- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel bir duyguymuş gerçekten canım çok bir şey kalmamış senin de pıt pıtları duyup gel de kutlayalımCanımmm hayırlı olsun, darısı başıma inşallah perşembe randevum var 6+4 olacağım inşallah
Evet canım aç karnına iç dedi az önce içtim ve maalesef daha beter kustum su dokundu aç karnına, uyumadan önce içeyim ben de öyle sabaha kadar etkisi oluyor mu pekiCanım aç karnına içmeni doktorun mu söyledi? Gece yatarken içiliyor prilam
Lierac iyimiş sanırımBen henüz kullanmaya başlamadım ama ufaktan bakıyorum lierac alabilirim senin var mı baktığın?
Bende etkili oldu canım. Gece yatarken 2 tane iç uyandığında o gün bak eğer bulantı devam ediyorsa o gün gece 2 adet ertesi sabah 1 adet almaya başlarsın inşallah senide rahatlatırEvet canım aç karnına iç dedi az önce içtim ve maalesef daha beter kustum su dokundu aç karnına, uyumadan önce içeyim ben de öyle sabaha kadar etkisi oluyor mu peki
Sen böyle düşünürsen ben ne yapmalıyım 8+6 haftalıgiz 91kiloyum boy 1.60 1saat sonra diyetisyene randevum varBeN kendimi nerelerden atayim :) 71 kilo ile hamile kaldim ((
Ayy evett aç karnına su daha çok mide bulandırıyor. Bana doktorum bunu özellikle söylemişti ama sabah çok az bi suyla içip hemen kahvaltı ediyorum canım. Sana yine dokunursa bi kaç çubuk kraker ye ondan sonra içEvet canım aç karnına iç dedi az önce içtim ve maalesef daha beter kustum su dokundu aç karnına, uyumadan önce içeyim ben de öyle sabaha kadar etkisi oluyor mu peki
Nazar ettin inşallah kusmazsında böyle geçirirsin bariiMide bulantım yok çok şanslıyım derken birkaç gündür hafif hafif bulantım başladı benimde. Şimdide bulanıyor ama kusacak kadar değil
Evet sabahları bir lokma bir şey bile yiyemiyordum.bir parça ekmek yesem çıkarıyordum.iki haftadır geceleri iki tame içiyorum priliam ı sabahları kahvaltı yapabiliyorumEvet canım aç karnına iç dedi az önce içtim ve maalesef daha beter kustum su dokundu aç karnına, uyumadan önce içeyim ben de öyle sabaha kadar etkisi oluyor mu peki
Ya öyle mi ben de öyle yapayım o zaman inşallah faydasını görürümEvet sabahları bir lokma bir şey bile yiyemiyordum.bir parça ekmek yesem çıkarıyordum.iki haftadır geceleri iki tame içiyorum priliam ı sabahları kahvaltı yapabiliyorum
Sen aynı beni anlatmışsın prilam göz bebeğimiz onsuz naparmışız Ben sabahları da alıyorum 1 tane. Yoksa akşam tekrar bulanmaya başlıyorumEvet sabahları bir lokma bir şey bile yiyemiyordum.bir parça ekmek yesem çıkarıyordum.iki haftadır geceleri iki tame içiyorum priliam ı sabahları kahvaltı yapabiliyorum
Ben 21 ekimde gidicem testleri konuşcaz dedi bi kaç sayfa geriye bakarsan canım form verdi incelememiz için hatta atmıştım buraya. Muhtemelen nifty yaptırıcaz biz kafamız rahat olsun diyeKızlar ikili test için tarihi belli olanınız var mı .12. Haftadaki ikili tarama testi için
21 ekimde 12+1 oluyorum o zaman ikili tarama testi için gideceğim. Bu haftada 10.hafta randevusuna gideceğiz yine o zaman daha detaylı konuşacağızKızlar ikili test için tarihi belli olanınız var mı .12. Haftadaki ikili tarama testi için
Burda 48 likleri duyunca modum böyle oldu bi an ilk 3 ay Zayıflamıyor dediler zayıflarım dedim. 1 kilo verip onu da geri aldım sen de diyetisyen e başlayarak çok iyi yapmışsın canım. Az kilo ile tamamlarsın inşallah diyetisyene gidenler sorunsuz atlatıyor merak etmeSen böyle düşünürsen ben ne yapmalıyım 8+6 haftalıgiz 91kiloyum boy 1.60 1saat sonra diyetisyene randevum var
25inde gideceğim ben bu ay kontrole canım. Orda ikili taramayı da yapacağız dediler.Kızlar ikili test için tarihi belli olanınız var mı .12. Haftadaki ikili tarama testi için
Kesin nazar ettm ya nifty testni kaçıncı haftada yaptırcaksnz cnmNazar ettin inşallah kusmazsında böyle geçirirsin barii