• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    118
Kesinlikle heves etmesini Bende anlıyorum
Ama burda da anne olarak biz heves ediyoruz
Sürekli biseyler alırsa kendi zevkine göre üstelik mama tabağına kadar, e ben sağlık açısından dikkat ederek alacaktım, e benim de hevesim ya da isteklerime göre almam lazım 🤦🏻‍♀️
Aman sağlıkla kucağımıza alalimda bebislerimizi🤲🏼
Bencede iyi yapmışsınız, hevesinizi kaçırıyorsa hiç göstermeyin 😅
Onlar da bizi anlasa hiç sorun kalmayacak aslında. 😂
Amiin bebişlerimiz iyi olsun da her şeyi hallederiz bir şekilde.

ya hâla eksikleri tamamlamaya calısıyorum ama cidden bitmiyor😆 sizce isimli hastane cıkısı ve nevresim takımı yaptırmak için erken mi? Siz yaptırdınız mı yaptırdıysanız nerelere yaptırdınız?
Merhaba ben dayanamayıp hastane çıkışı puset örtüsü ve havlu takımı yaptırdım isimli. Bakıp bakıp bir an önce giydireceğim gün gelsin istiyorum:anneadayı::anneadayı:

Kızlar benim de müslin isimli takımlar çok hoşuma gidiyor ama doğumum nisan sonu olacak gibi, Ankaradayım üşür mü acaba diyorum hastaneler sıcak oluyor gerçi ama 🥹 normal pamuklu hastane çıkışı mı yaptırsam? Siz ne diyorsunuz, nasıl yaptıracaksınız?

Günaydın kızlar, dularınızı iyi dileklerinizi bekliyorum. Bugün 14:30 da detaylı ultrasonumuz var aşırı endişeli ve gerginim.
Güzel haberlerle gel inşallah canım. Bende aynıydım eşimin detaylıdan çıkınca baş ağrısı tutmuştu. Ne zor anne baba olmak canları sağ olsun. Kızçen bol bol poz verir umarım🌸👶🏻

Kızlar benim de müslin isimli takımlar çok hoşuma gidiyor ama doğumum nisan sonu olacak gibi, Ankaradayım üşür mü acaba diyorum hastaneler sıcak oluyor gerçi ama 🥹 normal pamuklu hastane çıkışı mı yaptırsam? Siz ne diyorsunuz, nasıl yaptıracaksınız?
Canım ben de cok kararsızım ama hastaneler gercekten aşırı sıcak bi gece kalıp deneyimlendiğim için 😆bebek katı olduğu için merkezi sistem hiç kapanmıyor. Fotoğraf cekimi olunca müslin isimli takımlar hoş duruyor. Hastaneden cıkınca sarıp sarmalanır heralde bebisler

Canım ben de cok kararsızım ama hastaneler gercekten aşırı sıcak bi gece kalıp deneyimlendiğim için 😆bebek katı olduğu için merkezi sistem hiç kapanmıyor. Fotoğraf cekimi olunca müslin isimli takımlar hoş duruyor. Hastaneden cıkınca sarıp sarmalanır heralde bebisler
Şöyle kimonolar hoşuma gidiyor ama bilemedim ya 🥹👶🏻

Yaaa gerilcek hicbir sey yok canım dünyanın en heyecanlı günü. Sakin ol🙈cok güzel gececek🙏🏻benim yarım saate yakın sürmüstü her bir detayı incelendi🥹ve tebessüm ediyordu o kadar güzeldi ki..Bebisini ilk defa böyle detaylı görüyorsun süper bir his😻
Evet canım öyleymiş biraz kalbim hızlı hızlı çarptı onun dışında her şey yolunda çok şükür 🥰❤️ miniğimi gördüm içim rahat ☺️ 🥹 süper bi hismiş gerçekten 🙏🏻

Şöyle kimonolar hoşuma gidiyor ama bilemedim ya 🥹👶🏻
Evet cok tatlı ben set seklinde düsünüyorum canım yatak örtüsü yastığı vs her seyi icinde olanlardan ama almak icin erken mi bilmiyorum🥹

Evet cok tatlı ben set seklinde düsünüyorum canım yatak örtüsü yastığı vs her seyi icinde olanlardan ama almak icin erken mi bilmiyorum🥹
Erken değil bence ben 30.haftamda hastane çantamı yapmak istiyorum 6 haftam kaldı. Son 2 ay iyice ağırlaşacağız. Seni bilmem ama ben bir iş yaptığımda şimdiden nefes nefese kalıyorum 🫣😅

Kızlar ya hâla eksikleri tamamlamaya calısıyorum ama cidden bitmiyor😆 sizce isimli hastane cıkısı ve nevresim takımı yaptırmak için erken mi? Siz yaptırdınız mı yaptırdıysanız nerelere yaptırdınız?
Selam canım ben yaptıracağım bu hafta, bence erken değil bu tarz kişiye özel ürünler bazen uzun sürebiliyor bir de çok geç kalmadan toparlamak lazım son dönemler zor olabilir, ben instagramdan bir sayfa buldum bu modelden yaptıracağım 10 lu hastane çıkışı ve ek olarak saç bandı ayakkabısı vs hepsini istiyorum 🥰

Eklentiler

• IMG_6630.jpeg
    IMG_6630.jpeg
    163,8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_6631.jpeg
    IMG_6631.jpeg
    132,7 KB · Görüntüleme: 40
Selam canım ben yaptıracağım bu hafta, bence erken değil bu tarz kişiye özel ürünler bazen uzun sürebiliyor bir de çok geç kalmadan toparlamak lazım son dönemler zor olabilir, ben instagramdan bir sayfa buldum bu modelden yaptıracağım 10 lu hastane çıkışı ve ek olarak saç bandı ayakkabısı vs hepsini istiyorum 🥰
Bayıldımm çok güzel görünüyor 🥰

aiyy cok haklısınız kızlar simdi sordum. Yatak pike takımını yaptırcam şimdilik 25-30 gün sürüyormuş😳

Back