- 2 Aralık 2024
- 117
- 96
- 13
Canımm ben varım bir de akrephanim var sonsuzaskk da tüp bebek miydi yanlış hatırlamıyorsamİçinizde tek tüp bebek ben miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm ben varım bir de akrephanim var sonsuzaskk da tüp bebek miydi yanlış hatırlamıyorsamİçinizde tek tüp bebek ben miyim
Akrebi biliyorum .
Çok acayip değil mi ya transfer surecınde 12 de uyumuş oluyordum şimdi işe sabahlar olmuyor sabah da 7-8 de ayağa dikiliyorumBaşka var mı bilmiyorum sanırım yazarlar belki hatırlayamadım şuan Aminn hepimiz inşallah Bu arada uyuyamayanlar kulübü
Ben normal yatma saatimde yatıyorum ama gece mutlaka uyanıyorum deliksiz uyuyamıyorum şu sıralar yatış pozisyonları rahatsız ediyor dönüp duruyorum nedenseÇok acayip değil mi ya transfer surecınde 12 de uyumuş oluyordum şimdi işe sabahlar olmuyor sabah da 7-8 de ayağa dikiliyorum
Teşekkür ederim deniycem. Nane yağı da iyi geldi şakaklara minik damla yedirdimİki kasinizin orta baslangicina bir dkk boyunca tek parmakla masaj yapin
Saclarinizda fual kismini hafifce cekin birakin surekli ve sac derinize de tepeye ayni islemi yapin (bu bilgiyi baska yerde bulamazsin kocakari ilaci)
Benim normal bas agrilarim bole geçiyor hamilelikteki agri farkli olablr bilemicm.
Canım hafta yazmadiysan gözümden kaçmıştır listeyi mümkün olduğunca güncel tutmaya çalışıyorum ama birisi diyor ki mesela beni ekle ama hiçbir bilgiyi yazmamsi sonra üstüne bir duru konusma olmuş o zaman arada kaynıyor. Yetistiysem bilgi istiyorum tekrar ama siz bir kaç kişi ile sohbet ediyorsunuz burda ben gruptaki tüm gelenleri takip ediyorum. Hafta yazarsan ve diğer bilgilerini eklerim zaten.Geçende böyle bi soru sordum cevap gelmedi kendı aranızda gruplaşma varsa yazmayalım ki anladığım kadarıyla 3-5 kişi birbirini görünce cevap veriyor burda
Eldorin siliver canım listeden. Konuyu takipten çıkıyorum
Canım meşgul değilim hepimizin yaşadığı gibi mide bulantıları vs yaşıyorum aynı zamanda bir de oğlum var. Çok yakın zamanda da kötü bir kaza geçirdim. Bir sürü psikolojik arka olanla.ugrasirken burda sen de dahil olmak üzere bir çok kişinin sorusuna da cevap verdim. Biraz daha insaflı olabiliriz bence birbirimize karşı. İlk defa sayfa sahipliği yapmıyorum daha önce de sayfa yönetim. Ama şu an hayatimda hiç veklemedifim saçma sapan şeyler gelişti. Ona rağmen elimden geldiğince güncel tutuyorum listeyi. Ben daha iyi yaparım diyen varsa deveredebilirim hiç sorun değil.Benimde iki uç sorum havada kaldi cnm helede daha eski haftalar pek yenilere cevap vermiordu ilk girdigimde simdi biraz daha iyi.
Bazende gormeyebiliyorlar
Eldorinde cok mesgul oldugunu yaziordu arada oyuzden bazi seyleri goremiormus yetisemiormus ama tbiki sayfa sahibi aktif olmali o ayri
Konusanla konus konusmayanla konusma cnm bosver gitmen gerekmiyor. Bende basta gidecektim ama hormonlr bole dusunduruyor :)))
Yok benim tup degil cnm
Ben de varımAkrebi biliyorum .
Hayırlı olsun sizinde bebişiniz inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı
Mesgul demek iste bu evet kazada gecirmistiniz onu unutmusum o mesaji yazdigim anda ama evet boyle bir durumda vardi oglunuz olduğunu bildigm icin zaten yogunlugnuzu anliordum yani bunlardan dolayi mesgulsuniz iste onu kastettim. yani keyfi mesgul demedim normal hamile ve bir cocuklu kadinin sorumluluklari var bosbos burda vakit geciremez zaten onu kastettim yani kotu anlamda ilgilenemezsiniz diye konusmadim normal olan bu sizin durumunuz icin. etkin kullanamazsiniz bunu kastettimCanım hafta yazmadiysan gözümden kaçmıştır listeyi mümkün olduğunca güncel tutmaya çalışıyorum ama birisi diyor ki mesela beni ekle ama hiçbir bilgiyi yazmamsi sonra üstüne bir duru konusma olmuş o zaman arada kaynıyor. Yetistiysem bilgi istiyorum tekrar ama siz bir kaç kişi ile sohbet ediyorsunuz burda ben gruptaki tüm gelenleri takip ediyorum. Hafta yazarsan ve diğer bilgilerini eklerim zaten.
Canım meşgul değilim hepimizin yaşadığı gibi mide bulantıları vs yaşıyorum aynı zamanda bir de oğlum var. Çok yakın zamanda da kötü bir kaza geçirdim. Bir sürü psikolojik arka olanla.ugrasirken burda sen de dahil olmak üzere bir çok kişinin sorusuna da cevap verdim. Biraz daha insaflı olabiliriz bence birbirimize karşı. İlk defa sayfa sahipliği yapmıyorum daha önce de sayfa yönetim. Ama şu an hayatimda hiç veklemedifim saçma sapan şeyler gelişti. Ona rağmen elimden geldiğince güncel tutuyorum listeyi. Ben daha iyi yaparım diyen varsa deveredebilirim hiç sorun değil.
hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza Almak nasip etsinBen de varım
Listede ekliyim ilk konuşmadan sonra zaten konuşmadık benım kontrol geçti kalp atışı kese aynı gün bakıldı 6+2 ikiz gebelikCanım hafta yazmadiysan gözümden kaçmıştır listeyi mümkün olduğunca güncel tutmaya çalışıyorum ama birisi diyor ki mesela beni ekle ama hiçbir bilgiyi yazmamsi sonra üstüne bir duru konusma olmuş o zaman arada kaynıyor. Yetistiysem bilgi istiyorum tekrar ama siz bir kaç kişi ile sohbet ediyorsunuz burda ben gruptaki tüm gelenleri takip ediyorum. Hafta yazarsan ve diğer bilgilerini eklerim zaten.
Canım meşgul değilim hepimizin yaşadığı gibi mide bulantıları vs yaşıyorum aynı zamanda bir de oğlum var. Çok yakın zamanda da kötü bir kaza geçirdim. Bir sürü psikolojik arka olanla.ugrasirken burda sen de dahil olmak üzere bir çok kişinin sorusuna da cevap verdim. Biraz daha insaflı olabiliriz bence birbirimize karşı. İlk defa sayfa sahipliği yapmıyorum daha önce de sayfa yönetim. Ama şu an hayatimda hiç veklemedifim saçma sapan şeyler gelişti. Ona rağmen elimden geldiğince güncel tutuyorum listeyi. Ben daha iyi yaparım diyen varsa deveredebilirim hiç sorun değil.
Tez çürüdüAy çok fazlaydi bulantm13.hftya kdr kustum agliyodm artk midem bulanmasn dye, 4kilo vermstm o derce
Çok sağol canım benim buzu denicem baş ağrım hafifledi ama gribe mi çevirecek acabaCanim basina buz koy. Kizimda migren var buz rahatlatiyor. Hamilelikte yapilir mi bilmiyorum ama mentol kokusu da rahatlatiyor. Bir de ben muzun iyi geldigini farkettim kizimda cok bas agrisi var potasyum mu iyi geliyor bilmiyorum ama
Sağol canım biraz kötü günler geçiriyorum alınganlık da yapmış olabilirim. Bu ara her şey üst üste geldi toparlamaya çalışıyorum bir de ilk üç ay zorluğunun üstüneMesgul demek iste bu evet kazada gecirmistiniz onu unutmusum o mesaji yazdigim anda ama evet boyle bir durumda vardi oglunuz olduğunu bildigm icin zaten yogunlugnuzu anliordum yani bunlardan dolayi mesgulsuniz iste onu kastettim. yani keyfi mesgul demedim normal hamile ve bir cocuklu kadinin sorumluluklari var bosbos burda vakit geciremez zaten onu kastettim yani kotu anlamda ilgilenemezsiniz diye konusmadim normal olan bu sizin durumunuz icin. etkin kullanamazsiniz bunu kastettim
Eskişehir Osmangazi üniversite hastanesi yapıyorKizlar benimde dusuklerim var ve yasimda 37 sayilir artık
Birsurude ilac kullandim seker vr
Oyuzden bende ikili vsvs onlarla bosuna ugrasmak istemiyorum. 12. Haftada
Nipt veya fetal dna yaptiracagim
Bunlari devlet hastanesi yapiyor mu bilen var mi ?
Bide bunda cocuk sagliklimi diye bakiliyor degilmi genetik gibi bisy bunlar ?
Ben yaptıracağım. Eskisehiri düşündüm çünkü maddi anlamda baya bi uygunmuş. Ama ya randevu bulamazsam ya yetişemezsem ya seyahat etmem bi sıkıntı oluştutursa her şeyi düşündümEskişehir Osmangazi üniversite hastanesi yapıyor
Bugün yeğenim bana randevu almaya gidicek beni arıcak eğer boşluk varsa . Başkası randevu alabılıyorsa bana alcak . Sizin içinde randevu ayarlayabilir telefonlara bakmıyorlarmış . Nerde yaşıyorsunuzBen yaptıracağım. Eskisehiri düşündüm çünkü maddi anlamda baya bi uygunmuş. Ama ya randevu bulamazsam ya yetişemezsem ya seyahat etmem bi sıkıntı oluştutursa her şeyi düşündüm
Evet tabiki cnm hepimizin yasadigi bir hayat var sonucta hayat sadece burdan ibaret degil hayatin akisida varSağol canım biraz kötü günler geçiriyorum alınganlık da yapmış olabilirim. Bu ara her şey üst üste geldi toparlamaya çalışıyorum bir de ilk üç ay zorluğunun üstüne
Tamam canım orayla bir irtibata gecmeye calisacagim, teşekkür ederimEskişehir Osmangazi üniversite hastanesi yapıyor