• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    36
Kızlaaar 12+6dan selam olsun çok şükür burun kemiğini gördü ense kalınlığına normal dedi ama devlet hastanesi olduğu için cinsiyet hakkında bişry demedi bende hiç anlamam tahmin dahi yürütemem var mı içinizde tahmini olan 🙈
Ultrasonlardan ben de bir şey anlamıyorum ve yukarıda bir arkadaşın dediği gibi hepsinin duruşunu erkeğe benzetiyorum nedense😊Ama benim doktor bacaklarının yapısına bakarsak ve ortada çıkıntı da oluşmadığına göre kız olabilir demişti. Sizde de çıkıntı yok gibi. Ben de kız derdim tamamen tahmini olarak. Sağlıkla doğup mutlulukla büyüsün inşallah🧿💞

Ultrasonlardan ben de bir şey anlamıyorum ve yukarıda bir arkadaşın dediği gibi hepsinin duruşunu erkeğe benzetiyorum nedense😊Ama benim doktor bacaklarının yapısına bakarsak ve ortada çıkıntı da oluşmadığına göre kız olabilir demişti. Sizde de çıkıntı yok gibi. Ben de kız derdim tamamen tahmini olarak. Sağlıkla doğup mutlulukla büyüsün inşallah🧿💞
yaa çok teşekkür ederim inşallah hepimz hayırla sağlıkla kucağımıza alalım :)

önceki gebeliğimde 11+2 de sonlandırılmıştı gebeliğim o çok hareketliydi bu böyle yatıyor eliyle yüzünü kapattı sadece o kadar :)
Benim kızım öyleydi. Çikolata yiyip gidiyordum muayeneye. Yine totosunu dönmüş uyuyor oluyordu. Hep tembel ve yüzü kapalı. 😄

Cinsiyeti bile detaylıda anlaşıldı kesin olarak.
Seninkinde de içime kız doğuyor. Bilmiyorum ☺️

Sen hangi hastaneye gidiyorsun ?

Kızlaaar 12+6dan selam olsun çok şükür burun kemiğini gördü ense kalınlığına normal dedi ama devlet hastanesi olduğu için cinsiyet hakkında bişry demedi bende hiç anlamam tahmin dahi yürütemem var mı içinizde tahmini olan 🙈
Bazen aklım almıyor buncacık beybide burun kemiğini görebiliyosun ama cinsiyet söylemiyosun😁bana kız gibi geldi hayırlı evlat olsun inşallah

Bende pek beceremem tahmin yürütmeyi ama kalbime kız gibi doğdu 😍 sağlıkla gelsin miniğin ❤️🥰
Bence ben gitmiyim ya subatta kontrolum var o zaman sorarım.
Ing dan bir doktora yazdım sagolsun cevap verdi bahanem oldu gitmemek için de🤣🤣🤣 bu konuyu burada kapatıyorum
Demekki Dr farklı açıdan bakmış bize öyle gelmis 🤣😍 tamam canım Şubat'ta sorarsin artık 🥰

Benim kızım öyleydi. Çikolata yiyip gidiyordum muayeneye. Yine totosunu dönmüş uyuyor oluyordu. Hep tembel ve yüzü kapalı. 😄

Cinsiyeti bile detaylıda anlaşıldı kesin olarak.
Seninkinde de içime kız doğuyor. Bilmiyorum ☺️

Sen hangi hastaneye gidiyorsun ?
konya şehir hastanesine gidiyorum canım erkek hissediyorum ama kız olsada fena olmaz hani :)
Bazen aklım almıyor buncacık beybide burun kemiğini görebiliyosun ama cinsiyet söylemiyosun😁bana kız gibi geldi hayırlı evlat olsun inşallah
inşallah teşekkür ederim :)

Bana erkek gibi geldi omurilik yapısı grup erko dolacak yarabbiii 😀

Aynı şeyi ben de yaşıyorum Dün ebebek'ten bir tane bel destek yastığı sipariş ettim bugün elime ulaştı bakalım onu deneyeceğim bu gece İnşallah işe yarar ben hepsiburada'dan aldım 400 liraydı Hepsiburada 100 lira kupon verdi 300 liraya geldi bana.

Böyle bir yastık hem sırtı belini destekliyor hem de karnını gebelik biraz daha ilerleyince daha kullanışlı olur diye düşünüyorum
Inanırmısın az önce İnstada gördüm hamile bir bayan almıştı oda acayip rahat dedi
Görünce bende mi alsam dedim 😂
Sende yazınca bende de bir alma hevesi oluştu bel ağrılarıma iyi gelir diye düşünüyorum Denersen beni de bilgilendirir misin 🌸😁

Canım daha çok erken bunlara takılmak için. Uyurken zaten vücudun sana en konforlu pozisyonu buluyor.

Yatma pozisyonu bebek için değil anne için önemli. Bebek zaten çok korunaklı yerde içinizi ferah tutun zaten yatmamaniz gerektiği zaman yatamayacaksiniz yüz üstü de sırt üstü de vücudunuza güvenin 🥰
Bunu okuyunca bir içim rahatladı teşekkür ederim canım ❤️

Benim çevremde var bir sürü çocuk gitsinde başından başkasına mı bulaştırır okulda zorlanır mı umurlarında değil çoğu başından atıp ya gezme derdinde ya evde yatmak her kış salgın sonra biter mi böyle insanlar varken
Malesef bitmiyor. Tamda dediğiniz gibi hasta çocuk gelip bütün bir sınıfı hasta ediyor. Öğretmeni hasta ediyor. Allah herkese anlayış kul hakkı bilinci versin...
Ay cidden bugüne kadar ben nereye çocuğumu oraya götürdüm şimdi sıkılıyor okul istiyor yarım gün aktivite için vericem ama hiçte hastayken belirti varken gonderemem hem insanın gözü arkada kalmaz mı ya ne bileyim 😑
Ah bilseniz nelerle karşılaşıyoruz. Çocuğun bir gün önce kolu kırılmış ertesi gün okula getirmiş annesi( garibim uyuya kaldı masa basinda birgün önce acıdan uyumamış) Başka bir çocuk altını ıslatmıs aradım anneyi dursun öğleye kadar birşey olmaz diyor evi hemen okulun karşısında yürüme mesafesi... Çocuğun arkadaşlarina mahcubiyeti üzüntüsü annem ne zaman gelecek diye sorması. Daha neler var... Bazen diyorum bu kadar anne olmak isteyen var bunlar hiç haketmiyor anneliği...

Inanırmısın az önce İnstada gördüm hamile bir bayan almıştı oda acayip rahat dedi
Görünce bende mi alsam dedim 😂
Sende yazınca bende de bir alma hevesi oluştu bel ağrılarıma iyi gelir diye düşünüyorum Denersen beni de bilgilendirir misin 🌸😁
Ben de oradan görüp aldım elime Daha bugün geçti akşam deneyeyim yorumumu söyleyeceğim sana da. Rahat ettirecek gibi duruyor gelince üstüne bir uzandım ama tabii uzun süre uyuyup uyandıktan sonraki etkisini gece görür söylerim ♥️

Ah bilseniz nelerle karşılaşıyoruz. Çocuğun bir gün önce kolu kırılmış ertesi gün okula getirmiş annesi( garibim uyuya kaldı masa basinda birgün önce acıdan uyumamış) Başka bir çocuk altını ıslatmıs aradım anneyi dursun öğleye kadar birşey olmaz diyor evi hemen okulun karşısında yürüme mesafesi... Çocuğun arkadaşlarina mahcubiyeti üzüntüsü annem ne zaman gelecek diye sorması. Daha neler var... Bazen diyorum bu kadar anne olmak isteyen var bunlar hiç haketmiyor anneliği...
Ya bende öğretmenim de ben liselerle calisiyorum hastaysa falan tak maske diyorduk şimdi çalismiyorum da, sizin iş sıkıntılı ya desen anlatamiyorsun ki bunu anlayacak çocuk değil zaten veli, asıl eğitime veliden başlamak lazım, o çocuklarda kalacak hasarı düşünmeyen bı anneye eğitim şart

Kızlar bugün tam 11. Haftaya girdik, bebiş incir büyüklüğündeymiş :) muhtemelen regl tarihim. Kaşıklarımda ince ince ağrılar var. Epeydir olmuyordu. Az korktum. Acaba adet tarihim diye mi ağrım oldu sizde de olmuş muydu ? Yarın doktor kontrolümüz var. Benimle aynı tarihli gele olan arkadaşım vardı. Geçen hafta bebişinin kalbi durmuş kürtaj olmuş ondan mı etkilendim noldu bilmiyorum bugün biraz kaygılıyım sanırım

Merhaba kızlar 12 haftalık bebeğim cinsiyeti görebilen var mı doktor erkek gibi ama daha erken dedi

Eklentiler

• IMG_3001.jpeg
    IMG_3001.jpeg
    242,9 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar bugün tam 11. Haftaya girdik, bebiş incir büyüklüğündeymiş :) muhtemelen regl tarihim. Kaşıklarımda ince ince ağrılar var. Epeydir olmuyordu. Az korktum. Acaba adet tarihim diye mi ağrım oldu sizde de olmuş muydu ? Yarın doktor kontrolümüz var. Benimle aynı tarihli gele olan arkadaşım vardı. Geçen hafta bebişinin kalbi durmuş kürtaj olmuş ondan mı etkilendim noldu bilmiyorum bugün biraz kaygılıyım sanırım
Aynı sebepten yeni geldm doktordan 10+6 😄 normalmiş yayılıyor bizim bebekler sanırım şükür kalp atışı filan normaldi 🥰

Back