• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar selam, Aralık ayında planlama ovulasyon takıbı ıle denedım ve galıba oldu. Butun ıdrar testlerım + cıktı ve regl bugun 5.gun gecmıs oldu. Beta verdım dün 337 çıktı doktor dün ultrasonda göremedi ve erken gelmişsin dedi. Takvime göre 4 hafta 5 gunluk. Yarın yıne beta ıstedı. okudumlarımla endıse ettım. 337 4+5 için az mı? doktor bısı der mıydı az olsaydı? delircem devlette hcg alıyorlar ama ertesı gun cıkıyor yarın verecegım kan persembe cıkacak...
ay kızlar nolurr yorum :(

Evet bende ona takıldım zaten diğerlerini çok anlayamadım :( sürekli bişeyler çıkıyor şimdiden kendimi psikolojik olarak kötü hissediyorum:(
Dur canim belki biz tam yorumlayamiyoruzdir. Daha once esin hic muayene olmus muydu veya sperm testi vermiş miydi. Yani normalde benim esimde yaptirdi testi bu sekilde degil farkliydi tablo kısmında cogu sey farkliydi ama sizinki daha farkli mesela. Icini ferah tut belki biz yanlış yorum yapiyoruzdur. Aslinda somuc cikinca hemen bakiyor dr sizinkine bakilmamasinin sebebi ne

ay kızlar nolurr yorum :(
Hangi sehirdesin canim test 1 gün sonra degil ayni gün cikiyor genelde. Saglik ocagi haric tabi.
Rakam olarak ilk kacla ogrendiysen onun üstünden yorum yapabilir dr.lar genelde. Mesela 2 gün sonra yeniden verip o degerleri karsilastirirlar. Gec döllenme olmustur belki. Anca yukselecektir. Icini ferah tut. Kese 1000 1500 lerde kalp atisi 3000lerde duyulur asagi yukari canim. Senin degerin henüz düşük hemen görünmez kese

Dur canim belki biz tam yorumlayamiyoruzdir. Daha once esin hic muayene olmus muydu veya sperm testi vermiş miydi. Yani normalde benim esimde yaptirdi testi bu sekilde degil farkliydi tablo kısmında cogu sey farkliydi ama sizinki daha farkli mesela. Icini ferah tut belki biz yanlış yorum yapiyoruzdur. Aslinda somuc cikinca hemen bakiyor dr sizinkine bakilmamasinin sebebi ne
Hayır daha önce hiç yaptırmamıştı ilk oldu tablo gördüklerimden farklı evet aslında benim kadın doğumcum bu testi istedi bizden bunu tüp bebek merkezinde yaptırmamızı istedi yorumların daha güvenilir olduğunu söyledi biz de sadece merkezde testi verdik çıktık ekstra doktorla iletişime geçmedik kendi doktoruma göstereceğim ama zaten morfolojide sıkıntı var yani belli oluyor büyük ihtimalle yine ürologla falan görüşmemiz gerekecek

Hayır daha önce hiç yaptırmamıştı ilk oldu tablo gördüklerimden farklı evet aslında benim kadın doğumcum bu testi istedi bizden bunu tüp bebek merkezinde yaptırmamızı istedi yorumların daha güvenilir olduğunu söyledi biz de sadece merkezde testi verdik çıktık ekstra doktorla iletişime geçmedik kendi doktoruma göstereceğim ama zaten morfolojide sıkıntı var yani belli oluyor büyük ihtimalle yine ürologla falan görüşmemiz gerekecek
Sizin önceliğiniz üroloji dr.undan randevu almak olsun canim. Önce üroloji dr.u yorumluyor bu testi. Sonra kadin dogumcu bakiyor. Belki varikosel benzeri birsey olabilir. Degerlere gore biraz olumsuz bir tablo var ama dedigim gibi alışılmış tablolardan biraz farkli. Normalde gidecegin hastane devlet mi özel mi. Devletse aslinda devlette de tekrar test verebilir eşin randevu alın hemen ayni gün genelde test verilebiliyor yine perhize dikkat edin

Çatlatma iğnesi vuruldum. Tabii onun öncesi 5 gün letu kullandım. Çatlatma iğnesinin bugün 10.günü. 11 aralık cumartesi kanda gebelik testi yaptırcam ama sanki adetim gelecekmiş gibi ağrım oluyor çok endişeliyim 😔

Sizin önceliğiniz üroloji dr.undan randevu almak olsun canim. Önce üroloji dr.u yorumluyor bu testi. Sonra kadin dogumcu bakiyor. Belki varikosel benzeri birsey olabilir. Degerlere gore biraz olumsuz bir tablo var ama dedigim gibi alışılmış tablolardan biraz farkli. Normalde gidecegin hastane devlet mi özel mi. Devletse aslinda devlette de tekrar test verebilir eşin randevu alın hemen ayni gün genelde test verilebiliyor yine perhize dikkat edin
Anladım randevu alalım biz yine o zaman sizinle daha öncedende konuşmuştuk pcos var diye hatırlıyorum amh baktırdınız mı hiç baktırdıysanız kaç çıktı acaba benim bugün bir de o sonucum çıktı 12 🥹 yüksek çıkacağını düşünmüştüm ama bu kadar da değil herşey üst üste geldi gibi oldu

Hangi sehirdesin canim test 1 gün sonra degil ayni gün cikiyor genelde. Saglik ocagi haric tabi.
Rakam olarak ilk kacla ogrendiysen onun üstünden yorum yapabilir dr.lar genelde. Mesela 2 gün sonra yeniden verip o degerleri karsilastirirlar. Gec döllenme olmustur belki. Anca yukselecektir. Icini ferah tut. Kese 1000 1500 lerde kalp atisi 3000lerde duyulur asagi yukari canim. Senin degerin henüz düşük hemen görünmez kese
Çanakkale kuzum. Cok sağol. İlk testte 337 cıktı sımdı yarını beklıcem. Tam kan vs hepsı yansıdı beta yansımadı acaba laboratuvardan dolayı mı bılmıyorum yarın test verırken nolur erken cıkartın dıye yalvarmayı dusunuyorum :D dediğin hesapla haftaya kese görürüm. Sürekli kafamda olumsuz seyler var nasıl atıcam bılmıyorum.

Anladım randevu alalım biz yine o zaman sizinle daha öncedende konuşmuştuk pcos var diye hatırlıyorum amh baktırdınız mı hiç baktırdıysanız kaç çıktı acaba benim bugün bir de o sonucum çıktı 12 🥹 yüksek çıkacağını düşünmüştüm ama bu kadar da değil herşey üst üste geldi gibi oldu
Evet kuzu bende hatirliyorum konusmustuk. Evet pcos var bende de. Amh baktirali epey olmus ama 8.30 gibi bisey cikmis canim benim. Simdi nedir kactir degerim bilmiyorum canim. Sende pcosun belirtileri cok fazla var mi. Epey de yuksek cikmis sahiden. Ama bu cok birsey ifade etmez 8 de ayni 15 de. Bence. Ideali 5in altinda olmasi çünkü.

Çanakkale kuzum. Cok sağol. İlk testte 337 cıktı sımdı yarını beklıcem. Tam kan vs hepsı yansıdı beta yansımadı acaba laboratuvardan dolayı mı bılmıyorum yarın test verırken nolur erken cıkartın dıye yalvarmayı dusunuyorum :D dediğin hesapla haftaya kese görürüm. Sürekli kafamda olumsuz seyler var nasıl atıcam bılmıyorum.
Ah o evhamlarr... bilmem mi.. bende beta 99 ile ogrenmistim gebeligimi ve kese ne zmn olusacak kalbi ne zaman duyulacak beta ikiye katlayacak mi diye günlerce evde ne yedigimiz ne uyudugumuz belliydi 🥲 ah keske heniden yaşasam bende bu duygulari dualarina talibim canım 🙏🥲
Kuzum genelde hormon testleri daha yavas sonuclaniyor. Bazi hastaneler seninki gibi 1 gün sonra cikariyor hatta. Insanlar zaten zor sabrediyor birde bunu boyle yapmalari ekstra stres sebebi. Ama bosa kendini üzme. Oyle güzel yükselir ki merak etme sen 🙏🌸😍

ay Allah yardımcın olsun valla bu insanlar gerçekten çok düşüncesiz kış günü ne ararsın zaten siz girecekmişsiniz hani ne gereği var böyle insanlara inanın tahammül edemiyorum 🫣
Ben de öyle. Koca gün saatlerce buz gb havada rakımın Yuksek olduğu yerde gezdıkhava 1 derece flndı. cocugum o gece ateslendı hala ugrasyoruz. Cocugumu almayacagm dedm kızkıza gezerız Yuksek yerlerde dedm bbasyla evde dursun hala sakinlesemyrm yaa

Evet kuzu bende hatirliyorum konusmustuk. Evet pcos var bende de. Amh baktirali epey olmus ama 8.30 gibi bisey cikmis canim benim. Simdi nedir kactir degerim bilmiyorum canim. Sende pcosun belirtileri cok fazla var mi. Epey de yuksek cikmis sahiden. Ama bu cok birsey ifade etmez 8 de ayni 15 de. Bence. Ideali 5in altinda olmasi çünkü.
Hayır belirtilerini hissetmiyorum da ideal kilomun altındayım kıllanma yok her ay regl oluyorum bu ay dengem şaştı sadece olamadım yani hep zayıftım kilom olsa vereyim biraz bişeyleri düzelteyim diye düşünüyorum genelde kilo verdikten sonra gebelik şansı vs artıyormuş diye duydum kist vs oluşmuştu konuşmuştuk tekrar araştırma hastanesine gittim söktürücü yazdırıp muayene olmak için ama de muayenede ilacı verem bile regl olmazsın şuan dedi lekelenme 10-12 gündür devam ediyor :(

Canım ben ovü testleriyle takip ediyorum büyük ihtimalle ayın 10 unda pik göreceğim sen fazla yenirse kist yapat demiştin regle kadar mı yiyeyim

Hayır hayır olur mu öyle şey. Çörekotu kürü reglin 2.günü başlanıyor toplam 10 gün yeniyor. Başka yenmeyecek.

Ben ilişkiden bahsediyorum. Diğer regl gününe kadar ilişki iki güne bir düzenli olmalı dedim. Test çubuğuna bağlı kalma bence.

Ay canim sansina senin bu ay ne oldu oyle yaa gercekten insan çıldırır. Yani zaten yatılı misafir olayi sıkıntı. Bide sen tam cocuk planlarken olmasi ekstra sinir bozucu. Misafir ustune misafir gelmesi ayri bir mesele. Sasirtici dogrusu
Çok kötü çok mahvoldu her şey kendi evimde misafir gibiyim eviresmen ele geçirdi kayınvalidem kızlar. Ama haftaya cuma günü dönünce beni kendi yaşadığımız şehirde göremeyecekler annemin evine gidip bir hafta kalacağım kalan bir haftada da fellik fellik gezip tekrar buraya döneceğim bayramda da çok istiyorlar gidelim diye neymiş ucakla gdecekmısız yıne subatta doncez zten nısanda gelın yne dıyor allahm yarabbm delırcem. eşime diyeceğim sana güle güle Ben gelmiyorum bayramda asla oraya

Hayır belirtilerini hissetmiyorum da ideal kilomun altındayım kıllanma yok her ay regl oluyorum bu ay dengem şaştı sadece olamadım yani hep zayıftım kilom olsa vereyim biraz bişeyleri düzelteyim diye düşünüyorum genelde kilo verdikten sonra gebelik şansı vs artıyormuş diye duydum kist vs oluşmuştu konuşmuştuk tekrar araştırma hastanesine gittim söktürücü yazdırıp muayene olmak için ama de muayenede ilacı verem bile regl olmazsın şuan dedi lekelenme 10-12 gündür devam ediyor :(
Canimcim iste herkeste ayni belirtiler olmuyor. Pcosta bazen kilo fazlaligi bazen de azligi oluyor. Belki de test hatalidir canim. Reglin 2.gunu verdin degil mi amh icin kan. Bazen hic belirti gostermez ama vardir. Ben hastanede bir kadinla konusmustum baya zayif bir kadindi 4 senelik fln evliydi hic çocuğu yoktu pcos vardi kadinda. Asilama surecinde en etkili ilac ignedir, kadin 20 gündür igne kullandigini hala yumurta gelisimi olmadigini soylemisti mesela. Ondaki etkisi buydu mesela. Yumurtasi gelismiyordu ilacla bile zor oluyordu gelisim. Yani bilemezsin seninki belki hic belirtisi olmayan turdendir. Veya hatali bakilmistir. Dr belki tekar isteyebilir canm testi.
Bazen acaba salaklık bende sorunlarımı çözemiyorum mu diye düşünüyorum 🤣
Ya yok artik 😁 dur baklm bir dr yorumlasin ne diyecek.
Regl araligin kac gun peki canim

Çok kötü çok mahvoldu her şey kendi evimde misafir gibiyim eviresmen ele geçirdi kayınvalidem kızlar. Ama haftaya cuma günü dönünce beni kendi yaşadığımız şehirde göremeyecekler annemin evine gidip bir hafta kalacağım kalan bir haftada da fellik fellik gezip tekrar buraya döneceğim bayramda da çok istiyorlar gidelim diye neymiş ucakla gdecekmısız yıne subatta doncez zten nısanda gelın yne dıyor allahm yarabbm delırcem. eşime diyeceğim sana güle güle Ben gelmiyorum bayramda asla oraya
Göbeğimiz birbirine mi bagli anacım ne isimiz var her tatilde yaninizda deseydin 😁 denilemeyen hersey icimizde kaliyor isteee..
Bence uzaktayken kiymetini bilip ne kadar az gidip gelirsen o kadar iyi. Zaten donecegiz diyorsun onlarla yasadigin yere o zmn hep beraber olacaksiniz. Ne o öyle kucuk çocuklar gibi hep dip dibe. Bayrama tatil plani yapin sizde. Evinizde otursaniz bile geziyoruz deyin sizi mi gorecekler sanki😬 isin zor canim. Benim bekarken de en sevmedigim sey yatılı misafirdi ki yükün cogu annemde olurdu. Evlendim hala nefret ediyorum. Resmen hizmetci oluyorsun

Back