Sen ve kardeşim 3 mü ben en az 5 sayarım silik ve kız çıkanları ama galiba bu teoride fosBenim oğlum bat 1gun geçmesine rağmen silik cıktı.Kaybettigim bebeğim kızdı bat günu 2.cizgi koyu cıktı.Kardesimin 2kizi var.Ikiside bat gunu öğrendi ikiside 2.çizgi koyuydu.Hadi çürütuyum bu teoriyi de
Valla evde artık bişey yapmıyorum diyebilirim eşim sağolsun. Ama ise gidip geliyorum çok yorucu da bı isim yok çok şükür. Hepimizin iki üç ay daha bı dikkatli olmamız lazım sende dinlen canim bol bolProgestan geçirir bence canım dikkat et kendine dinlen fazla iş yapma
aa belki de kuzum galiba lekelenme olunca progestan kullandırıyo doktorlar bakalım ne cevap verecek haberdar et bizii
ben dün akşam 21:30 da uyumuşumGunaydin kızlar gece uykularınız nasil?? Ben cok kalitesiz uyuyorum.....
Doktora gidenlerden de guzel haberler
uyku yok gibi bir şey :) gece asla uyuyamıyorum sabah 5-6 cin gibi ayaktayım sanki tüm gece uyumuş gibi enerjiyleGunaydin kızlar gece uykularınız nasil?? Ben cok kalitesiz uyuyorum.....
Doktora gidenlerden de guzel haberler
yaa öyle çok lekelenme gibi değil aslında, 2 defa geldi beyaz akıntının içerisinde çok hafif kahverengilik, yani öyle yoğun bir renk değil sütlü kahve gibi, ya dedim önceki adetlerden kalan kan geldi akıntı ile, ya yerleşme geldi bilemedim bakalım ne diyecekaa belki de kuzum galiba lekelenme olunca progestan kullandırıyo doktorlar bakalım ne cevap verecek haberdar et bizii
minik iltihap varsa o bile sökülüş olabilir her şey olabilir minnoş minnakın yerleşmesi de olabiliiryaa öyle çok lekelenme gibi değil aslında, 2 defa geldi beyaz akıntının içerisinde çok hafif kahverengilik, yani öyle yoğun bir renk değil sütlü kahve gibi, ya dedim önceki adetlerden kalan kan geldi akıntı ile, ya yerleşme geldi bilemedim bakalım ne diyecek
kistimde vardı benim, belki ondan olmuştur amaann ne bileyimminik iltihap varsa o bile sökülüş olabilir her şey olabilir minnoş minnakın yerleşmesi de olabiliir
Son kaset testim de bitti şükürler olsunakşama da son kanı veririm bir daha kan ver bakalım diyen bir doktor olursa evde kendi kendime doğumu bekleyeceğim gerçekten
Allah yardımcın olsun, belki bebektir o beyazlık. Ben de bu sene 2 kere aynı durumu yaşadım. Seni anlıyorum.
Kalp atışı duymaya gitmeye bile korkuyorum. Genetiğe gittim pıhtılaşma çıktı. Şuan kan sulandırıcı kullanıyorum. Rabbim emeklerimizi boşa gidermesin. Sen hiç genetiğe
gittin mi acaba
İlk gebeligimde böle bir durumla karşılaşmamıştım herkes bana şundan olabilir diyor corona atlatanlarda böle durum olabiliyormuş bende agır atlattım tabii ne kadar dogru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bu tarz gebelikte sorunlar çogalmışAllah yardımcın olsun, belki bebektir o beyazlık. Ben de bu sene 2 kere aynı durumu yaşadım. Seni anlıyorum.
Kalp atışı duymaya gitmeye bile korkuyorum. Genetiğe gittim pıhtılaşma çıktı. Şuan kan sulandırıcı kullanıyorum. Rabbim emeklerimizi boşa gidermesin. Sen hiç genetiğe gittin mi acaba
yeni bir hurafe bilgisi ile geliyorumTek çok uyuyan benim galibaakşamüzeri 2 saat şekerleme bile yapıyorum