2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
benimde bugün lökosit 10 çıktı. yarın doktora soracağım
Yaa gerçekten mi bi sıkıntı olmaz umarım benim daha önce de bi düşüğüm var ikincisine hazır değilim enfeksiyon düşüğe sebep olabiliyormuş dua edelim de olmasın olumsuz bi durum. Benim randevum pazartesi günü sen doktorun ne dediğini yazar mısın yine de

Yaaa ben bile çok duygulandımAllahım inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebek olurbenim de yarın görülse duyulsa keşke 5+4 benimde

Benim gibi uzun aradan sonra yeniden anne olucak varmı. 13ve 9.5 yasinda 2 oglum var 34 yasindayim bunca aradab sonra nasil olucak diye düsünüp duruyorum.
Bende 33 yaşındayım. Ekim'de sekiz yaşına girecek oğlum var. Daha iyi olacak sanırım.buyuk kendini kurtarmış oluyor

ah yaa benimde geçen yıl düşüğüm oldu. 7+3 te alındı.tabii ki haber veririm .inşallah sorun olmaz

Bende 33 yaşındayım. Ekim'de sekiz yaşına girecek oğlum var. Daha iyi olacak sanırım.buyuk kendini kurtarmış oluyor
Benim kucukde ekimde 10 olcak baya bir ara oldu umarım zor gelmez

Bende bugün 5+1 oldum. Dünden beri benimde hafif var doktorum progestan 200 lukten kullan geçmezse ertesi gün gel dedi. Az minnak vardı bugün gitmedim o yüzden artarsa mutlaka git gitmeden önce doktora danisabilirsin
Progestan geçirir bence canım dikkat et kendine dinlen fazla iş yapma

Yaaa ben bile çok duygulandımAllahım inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebek olurbenim de yarın görülse duyulsa keşke 5+4 benimde
Aminn İnşallah duyulur benim de kalp atışından pek umudum yoktu daha küçüktür diyodum ama doktor kalbi atıyo dinleticem deyince dünyalar benim oldu
ama duyamazsan da hiç panik olma. Kızım da 5. Haftada sadece kese görmüştük o da vajinal ultrasonlaydı. 7 haftada gümbür gümbür atan bi kalp vardı

Hanımlar bugün idrar ve kan testlerimi yaptırdım lökosit 18 yüksek çıktı enfeksiyon veya taş belirtisi sanırım, daha önce de idrar yolu enfeksiyonum oluyordu ara ara inşallah bi problem olmaz korktum biraz
Benimkide böyle cıktı.Bobrekte taş cıktı canım.Cok geçmiş olsun.Bol su iç.

Darısı basımıza .. Pazartesi inşallah bende rahat bir nefesle güzel haberler paylaşırım

İnşallah vajinadan bakar diye umut ederek gidiyorum gerçekten. Şu bir hafta çok zor geçti inşaallah bende güzel sonuçlar alırım

daha ne istiyorlar anlamadım valla 14 88 206 846 işte artıyo bekle 10 gün sonra gel dese anlıcam sürekli kan ver allah kan ver kanım bitti valla
Valla iyice azıttı bu doktorlar . Niye bu kadar çok test isteyip anneyi strese sokarlar anlamam.

2 fincana kadar normal.
cok içme ama çay kahve. Ben ilk gebeliğimde ve doğum sonrası azaltmıştım sınırlı içtim yani ve kızım baya kilolu doğdu. Yakın arkadaşım ise çok çay kahve içerdi çocuğun kilosundan alıyor ve 2.600 falan dolmuştu . Arkadaşım ise 30 kg almıştı .. ben kafeinsiz e başlıyorum yarın. Bugün 2 sütlü fitre kahve içtim..

Selam kızlarrr salı günü kan vermiştim beta hcg 75 cıktı çarşamba günü tekrarladık 135 cıktı pazartesi günü doktor kontrolüne gidicem umarım herşey güzel ilerler :) gebelik testim de de fotoğraftaki gibi çıktı

Eklentiler

• F1207873-9067-4D71-A1A3-88CC66B59808.jpeg
    116,1 KB · Görüntüleme: 30
Allah yardımcın olsun, belki bebektir o beyazlık. Ben de bu sene 2 kere aynı durumu yaşadım. Seni anlıyorum.
Kalp atışı duymaya gitmeye bile korkuyorum. Genetiğe gittim pıhtılaşma çıktı. Şuan kan sulandırıcı kullanıyorum. Rabbim emeklerimizi boşa gidermesin. Sen hiç genetiğe gittin mi acaba

327 çıktı bugün
Ayy ne mutlu size, benim de geçen hafta pazartesi sizinkine yakın çıkmıştı. yaklaşık 10 gün var demek ki aramızda. Geçen cumartesi keseyi gördük, haftaya cuma inşallah kalp atışını duyacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…