Yaa gerçekten mibenimde bugün lökosit 10 çıktı. yarın doktora soracağım
Yaaa ben bile çok duygulandımAllahım inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebek olurKızlarr bugun randevum vardı miniği gördük kalbini dinledikk cılız da olsa2. De olsa aynı heyecan oluyormuşş içim kıpır kıpır
5+5 çıktı ölçümlerde . Karın ultrasonun da görüldü ama.
Bende 33 yaşındayım. Ekim'de sekiz yaşına girecek oğlum var. Daha iyi olacak sanırım.buyuk kendini kurtarmış oluyorBenim gibi uzun aradan sonra yeniden anne olucak varmı. 13ve 9.5 yasinda 2 oglum var 34 yasindayim bunca aradab sonra nasil olucak diye düsünüp duruyorum.
ah yaa benimde geçen yıl düşüğüm oldu. 7+3 te alındı.tabii ki haber veririm .inşallah sorun olmazYaa gerçekten mibi sıkıntı olmaz umarım benim daha önce de bi düşüğüm var ikincisine hazır değilim enfeksiyon düşüğe sebep olabiliyormuş dua edelim de olmasın olumsuz bi durum. Benim randevum pazartesi günü sen doktorun ne dediğini yazar mısın yine de
İnşallah inşallah tek temennimiz sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçirmekah yaa benimde geçen yıl düşüğüm oldu. 7+3 te alındı.tabii ki haber veririm .inşallah sorun olmaz
Benim kucukde ekimde 10 olcak baya bir ara oldu umarım zor gelmezBende 33 yaşındayım. Ekim'de sekiz yaşına girecek oğlum var. Daha iyi olacak sanırım.buyuk kendini kurtarmış oluyor
Progestan geçirir bence canım dikkat et kendine dinlen fazla iş yapmaBende bugün 5+1 oldum. Dünden beri benimde hafif var doktorum progestan 200 lukten kullan geçmezse ertesi gün gel dedi. Az minnak vardı bugün gitmedim o yüzden artarsa mutlaka git gitmeden önce doktora danisabilirsin
AminnYaaa ben bile çok duygulandımAllahım inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebek olurbenim de yarın görülse duyulsa keşke 5+4 benimde
Hadi inşallah güzel haberler alınKızlar bende dün testle pozitif gördüm bugün kan vereceğim dualarınızda banada yer verin ki mart anası olabileyim ya da nisan
Benimkide böyle cıktı.Bobrekte taş cıktı canım.Cok geçmiş olsun.Bol su iç.Hanımlar bugün idrar ve kan testlerimi yaptırdım lökosit 18 yüksek çıktı enfeksiyon veya taş belirtisi sanırım, daha önce de idrar yolu enfeksiyonum oluyordu ara ara inşallah bi problem olmaz korktum biraz
Darısı basımıza .. Pazartesi inşallah bende rahat bir nefesle güzel haberler paylaşırımKızlarr bugun randevum vardı miniği gördük kalbini dinledikk cılız da olsa2. De olsa aynı heyecan oluyormuşş içim kıpır kıpır
5+5 çıktı ölçümlerde . Karın ultrasonun da görüldü ama.
3. Gebelik (1i düşük). Kızım 5.5 ben 37 yaşındayımEee kızlar kaçıncı gebelik yaş kaç
327 çıktı bugünHadi inşallah güzel haberler alın
İnşallah vajinadan bakar diye umut ederek gidiyorum gerçekten. Şu bir hafta çok zor geçti inşaallah bende güzel sonuçlar alırımAminnİnşallah duyulur benim de kalp atışından pek umudum yoktu daha küçüktür diyodum ama doktor kalbi atıyo dinleticem deyince dünyalar benim oldu
ama duyamazsan da hiç panik olma. Kızım da 5. Haftada sadece kese görmüştük o da vajinal ultrasonlaydı. 7 haftada gümbür gümbür atan bi kalp vardı
Valla iyice azıttı bu doktorlar . Niye bu kadar çok test isteyip anneyi strese sokarlar anlamam.daha ne istiyorlar anlamadım valla 14 88 206 846 işte artıyo bekle 10 gün sonra gel dese anlıcam sürekli kan ver allah kan ver kanım bitti valla
2 fincana kadar normal.Kızlar önceki gebeliğinde kahve içen oldu muSaçma gelebilir ama ben kahve içmeyi çok seviyorum hamileliği öğrendiğimden beri hiç içmedim bu aralar fena canım istiyor sizce napsam ? Annem türk kahvesi iç diyor ama ben bilemedim doktora da sormadım
Pregnancy, Flo, Nurture, pregnancy trackerKızlar gebelik takibi olarak hangi uygulamaları kullanıyorsunuz
Allah yardımcın olsun, belki bebektir o beyazlık. Ben de bu sene 2 kere aynı durumu yaşadım. Seni anlıyorum.Ultrasonda göründü kese ama içi boş gibi zaten kesede çok büyümemiş doktor içinde bir beyazlık görüyorum acaba bebek mı dedi ultrasonda baya yakınlaştırdı kesin net sonuç alamadı salı gel tekrar bakıcam baktık kese gene aynı dedi kürtajla(vakum) ile alıcaz dedi şimdilik 6+4 günlük %70 saglıksız %30 olumlu diyebilirim dedi beklioz bakalım ne olucak
Ayy ne mutlu size, benim de geçen hafta pazartesi sizinkine yakın çıkmıştı. yaklaşık 10 gün var demek ki aramızda. Geçen cumartesi keseyi gördük, haftaya cuma inşallah kalp atışını duyacağız327 çıktı bugün