2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben yarın 4+5 de keseyi görmek için gidicem birdahada 7+1 de gidibilicem bayramdan sonra bebek varmi kalbi atıyormu ozaman öğrenicem. Ozamana kadarda birkac arkadaşım ve esım dışında bilen olmıycak. Umarım hepimiz icib herşey yolunda gider.

Benim belirtim uyku kızlar tek belirtimde bu. Battan önce başladı ben normalde yatakda gece 1 2 ye kadar döner dururum uyuyamam uykum sıkıntılıdır. Simdi yatsıyı kılmayı zor bekliyorum 11 de uyumuş oluyorum bir işim yok ise. Birde yumurtalıklarımda ağrı oluyor ara ara

Folbiol ve B12 mi kullanıyorsunuz ?
Folbioldeki folik asitin çok yüksek olduğunu söylemisti dr. Ben ocean mummy kullanıyorum bir çok sey icerinsinde var balıl yağı folik asit vitaminler d vit. Demir vs vs helal sertifikalı. Nisanda düşük yaptıgım gebelikde aldırmıstı dr. Duruyordu öğrenince başladım hemen

Eklentiler

• 20210709_113353.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 20210709_113347.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 33
bende de MTHFR heterezigotta doktor folik asit yüksek olduğu için özellikle folbiol vermişti, o yüzden sordum canım

Folik ve b12 ile ilgili nasıl oluyor ?

Göğüs hassasiyeti benimde azaldı .
aclık uyku suan devam eden belirtiler

Folik ve b12 ile ilgili nasıl oluyor ?
Ben riskli gebelik uzmanını gidiyorum, doktorun söylediğine göre mthfr c677t gen bozukluğu folik asit ve b12 azlığı/eksiliğine sebebiyet veriyormuş, normal bir kişiden daha fazla folik asit alman gerek dedi ve bana folbiol verdi o yüzden. hatta karışım vitamin bende de vardı onu kullanma dedi canım

bende de MTHFR heterezigotta doktor folik asit yüksek olduğu için özellikle folbiol vermişti, o yüzden sordum canım
bazı doktorlar hala eski kafada.bana da onu vermişlerdi. metil formatta al b12 'yi ve folat ı canım.bende de mthfr homozigot. yararlanım için doğru format kullanmalı.maalesefki devletin karşılaştıklarında o format yok

Anladım cnm. Bende buranın bilindik markası olan davitamon un folik +d3 kullanıyorum

son betan kaçtı kuzu ya bazen 6 haftayı geçince kese görünüyormuş ya inatçı olacak seninki
1 temmuz beta 5639 canım yok normal keseyi geçen hafta gördü şubatta düşük yaptım açıkcası paniğim bu ikinci gebelik yolk kesesi minikte olsa var dedi ama bebek göremedi e kalp atışı duyamadı dogal olarak çarşamba bakalım ne olacak? Üstüne 5+6 değil 5+4 çıkınca iyice üzüldüm dr pek takılmadı ona ama işte hakkını helal et uzun oldu cnm

ben bunu özellikle sordum canım, hatta evdeki diğer folik asitim metil formattaydı gerek yok dedi doktor folbiol yeterli dedi.

olur mu öyle şey burda birbirimizin derdine sorusuna ilaç oluyoruz elimizden bri şey gelmiyor ama duamızda eksik etmiyoruz iyi dileklerimizi iletiyoruz. doktor panik yapılacak bişey olsa derdi ama hazırlıklı olman için bir dahaki gidişinde minik sesi de duyacaksın inşallah

Canım o 5+4 olayını hiç kafana takma. Kızımda gittiğimde 6+3 du . 5+6 çıkmıştı . O değişim yumurtlamaya alakalı .ilerde de farklılıklar olucak hafta olaylarında . Bide bizim bebek vajinal görünmüştü . Doktor karından mi baktı . Bnce hiçbir sıkıntı olmicak .bebiş saklanmistir yolkun arkasına

Allah razı olsun canım dualarınıza talibim rabbim herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almasını nasip etsin bebek hasreti çekenlerede tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

İnşallah öyledir canım hep karından baktı hiç vajinal bakmadı allah hepimizin yardımcısı olsun

Canını hiç sıkma . Benim dün 6+6 olması gerekirken 5+5 hesapladı doktor. Geç yumurtlama var çünkü. Bebeği kalp atışını dinledik.
Ama kızımda 5. Haftada vajinal ultrasonla sadece keseyi görebilmiştik. 7. Haftada kalbini duymuştuk.
Her bebek farklı. İnşallah sağlıkla gelip yerleşecek kesenin içine

İnşallah öyledir canım hep karından baktı hiç vajinal bakmadı allah hepimizin yardımcısı olsun
Ooo vajinal bakmadiysa hiç mi hiç sıkıntı yapma ne olur . Vajinalde anca gözükür bu haftada bebiş .bana 6+3 de keseyi görüyorum ama istersen vajinal bakalım daha iyi olur dedi tm dedim . Kalp atsina kadar gördü

Aminnn inşallah canım bu cumanın hürmetine rabbim yar be yardımcımız olsum bi nebzede olsa içimi rahatlattınız sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…