2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
yeni bir hurafe bilgisi ile geliyorum :KK70::KK70: senin bebek geceleri uyuyacakmış uykusu iyi olcakmış bizimkiler için geçmiş olsun gece uykuları pek olmayacakmış :KK70: dün bir arkadaşım dedi bunu da sonra zorla kendimi uyuttum :KK70:
hahaha :KK70: bunu hiç duymadım :KK70: inşallah hepimizinki gece uyur :KK70: gerçi sağlıklı olsun da ben bütün gece oturmaya razıyım :KK70:

kızlar doktorum dönüş yaptı, kahverengi akıntı için diyor ki; hafif akıntı normalmiş, kasık ağrısı varsa progestan başlayabiliriz. (bende yok kasık ağrısı, o yüzden ek bir şeye gerek yok dedi şu an için.) sizin de aklınızda olsun :KK200:

Günaydın kızlar bugün bulantıyla uyandım 😩
Kızıma belli etmemek için takla atıyorum resmen 🥺 allahtan o uyanmadan öğürme çıkarma işini hallettim 😅😂😂
2 ve üstü çocuklu annelere bi sorum var. Kızımın kesesiyle şimdiki miniğin kesesi aynı ve ikisi de aynı taraftaydı solda. Sadece kızım biraz daha alttaydı. 2. De aynı cinsiyet diyebilir miyiz o zaman 🙈
Kızıma daha söylemedik ama hep kız kardeş istiyordu. Benim de bi ablam var. Sanırım onun etkisiyle kendimi hep kıza adapte ettim. Şimdi de kese aynı olunca bi umutlandım gibi oldu. Unutlanmalı mıyım 😂😂

Günaydın kızlar bugün bulantıyla uyandım 😩
Kızıma belli etmemek için takla atıyorum resmen 🥺 allahtan o uyanmadan öğürme çıkarma işini hallettim 😅😂😂
2 ve üstü çocuklu annelere bi sorum var. Kızımın kesesiyle şimdiki miniğin kesesi aynı ve ikisi de aynı taraftaydı solda. Sadece kızım biraz daha alttaydı. 2. De aynı cinsiyet diyebilir miyiz o zaman 🙈
Kızıma daha söylemedik ama hep kız kardeş istiyordu. Benim de bi ablam var. Sanırım onun etkisiyle kendimi hep kıza adapte ettim. Şimdi de kese aynı olunca bi umutlandım gibi oldu. Unutlanmalı mıyım 😂😂
Bak bu kese olayı tutuyor genelde.Bebek solda.Ve kesenin icinde nerde oldugu onemli.Benim oglum sagda kese icinde soldaydi.

2 fincana kadar normal.
cok içme ama çay kahve. Ben ilk gebeliğimde ve doğum sonrası azaltmıştım sınırlı içtim yani ve kızım baya kilolu doğdu. Yakın arkadaşım ise çok çay kahve içerdi çocuğun kilosundan alıyor ve 2.600 falan dolmuştu . Arkadaşım ise 30 kg almıştı .. ben kafeinsiz e başlıyorum yarın. Bugün 2 sütlü fitre kahve içtim..
kafeinsizde katkı maddesi vardır diye endişeleniyorum biraz şekersiz diyip içine aspartam koyuyorlar ya o yüzden. hiç kafeinsiz kahve içmemiştim :KK70:
Gunaydin kızlar gece uykularınız nasil?? Ben cok kalitesiz uyuyorum.....

Doktora gidenlerden de guzel haberler 🥰🥰🥰
gece uykularım tuvalete gitmekten bölünüyor çok normalde de iyi uyuyan biri değilim ama 3 kere tuvalete kalkıyorum :KK43:
yeni bir hurafe bilgisi ile geliyorum :KK70::KK70: senin bebek geceleri uyuyacakmış uykusu iyi olcakmış bizimkiler için geçmiş olsun gece uykuları pek olmayacakmış :KK70: dün bir arkadaşım dedi bunu da sonra zorla kendimi uyuttum :KK70:
bende uyumazmışım eşimde uyumazmış bakalım ne çıkıcak bizden :KK70:

Bak bu kese olayı tutuyor genelde.Bebek solda.Ve kesenin icinde nerde oldugu onemli.Benim oglum sagda kese icinde soldaydi.
Kızım da kese içinde soldaydı bu da öyle 😄
Böyle olunca da utanıyorum buldum da cinsiyet istedim gibi . Öyle değil aslında. Benim için ikisi de bir. Evlat her türlü seviliyor zaten cinsiyet ne ki🥰
İnsan bi tane daha olunca evdekinin nasıl alışacağını düşünüyo ister istemez😅

kızlar doktorum dönüş yaptı, kahverengi akıntı için diyor ki; hafif akıntı normalmiş, kasık ağrısı varsa progestan başlayabiliriz. (bende yok kasık ağrısı, o yüzden ek bir şeye gerek yok dedi şu an için.) sizin de aklınızda olsun :KK200:
Yerleşme zamanı oluyor canım.Ama dikkat et kendine yinede.

Kızım da kese içinde soldaydı bu da öyle 😄
Böyle olunca da utanıyorum buldum da cinsiyet istedim gibi . Öyle değil aslında. Benim için ikisi de bir. Evlat her türlü seviliyor zaten cinsiyet ne ki🥰
İnsan bi tane daha olunca evdekinin nasıl alışacağını düşünüyo ister istemez😅
Benimde aklımda bu var.Acaba o ne diyecek.Nasil alışacak.Ya benim kaybettiğim bebeğim kızdı.Kese içinde karından sağdaydı.Ama kese solumdaydı.Galiba bu teori de muallakta.

İlk gebeligimde böle bir durumla karşılaşmamıştım herkes bana şundan olabilir diyor corona atlatanlarda böle durum olabiliyormuş bende agır atlattım tabii ne kadar dogru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bu tarz gebelikte sorunlar çogalmış
İllaki şundan diye bişey yok. Diğer gebeliğin sağlıklı olabilir. Ben korına geçirmedim. Aşı da olmadım. 3.5 yaşında kızım var onda hiç sorun olmadı. İlk gebelikte sıkıntı yoktu. Genlerin biri homozigot çıktı. Folik asit ve b12 ile ilgili. Ben de anlamadım. Sizin belki boş değildir parlaklık falan yokru venim boş olanlarda. Başka bi doktor görüşü alabilirsiniz.
Allah ıö bu gebeliğim sağlıklı olsun diye hergün dua ediyorum.

İllaki şundan diye bişey yok. Diğer gebeliğin sağlıklı olabilir. Ben korına geçirmedim. Aşı da olmadım. 3.5 yaşında kızım var onda hiç sorun olmadı. İlk gebelikte sıkıntı yoktu. Genlerin biri homozigot çıktı. Folik asit ve b12 ile ilgili. Ben de anlamadım. Sizin belki boş değildir parlaklık falan yokru venim boş olanlarda. Başka bi doktor görüşü alabilirsiniz.
Allah ıö bu gebeliğim sağlıklı olsun diye hergün dua ediyorum.
Folbiol ve B12 mi kullanıyorsunuz ?

Günaydın herkese ben bugün 6+0 oldum sanirim ama göğüs hassasiyetim azaldı zaten başka belirtim de yoktu hafif kasıkta batma dışında açıkçası endiseliyim covid geçirdim Nisan'da ,eşim de Mayıs'ta şüpheli bir şekilde zatürre atlattı (covid olabilir de olmayabilir de zatürre başlangıcı olmuş dediler testi negatif ti) .Bu yüzden acaba boş gebelik mi diye çok tedirginim doktorum haftaya çağırmıştı geçen hafta 4+6 da gittik sadece kese göründü karından bugün artık başka bir doktora gitsem kesenin içi görünür mü acaba stres beni mahfetti ,Çok uzun oldu kusura bakmayın ☹️

Ultrasonda göründü kese ama içi boş gibi zaten kesede çok büyümemiş doktor içinde bir beyazlık görüyorum acaba bebek mı dedi ultrasonda baya yakınlaştırdı kesin net sonuç alamadı salı gel tekrar bakıcam baktık kese gene aynı dedi kürtajla(vakum) ile alıcaz dedi şimdilik 6+4 günlük %70 saglıksız %30 olumlu diyebilirim dedi beklioz bakalım ne olucak🥺
inşallah sağlıklı bir bebek vardır canım :KK43: bende dün gittim 5+6 olması gerekirken 5 +4 çıktı bebek göremedi çok küçük yolk kesesi var dedi çarşamba gidicem bebek var mı yok mu :KK43: kalbi atıcak mı rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu cuma gününde sağ salim bebeklerimizi hayırla kucaklamayı nasip etsin inşaallah

inşallah sağlıklı bir bebek vardır canım :KK43: bende dün gittim 5+6 olması gerekirken 5 +4 çıktı bebek göremedi çok küçük yolk kesesi var dedi çarşamba gidicem bebek var mı yok mu :KK43: kalbi atıcak mı rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu cuma gününde sağ salim bebeklerimizi hayırla kucaklamayı nasip etsin inşaallah
son betan kaçtı kuzu ya bazen 6 haftayı geçince kese görünüyormuş ya inatçı olacak seninki

Günaydın herkese ben bugün 6+0 oldum sanirim ama göğüs hassasiyetim azaldı zaten başka belirtim de yoktu hafif kasıkta batma dışında açıkçası endiseliyim covid geçirdim Nisan'da ,eşim de Mayıs'ta şüpheli bir şekilde zatürre atlattı (covid olabilir de olmayabilir de zatürre başlangıcı olmuş dediler testi negatif ti) .Bu yüzden acaba boş gebelik mi diye çok tedirginim doktorum haftaya çağırmıştı geçen hafta 4+6 da gittik sadece kese göründü karından bugün artık başka bir doktora gitsem kesenin içi görünür mü acaba stres beni mahfetti ,Çok uzun oldu kusura bakmayın ☹️
Canım benimde yorgunluk ve sık idrara çıkmaktan başka belirgin bir belirtim yok bende daha sadece kese gördüm ama olumsuz düşünmek istemiyorum. Doktor bana bayramdan sonra gel dedi sürekli ultrasonda girmeyi de doğru bulmuyorum açıkcası.. Stres bebişi de üzüyor bol bol dua edelim Allaha bırakalım

Bizim bahsettiğim o durumlardan dolayı bir türlü stresimi yemiyorum zaten yapı olarak da pimpirikli biriyim oğlum da da kalp atışı duyana kadar her hafta gitmiştik ,bakalım kararsizim gidip gitmemekte . Teşekkürler cevabınız için ❤️

X