2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Maşallah yaa dışarı verdiler mi sesi ?

Oyy maşallah ya.Ne güzel.Gozunaydin canım

Aynen öyle bende de kızlar hep silik ve geç çıktı erkek net ve erken çıkıyor çevremde de öyle oldu
Benim oğlum bat 1gun geçmesine rağmen silik cıktı.Kaybettigim bebeğim kızdı bat günu 2.cizgi koyu cıktı.Kardesimin 2kizi var.Ikiside bat gunu öğrendi ikiside 2.çizgi koyuydu.Hadi çürütuyum bu teoriyi de

allah allahh maşallahhhhhh ona yaa dedikleri kadar var mı ya nasıl bir duyguu ağlatıyor muuu
Valla benim göZler doldu kızımda da öyle olmuştu. O ekrandan çıkarıp sevip tekrar içime sokasım gelmişti
Hoş bu 2mm ymiş daha. Susam tanesi kadar

Benim oğullarımda battan önce hiç cıkmadı. Bat günü silik çıktı. Bunda battan 4 gün önce silik çıktı bakalım ne olcak

Hanımlar bugün idrar ve kan testlerimi yaptırdım lökosit 18 yüksek çıktı enfeksiyon veya taş belirtisi sanırım, daha önce de idrar yolu enfeksiyonum oluyordu ara ara inşallah bi problem olmaz korktum biraz

Kızlar bıgün tam 6+1 im çok hafif kahverengi lekelenmem olmuş çamaşırıma normalmidir yaa gitsemmi yine doktora
Bende bugün 5+1 oldum. Dünden beri benimde hafif var doktorum progestan 200 lukten kullan geçmezse ertesi gün gel dedi. Az minnak vardı bugün gitmedim o yüzden artarsa mutlaka git gitmeden önce doktora danisabilirsin

Hanımlar bugün idrar ve kan testlerimi yaptırdım lökosit 18 yüksek çıktı enfeksiyon veya taş belirtisi sanırım, daha önce de idrar yolu enfeksiyonum oluyordu ara ara inşallah bi problem olmaz korktum biraz
benimde bugün lökosit 10 çıktı. yarın doktora soracağım

Bende bugün 5+1 oldum. Dünden beri benimde hafif var doktorum progestan 200 lukten kullan geçmezse ertesi gün gel dedi. Az minnak vardı bugün gitmedim o yüzden artarsa mutlaka git gitmeden önce doktora danisabilirsin
Bugün mesaj attım duramadım canım. Kahve leke şeklinde dedim. Normal bu dedi. Ondan bekliyorum bende rengi yoğunluğu değişirse gidicem mutlaka

canım gittin mi doktora ne alemdesin
Ultrasonda göründü kese ama içi boş gibi zaten kesede çok büyümemiş doktor içinde bir beyazlık görüyorum acaba bebek mı dedi ultrasonda baya yakınlaştırdı kesin net sonuç alamadı salı gel tekrar bakıcam baktık kese gene aynı dedi kürtajla(vakum) ile alıcaz dedi şimdilik 6+4 günlük %70 saglıksız %30 olumlu diyebilirim dedi beklioz bakalım ne olucak

Allah yüzünü güldürsün inşallah umarım gelişimi iyi seyreder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…