Maşallah yaaKızlarr bugun randevum vardı miniği gördük kalbini dinledikk cılız da olsa2. De olsa aynı heyecan oluyormuşş içim kıpır kıpır
5+5 çıktı ölçümlerde . Karın ultrasonun da görüldü ama.
Oyy maşallah ya.Ne güzel.Gozunaydin canımKızlarr bugun randevum vardı miniği gördük kalbini dinledikk cılız da olsa2. De olsa aynı heyecan oluyormuşş içim kıpır kıpır
Benim oğlum bat 1gun geçmesine rağmen silik cıktı.Kaybettigim bebeğim kızdı bat günu 2.cizgi koyu cıktı.Kardesimin 2kizi var.Ikiside bat gunu öğrendi ikiside 2.çizgi koyuydu.Hadi çürütuyum bu teoriyi deAynen öyle bende de kızlar hep silik ve geç çıktı erkek net ve erken çıkıyor çevremde de öyle oldu
MaşallahKızlarr bugun randevum vardı miniği gördük kalbini dinledikk cılız da olsa2. De olsa aynı heyecan oluyormuşş içim kıpır kıpır
Valla benim göZler dolduallah allahh maşallahhhhhh ona yaa dedikleri kadar var mı ya nasıl bir duyguu ağlatıyor muuu
Maşallah yaadışarı verdiler mi sesi ?
Teşekkürler kızlarOyy maşallah ya.Ne güzel.Gozunaydin canım
Yaaa çok sevindim sizin adınızaTeşekkürler kızlar2 defa verdi dışarı canım. Cılız da olsa duyduk. 106 ymış hatta atışı
Bende bugün 5+1 oldum. Dünden beri benimde hafif var doktorum progestan 200 lukten kullan geçmezse ertesi gün gel dedi. Az minnak vardı bugün gitmedim o yüzden artarsa mutlaka git gitmeden önce doktora danisabilirsinKızlar bıgün tam 6+1 im çok hafif kahverengi lekelenmem olmuş çamaşırıma normalmidir yaa gitsemmi yine doktora
benimde bugün lökosit 10 çıktı. yarın doktora soracağımHanımlar bugün idrar ve kan testlerimi yaptırdım lökosit 18 yüksek çıktı enfeksiyon veya taş belirtisi sanırım, daha önce de idrar yolu enfeksiyonum oluyordu ara ara inşallah bi problem olmaz korktum biraz
AminnnnYaaa çok sevindim sizin adınızadarısı hepimizin başına
Bugün mesaj attım duramadım canım. Kahve leke şeklinde dedim. Normal bu dedi. Ondan bekliyorum bende rengi yoğunluğu değişirse gidicem mutlakaBende bugün 5+1 oldum. Dünden beri benimde hafif var doktorum progestan 200 lukten kullan geçmezse ertesi gün gel dedi. Az minnak vardı bugün gitmedim o yüzden artarsa mutlaka git gitmeden önce doktora danisabilirsin
Benim biraz uzun süre oturup kalkınca resmen yuruyemiyorum ağrısındanKızlar sizde bel ağrısı varmı benim belimi oyuyolar resmen
Korkuyorum ya Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinBenim biraz uzun süre oturup kalkınca resmen yuruyemiyorum ağrısından
Ultrasonda göründü kese ama içi boş gibi zaten kesede çok büyümemiş doktor içinde bir beyazlık görüyorum acaba bebek mı dedi ultrasonda baya yakınlaştırdı kesin net sonuç alamadı salı gel tekrar bakıcam baktık kese gene aynı dedi kürtajla(vakum) ile alıcaz dedi şimdilik 6+4 günlük %70 saglıksız %30 olumlu diyebilirim dedi beklioz bakalım ne olucakcanım gittin mi doktora ne alemdesin
Allah yüzünü güldürsün inşallah umarım gelişimi iyi seyrederUltrasonda göründü kese ama içi boş gibi zaten kesede çok büyümemiş doktor içinde bir beyazlık görüyorum acaba bebek mı dedi ultrasonda baya yakınlaştırdı kesin net sonuç alamadı salı gel tekrar bakıcam baktık kese gene aynı dedi kürtajla(vakum) ile alıcaz dedi şimdilik 6+4 günlük %70 saglıksız %30 olumlu diyebilirim dedi beklioz bakalım ne olucak
Yaaa maşallah çok güzel çıkmış değerin ben burdayım diyor ufaklıkBETAM 327 çıktıı
İnşallah saglıkla hayrlısıylaAllah yüzünü güldürsün inşallah umarım gelişimi iyi seyreder