- 22 Şubat 2023
- 9.756
- 10.843
- 37
Sağıl kuşum Benim cuma sonoyu kıyamam ben de gözlerimi açık tutmakta zorlanıyorum. yarın son benim. sana da kolaylıklar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağıl kuşum Benim cuma sonoyu kıyamam ben de gözlerimi açık tutmakta zorlanıyorum. yarın son benim. sana da kolaylıklar diliyorum
Ay sen deyince bizim kızın yükselenine baktım yay çıktı yayı bir şekilde tutturmuşuz inşallah iyi olan yerlerini almıştır malum akrep sokarYay olduğum için demiyorum hani en ideal burçtur falan Aslında bence kadını erkeği benziyor sanki yayın ya birbirleri ile de iyi anlaşıyorlar genelde. Benim kendimde gördüğüm olumsuz özelliklerimden bahsedeyim öncelikle: biraz sivil itaatsizliğe yatkın oluşum. Yani mantıklı gelmeyen kuralları sırf birileri koymuş yıllardır böyle süregelmiş diye uygulayamıyorum, iş ve okul hayatında bu nedenle çok sorun yaşadım. Aslında kötü bir özellik değil belki ama zorluyor yaşamı, kariyeri. Yayların klasik özelliği; özgürlüğe düşkündür. Bu şey değil ama sırtıma çanta takayım dağlara çıkayım özgür kız olayım gibi değil de biraz kalıplara sığmamak, toplumsal normlara uyum sağlayamamak. Mesela evlilikteki kabul görmüş bazı şeyleri kabul edememek. Bir örnekle ilk evlendiğim zamanlar her gün aynı saatte eve gelmem beklentisi bizi çok zorlamıştı Her gün aynı saatte eve gelmek zorunda değilim, gelmediğim her vaktin açıklamasını yapmak zorunda değilim, sırf evlendik diye ailenle aile ablanla arkadaş olmak zorunda değilim, içimden gelmiyorsa onları aramak zorunda değilim, bayramlarda ailenin yanına gitmek zorunda değilim, yemekleri ben yapmak zorunda değilim, anaç bir yapım olmadığı halde öyleymiş gibi davranmak zorunda değilim diye gezen küçük bir hobbittim adeta Genel olarak anaç bir yapıda değil bence yayların kadını da erkeği de. Hatta biraz sadakat probleminden de bahsedilir özellikle erkeklerinin. Oğlum da olacak yay burcu nasipse umarım öyle bir erkek olmaz sadakat önemli yine de Disiplinli biri de değilim hiç olmadım, bu da beni hep zorladı ama bu yaydan mı benden mi kaynaklı bilmiyorum Olumlu yönleri de bence genel olarak eğlenceliler, mizah anlayışları iyi, sosyal zekaları yüksek, inovatif yönleri gelişmiş, kolay arkadaşlık kurabiliyorlar gibi gibi
Benim biraz uzun sürdü cıkmam bebegi bir 10 dkda cıkardı da doktor benim iş sürdü.2 sexaryan oldugu için dedi doktorum ince ince ozenli bir sekilde dikmiş galibaGözünaydınn canım allah analı babalı büyütsün kaç dk sürdü toplam
İçtim içtim hemen bitter cikıolata da ye dedi hemşire onu yemekten sonra artık+1 bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Sandalyede oturmak bile çok zor. Gözüm kapanıyor.
Oyyy hayırlı uğurlu olsun gözün aydın kuzum. Kahve içmeyi unutma inşallah devamı da çok güzel geçer maşallah size
Geçmiş olsun canım gözün aydın olsun ağrı ertesi gün geçiyor ama dikişler 3-4 gün acısı oluyor onuda hareketlerine dikkat edersen sıkıntı olmaz çabucak atlatırsın çok zorlama kendini yardım alarak ayağa kalk ilk 4 gün özellikle dikişleri zorlamazsan çabucak toparlarsın inşallah bebişinle mutlu bir hayat olsun inşallahCıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettim Cok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi
Benim 10 aralık izin tarihim bir de hava buz gibi, tahammülüm kalmadıBenim son haftam bu hafta. Haftaya pazartesi salı da çalışıcam ama olsun saymıyorum onu evden bile olsa o kadar bezdim ki iki büklüm çalışmaya çalışıyorum Allah'ım nolur geçsin şu hafta diye dualarla uyandım güne
Diren anam accuk kaldı direeeenBenim 10 aralık izin tarihim bir de hava buz gibi, tahammülüm kalmadı
ters gelisli bebek cikarmak da uzun suruyor benim de ilki normalden uzun surmustu. agrisiz sizisiz atlatirsin umarim hemencecik bu sureciBenim biraz uzun sürdü cıkmam bebegi bir 10 dkda cıkardı da doktor benim iş sürdü.2 sexaryan oldugu için dedi doktorum ince ince ozenli bir sekilde dikmiş galiba
İnşallahAy sen deyince bizim kızın yükselenine baktım yay çıktı yayı bir şekilde tutturmuşuz inşallah iyi olan yerlerini almıştır malum akrep sokar
Herkes doğurdu ben hala işe geliyor gibi hissediyorumDiren anam accuk kaldı direeeen
Duygular şelaleAyy kızlaar Allah sizlere de nasip etsin, bebişlerinize kavusun saglıkla. O kadar güzel o kadar güzel bir sey ki anlatamammm. İlk defa dogurmuşum gibiyim ben de. Her seferi ayrı bir heyecan ve güzellikmiş. Yani cok korkuyordum ama su an hiç birsey yok gözümde agrım olursa da olsun vız gelir modundayım. Ayy tarif edemiyorum duygularımı içim dolup taşıyor resmen. Hiç korkmayın panik olmayın dogumdan sonu muhteşem muhteşem askmi sarhoşu gibi oldum
Sagol cnm benim tskrlr Ay evet ben hic buyuklunu dusunmedim galibaAaa nice mutlu yıllara kuzum Boşver daha iyi hep beraber doğum günü kutlamak zorunda kalırlardı büyüyünce başrol olamadık diye kızarlardı belki bize
Siz böyle anlatınca heyecanımız ve sabırsızlığımız iyice perçinleniyor yaaa Ben rüyalarımda da bebekle alakalı olmayan bir şey görmez oldum. Hatta artık rüya görmüyorum bence sabaha kadar hayal kuruyorum diyorumAyy kızlaar Allah sizlere de nasip etsin, bebişlerinize kavusun saglıkla. O kadar güzel o kadar güzel bir sey ki anlatamammm. İlk defa dogurmuşum gibiyim ben de. Her seferi ayrı bir heyecan ve güzellikmiş. Yani cok korkuyordum ama su an hiç birsey yok gözümde agrım olursa da olsun vız gelir modundayım. Ayy tarif edemiyorum duygularımı içim dolup taşıyor resmen. Hiç korkmayın panik olmayın dogumdan sonu muhteşem muhteşem askmi sarhoşu gibi oldum
Tskrlr canim benim amin isnlh sizlerde saglikla kavusun miniklerenize tarifsiz bir duygu bebisin sesini duydun anda ayikiyorsun gercekden ben genel anestezi oldum odanij kapisina geldimde bebisin aglamasiyla gozumu acdim kapatamadim geri kendimi unutdum onun aglamasiyla cunku beni bekliyen bana muhtac bir minik vardi tarifsiz bir his ben gercekden bilmezdim bugun kan alindi ay icin gitti kalbim acidi resmen ya ortamda utanmasam agliycakdim annelik tarifsiz bir his rabbim isdiyen herkede nssip etsin evet zor bir surec ama muhtesem birsey dunyalari verseler boyle mutlu olamiycamiz bir his hepiniz saglikla kucaginiza alip evlerinize getirin inslh saglikla buyutelim evlatlarimizi
Valla heyecanlanıp sabırsızlanıcak kadar var cidden sükürler olsun nasıl bir lütuf anne olmakSiz böyle anlatınca heyecanımız ve sabırsızlığımız iyice perçinleniyor yaaa Ben rüyalarımda da bebekle alakalı olmayan bir şey görmez oldum. Hatta artık rüya görmüyorum bence sabaha kadar hayal kuruyorum diyorum
Allah yardim etsin valla ben bi hafta daha dayanamazdim valla yillik iznimi patlattim . Zaten isten ciktim o ayri da olsun :)Benim 10 aralık izin tarihim bir de hava buz gibi, tahammülüm kalmadı
Iste bekledigim yorumlar insallah hepimizin ki boyle kolaylikla guzellikle gecerAyy kızlaar Allah sizlere de nasip etsin, bebişlerinize kavusun saglıkla. O kadar güzel o kadar güzel bir sey ki anlatamammm. İlk defa dogurmuşum gibiyim ben de. Her seferi ayrı bir heyecan ve güzellikmiş. Yani cok korkuyordum ama su an hiç birsey yok gözümde agrım olursa da olsun vız gelir modundayım. Ayy tarif edemiyorum duygularımı içim dolup taşıyor resmen. Hiç korkmayın panik olmayın dogumdan sonu muhteşem muhteşem askmi sarhoşu gibi oldum
Darısı başımıza inşallahValla heyecanlanıp sabırsızlanıcak kadar var cidden sükürler olsun nasıl bir lütuf anne olmak