Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,6%
  • erkek

OY: 99 52,1%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    190
ayyy 36. haftasında olan bir için çalışmak ne zor 😭
+1 bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Sandalyede oturmak bile çok zor. Gözüm kapanıyor.
Cıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettim ☺️Cok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi☺️
Oyyy hayırlı uğurlu olsun🧡😍 gözün aydın kuzum. Kahve içmeyi unutma 🧡 inşallah devamı da çok güzel geçer maşallah size

Cıktım ben sezaryandan kızlar size de dua ettim ☺️Cok sükür hersey yolunda gitti spinal oldum. Bebiş de iyiydi simdi bekliyorum odaya getirmelerini. Hala uyusuğum henüz 3-4 saate anca geciyormuş etkisi. Sezaryan yerinin agrısı var biraz ama bakalım sonrası nasıl olacak update ederim ben sizi☺️
Gecmis olsun cnm saglikla buyut hosgelmis minikkuş🧿

Evet şuan hastanedeyim 🥰🥰🥰 saatimi bekliyorum.

13.30 da gireceğim 🥰🥰

Çok teşekkürler canlarım. Hepimize kolay doğumlar diliyorum. 🙏🙏

Amin cümlemiz inşallah 🙏🥰💞

Ayy gözün aydın canım. Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün 🙏🥰💞 sabahtan girmen ne iyi olmuş girdin çıktın bile 🥰💞🙏🧿🧿
Ayyy azkalmis cok kolay dogumun gecsin inslh saglikla al kucagina bebisi🙏

O ozlemem hadi hayırlısı seninde saatler kalmış kavusmana sağlıkla kavuşun evladınıza 🙏🏼 , L limon5101 seni de tebrik ederim güzel anne 🥰 darısı biz bekleyenlerin başına şimdiden bugün doğum yapan ve yapacak olan herkese Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah 🙏🏼 🧿

Hahahah yarinda bebişden uyuyamiycaksın 😄 neyse o işin şakası Saglikla al kucagina kolay bir dogum olsun inslh biz sabah kadar nobetdeyiz 🤦‍♀️ ama yanimizdalar ya cok sukur herseye degerler bu arada benim dogum gunumde doguruyorsun bende cok isdemisdim ama kismet benimki one gecmeyi secdi 😊😘
Aaa nice mutlu yıllara kuzum 🥰 Boşver daha iyi hep beraber doğum günü kutlamak zorunda kalırlardı büyüyünce başrol olamadık diye kızarlardı belki bize 😂

Gözün aydııın 🥰💐 Allah analı babalı büyütsün, çok hayırlı bir evlat olsun 🧿

Benim son haftam bu hafta. Haftaya pazartesi salı da çalışıcam ama olsun saymıyorum onu 😅 evden bile olsa o kadar bezdim ki iki büklüm çalışmaya çalışıyorum Allah'ım nolur geçsin şu hafta diye dualarla uyandım güne
Son haftalar daha zor geçiyor diren Orangegreysky Orangegreysky ben birde ise gidip geliyordum en az 1 saat yolum vardı ama nihayet o gelmek bilmeyen gün geldi ve cebinde 8 hafta ile bitirmek çok güzel bir his oluyor 🤗

Bugün sürekli bi karın ağrısı çektim ya, bi de şu bıçak saplanır gibi olan sancı da sık girdi. Canım sıkkınlandı püü
Canım yeni okuyorum Allah annene şifalar versin sende rahatlatıcı müzikler açıp dinle kafanı dağıt biraz stres direk bebeğide etkiler kasılmaların o sebepten oluyor zaten duşa gir rahatlatıco müzik arkadan kendini gevşet yoga yap ne bileyim iyi gelecek şeyler

Kızlar selaaam öğretmen olann güzell anneler öğretmenler gününüz kutlu olsun🌸 benim folik asit yarın bitiyor 38. Haftaya giriyorum salı randevum var bende bu hafta sezeryanada alabilir perşembe falan sizce tekrar almama gerek var mı folikaside ? Doğum sonrası ne kullanıcaz bilen var mı direkt onu mu alsam dedim
Doğum sonrası süt artırıcı vitamin verdi doktor canım bir de balık yağı içiyorum ek olarak sabahları yine kan ilacına devam folik asite artık gerek yok

X