Benim de seninle sat aynı canım 31 mayıs ben de pazartesi gideceğim kese ve kalp atışını beraber görmek istiyorum inşallah olurKızlar meraba çoğunluk yarın gidecek heralde doktora size 2 sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim beta hcg hep 2 katı olarak devam mi ediyor ben en son 1 temmuzda kan vermiştim 2827 çıkmıştı şuan ne kadar olmuştur bide daha doktora gitmedim yarın gitsem kalp atışını duyarmıyım yoksa pazartesi mi gideyim
O zaman görürsün çoktan ya inşallah sağlıklı olur bebiş☺☺Canım öyle olucak buyuk ihtimal . Ama devlete gideyim iki kere muayene ücreti verim diyirum . O zmna kadar keseyi görmüş olsam yeter
Ben gidecem bakalım eğer duyulmasa 10 gün içinde bir kere daha giderim artıkKese görürsün canım ama kalp atışı tam.bilmiyorum.Bende onu düşünüyorum normalde 2hafta sonra dediği gün hafta ortası oluyor ama pazartesi bende gitsem duyarmiyim kalp atisi acaba?
Ben ilişkiden 3 -4 gün sonra ilk dozu oldum. Çok şükür bebegi etkileyecek bir durum olmaz çok yeni ya da belki yoktu dedi doktorum. İkinci doza endokrinoloji karar verir dedi doktorum. İkinci doz ay sonuna denk geliyor muhtemelen olmam.kızlar aklıma bir şey geldi, covid aşısı oldunuz mu hamile kalmadan önce, olmadıysanız ne zaman olmayı planlıyorsunuz ? bazı doktorlar 4. aydan sonra diyor, bazıları olmayın diyor süreç boyunca. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Rabbim en kısa sürede tekrar nasip etsin inşallahCanlar benim gebeliğim sonlandı. Sizlere hayırlı doğumlar diliyorum.Kendinizi sakın yormayın hep dinlenin, hepinizi çok öpüyorum.
Allah yardımcın olsun canım. İns yapabilirsin biseylervalla metro otobüs her gün 2 git 2 gel allaha emanet gidip geliyorum cumartesi doktora gittiğimde soracağım raporsa rapor gitmeyeyim diye :)
Perşembe resmi tatil.Cuma da dr yokmuş.Belki 9gun olabilir bayram tatili.Kafam karıştı.Napsam bilmiyorum.Aslinda merak ediyorum bi deBen gidecem bakalım eğer duyulmasa 10 gün içinde bir kere daha giderim artık
Ben ilk doz biontech olmuştum. 2.dozu 12 haftadan sonra olabiliyormusuz ama ben 20 haftayi beklerim muhtemelen. Bebek antikorlu doguyormus asi oluncabende çok kararsızım, sonra bir sıkıntı olursa Allah korusun ondan mı oldu acaba diye düşünmek istemem. bakalım zaman neyi gösterecek
Buda biraz değişken bir bilgi kesin antikorlu doğuyor değil diye biliyorumBen ilk doz biontech olmuştum. 2.dozu 12 haftadan sonra olabiliyormusuz ama ben 20 haftayi beklerim muhtemelen. Bebek antikorlu doguyormus asi olunca
27 yaşındayım ilk gebelik inşallah kucağımıza alırızEee kızlar kaçıncı gebelik yaş kaç
Ilk gebelik 38 yasindayimEee kızlar kaçıncı gebelik yaş kaç
Ben bu teoriye inanmıyorum benim çevremde adet 1 2 gün geçtikten. Sonra silik test çıkanlar hepsi kız poslu benimde daha geçip çok net pozitif çıkanların hepsi erkek çıktı yani silk kız çoğunlukBende şöyle bir cinsiyet teorisi duydum battan 3 4 gün önce idrarda pozitif görenin kiz olma olasılıgı yüksek diye. 2 oğlumdada tam batta gördüm silik çizgi öncesinde görmedim. Bu hamileliğimde bata 4 gün kala gördüm silik çizgi teori dogrumu bekleyip görcez
Tabi tutunursa bebiş
Aynen öyle bende de kızlar hep silik ve geç çıktı erkek net ve erken çıkıyor çevremde de öyle olduKızımda iki gün önce yaptığım erken gebelik testi negatif çıkmıştı hayalet bile yoktu . Regli günü gce yaptigim test pozitifti . Bunda bir gün önce 1.5 saat çiş tutup yaptım pozitif çıktı . Bu teoriyi eleyelim bnce
allah allahh maşallahhhhhh ona yaa dedikleri kadar var mı ya nasıl bir duyguu ağlatıyor muuuKızlarr bugun randevum vardı miniği gördük kalbini dinledikk cılız da olsa2. De olsa aynı heyecan oluyormuşş içim kıpır kıpır
5+5 çıktı ölçümlerde . Karın ultrasonun da görüldü ama.
maşallah ne güzellKızlarr bugun randevum vardı miniği gördük kalbini dinledikk cılız da olsa2. De olsa aynı heyecan oluyormuşş içim kıpır kıpır
5+5 çıktı ölçümlerde . Karın ultrasonun da görüldü ama.