2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim oğlum bat 1gun geçmesine rağmen silik cıktı.Kaybettigim bebeğim kızdı bat günu 2.cizgi koyu cıktı.Kardesimin 2kizi var.Ikiside bat gunu öğrendi ikiside 2.çizgi koyuydu.Hadi çürütuyum bu teoriyi de :KK48:
Sen ve kardeşim 3 mü ben en az 5 sayarım silik ve kız çıkanları ama galiba bu teoride fos

Progestan geçirir bence canım dikkat et kendine dinlen fazla iş yapma
Valla evde artık bişey yapmıyorum diyebilirim eşim sağolsun. Ama ise gidip geliyorum çok yorucu da bı isim yok çok şükür. Hepimizin iki üç ay daha bı dikkatli olmamız lazım sende dinlen canim bol bol😉

Z zahrada bak benim aklıma ne geldi, benim 2-3 günde bir iki defa çok az az kahverengi lekem oldu, kan sulandırı coraspin kullanıyorum acaba ondan mı, şimdi doktoruma sordum bakalım ne diyecek

Z zahrada bak benim aklıma ne geldi, benim 2-3 günde bir iki defa çok az az kahverengi lekem oldu, kan sulandırı coraspin kullanıyorum acaba ondan mı, şimdi doktoruma sordum bakalım ne diyecek
aa belki de kuzum galiba lekelenme olunca progestan kullandırıyo doktorlar bakalım ne cevap verecek haberdar et bizii

aa belki de kuzum galiba lekelenme olunca progestan kullandırıyo doktorlar bakalım ne cevap verecek haberdar et bizii
yaa öyle çok lekelenme gibi değil aslında, 2 defa geldi beyaz akıntının içerisinde çok hafif kahverengilik, yani öyle yoğun bir renk değil sütlü kahve gibi, ya dedim önceki adetlerden kalan kan geldi akıntı ile, ya yerleşme geldi bilemedim bakalım ne diyecek

yaa öyle çok lekelenme gibi değil aslında, 2 defa geldi beyaz akıntının içerisinde çok hafif kahverengilik, yani öyle yoğun bir renk değil sütlü kahve gibi, ya dedim önceki adetlerden kalan kan geldi akıntı ile, ya yerleşme geldi bilemedim bakalım ne diyecek
minik iltihap varsa o bile sökülüş olabilir her şey olabilir minnoş minnakın yerleşmesi de olabiliir

minik iltihap varsa o bile sökülüş olabilir her şey olabilir minnoş minnakın yerleşmesi de olabiliir
kistimde vardı benim, belki ondan olmuştur amaann ne bileyim :KK70: bu sefer kendime söz verdim akışına bırakacağıım :KK70: geçen sefer çok üzerine düşmüştüm olmadı, bu sefer relax :p :KK70:

Son kaset testim de bitti şükürler olsun 😂 akşama da son kanı veririm bir daha kan ver bakalım diyen bir doktor olursa evde kendi kendime doğumu bekleyeceğim gerçekten 😪

Eklentiler

• IMG_20210709_072503.jpg
    IMG_20210709_072503.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 48
Son kaset testim de bitti şükürler olsun 😂 akşama da son kanı veririm bir daha kan ver bakalım diyen bir doktor olursa evde kendi kendime doğumu bekleyeceğim gerçekten 😪
:KK70: zaten senin kese görülecek sayılara gelmiştir artık inşallah :KK200:

Allah yardımcın olsun, belki bebektir o beyazlık. Ben de bu sene 2 kere aynı durumu yaşadım. Seni anlıyorum.
Kalp atışı duymaya gitmeye bile korkuyorum. Genetiğe gittim pıhtılaşma çıktı. Şuan kan sulandırıcı kullanıyorum. Rabbim emeklerimizi boşa gidermesin. Sen hiç genetiğe

Allah yardımcın olsun, belki bebektir o beyazlık. Ben de bu sene 2 kere aynı durumu yaşadım. Seni anlıyorum.
Kalp atışı duymaya gitmeye bile korkuyorum. Genetiğe gittim pıhtılaşma çıktı. Şuan kan sulandırıcı kullanıyorum. Rabbim emeklerimizi boşa gidermesin. Sen hiç genetiğe gittin mi acaba
İlk gebeligimde böle bir durumla karşılaşmamıştım herkes bana şundan olabilir diyor corona atlatanlarda böle durum olabiliyormuş bende agır atlattım tabii ne kadar dogru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bu tarz gebelikte sorunlar çogalmış

Günaydın kızlar.Herkes nasıl bakalım?Ya sersem gibiyim.Sicaklar uyutmuyor.Bi de bulantı var.Saat kurmuş gibi 6da gözümü açıyorum hergun.

Tek çok uyuyan benim galiba :KK70: akşamüzeri 2 saat şekerleme bile yapıyorum :KK70:
yeni bir hurafe bilgisi ile geliyorum :KK70::KK70: senin bebek geceleri uyuyacakmış uykusu iyi olcakmış bizimkiler için geçmiş olsun gece uykuları pek olmayacakmış :KK70: dün bir arkadaşım dedi bunu da sonra zorla kendimi uyuttum :KK70:

X