- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlıolsun cnm değerin güzel yarın tekrar ver 2 katı olmuşsa sıkıntı yok inşmerhaba herkese, benim 6haziran son reglim.02 temmuz da kan verdim. 170 çıktı. sizce değer nasıl
Çok teşekkür ederimBen elle yazmıştım ama önce yıl ardından ay ve gün olrak yazmak gerekiyordu sanırım
Bir de aralarda nokta değil tire (-) koymak gerekiyor
Son adet tarihi gebeliğin ilk günü olarak kabul ediliyor doktorumun yaptığı hesaba görehayırlı olsunn ben de dün kan tahlili yaptırdım ama doktor randevum 5 gün sonra. hafta hesabı ne şekilde yapılıyor son adet tarihinin ilk gününe göre mi yoksa beta hcg değerine göre mi oluyor?
Ben de ilk hamileliğimde erken gittim vajinal bakalım dedi istemedim bir hafta sonra karından göründü ama sonra da kalp atışı için yaklaşık 10 gün beklemiştikİyi akşamlar kızlar yeni hamilelik ögrenenler var herkesi tebrik ediyorum inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler hepimizin gebeliği bende dün 1570 civarıydı beta vajinal ultrasonla görüldü kese birhafta sonra yine gel dedi bakalım ama o doktordan çok memnun kalmadım başka doktora gidicem galiba
Beta kaçtı o zaman senin canımBen de ilk hamileliğimde erken gittim vajinal bakalım dedi istemedim bir hafta sonra karından göründü ama sonra da kalp atışı için yaklaşık 10 gün beklemiştik
Benim bi arkadaşım medipol megayı önermişti ama hangi doktordu unuttum ben ona sorayım cuma günü gitmeyi düşünüyorum begenirsem sizlerede öneririm tabikiMerhaba kızlar
İstanbulda önerebileceğiniz bi doktor ya da hastane var mı?
Rica ederim. Benim bdt de 18 Mart 2022 gözüküyor. Eğer olumlu çıkarsa. Sizin yumurtlama tarihi belli miydi? değeriniz 3 haftalığa göre gayet güzel.Çok teşekkür ederim 336.9 perşembe günü yaptırmıştım 3 haftalık hesap etmiştim zaten öyle görünüyor
O kadar hatırlamıyorum 6 yıl oldu ama 4. haftadaydimBeta kaçtı o zaman senin canım
Aaa tamam canım çok sevinirim ben de 12-13 temmuz gibi gitmeyi düşünüyorum senden haber bekliyorumBenim bi arkadaşım medipol megayı önermişti ama hangi doktordu unuttum ben ona sorayım cuma günü gitmeyi düşünüyorum begenirsem sizlerede öneririm tabiki
Tamamdır inşallah ogün gidip hemen yazacağım inşallah memenun kalırız senin ögreneli ne kadar olduAaa tamam canım çok sevinirim ben de 12-13 temmuz gibi gitmeyi düşünüyorum senden haber bekliyorum
Anladım ben şuanki sandım okurken eksik okumuşumO kadar hatırlamıyorum 6 yıl oldu ama 4. haftadaydim
Arkadaşın da söylediği gibi medipol mega hastane olarak güzel gerçekten, doktor olarak ben Elif Çiler Eren hanımefendiye gidiyorum memnunum şimdilik, Nagehan Kaya adlı doktora giden arkadaşlarım da var onlar da memnunlarMerhaba kızlar
İstanbulda önerebileceğiniz bi doktor ya da hastane var mı?
Şişkinlik var. Bi de midem kazınıyorKızlar bel ağrısı ve asiiri şişkinlik falan yaşayan varmı?