2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bazı hanımlarda kokulara karşı hassasiyet başlıyor. Kasıkta hiç böyle dönerken filan kramp tarzı bir ağrı oluyor mu?
Yok canım kramp tarzi olmadı hiç daha çok sağ kasıkta sürekli bı rahatsizlik hissi oldu . Sanki sağ kasığım cekiliyormus gbi .mesela şuan hiç bı belirtim yok diyebilirim . Sadece çok yürüyünce kasığım biraz ağrıyor

Yok canım kramp tarzi olmadı hiç daha çok sağ kasıkta sürekli bı rahatsizlik hissi oldu . Sanki sağ kasığım cekiliyormus gbi .mesela şuan hiç bı belirtim yok diyebilirim . Sadece çok yürüyünce kasığım biraz ağrıyor
Benim solda bu tarz kramplarım oluyor. Yumurtam da soldaydı. Neyse zaten yarın kan vereceğim varsa zaten çıkar. Psikolojik de olabiliyor bu belirtiler. Teşekkür ederim cevabınız için. :KK60:

Arkadaşın da söylediği gibi medipol mega hastane olarak güzel gerçekten, doktor olarak ben Elif Çiler Eren hanımefendiye gidiyorum memnunum şimdilik, Nagehan Kaya adlı doktora giden arkadaşlarım da var onlar da memnunlar 😊
Merhabalar Elif Hanım'ın muayene ücreti ne kadar acaba SGK kişilere

Merhaba arkadaşlar benm bata 1 gun var bhcg bugün 228 çıktı. İnşallah sağlıkla ilerler. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌼

Merhaba arkadaşlar benm bata 1 gun var bhcg bugün 228 çıktı. İnşallah sağlıkla ilerler. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌼
Masallah canim.Çok güzel çıkmış beta.

Hanımlar kaçıncı çocuk yaşlar kaç tanısalım biraz.
Ben 34 yaşındayı 13 ve 9.5 yaşında iki oğlum var nasipse 3. Çocuk olucak açıkcası bukadar aradan sonra endiseliyim biraz. Rabbim kolaylaştırsın inşaAllah

hanımlar benim henüz belli değil. Aşılamanın 10. günündeyim. İdrar testlerinde hayalet çizgi var ama iğnenin etkisi de olabilir. Sorum şu. Vücut kokunuzda bir değişim var mı? İki gündür değişik kokuyorum. Kötü bir koku değil ama değişik.
Evet bende oluyor canım

Ben 34 yaşındayı 13 ve 9.5 yaşında iki oğlum var nasipse 3. Çocuk olucak açıkcası bukadar aradan sonra endiseliyim biraz. Rabbim kolaylaştırsın inşaAllah
Allah bağışlasın canım.Bende 30yasindayim.Eylulde 1dusuk oldu 13haftalikti.1de oğlum var 4yasinda.Bende baya panikliyim.Ama çok güzel heyecanlar bunlar ya.Ama ne güzel ikiside baya büyükmüş sana yardım bile ederler.

Arkadaşlar 2 gün arayla beta değerlerim
30 unda 34
2 sinde 92
4 ünde yani bugün 196

yüzde yüz olması gerektiğini biliyorum ama sanki başkalarının daha mı çok artıyor ne :/ bir yorum yapıverin

Allah bağışlasın canım.Bende 30yasindayim.Eylulde 1dusuk oldu 13haftalikti.1de oğlum var 4yasinda.Bende baya panikliyim.Ama çok güzel heyecanlar bunlar ya.Ama ne güzel ikiside baya büyükmüş sana yardım bile ederler.
Masallah 4 yas çok iyi arkadaş olurlar. Endişeliyim yeniden bir düzen olucak unuttum bebek bakmayı umarım hersey güzel ve kolay olur hepimiz icin 🤗 bu arada benimde nisanda 6 haftalık bir düşüğüm oldu. Onun için nasip diyorum. Galiba bu yaşlarda düşük olasılığı artıyor.

30 unda 34
2 sinde 92
4 ünde yani bugün 196

yüzde yüz olması gerektiğini biliyorum ama sanki başkalarının daha mı çok artıyor ne :/ bir yorum yapıverin
Ben cok anlamıyorum ama yükselmiş bence olumlu. Ben kan vermedim evde test yaptim cok silikdi 2 gun once bugün daha koyu bence cok kasmaya gerek yok. Hamilesiniz tadını cıkarın güzel düşünün

30 unda 34
2 sinde 92
4 ünde yani bugün 196

Yüzde 60 artması bile yeterli canım gayet güzel artmış

Bende 27 yaşındayım bir kızım var 3 yaşında . Dört yaş araları olucak . Bende endilesiliyim iki çocuğa nasıl bakarım diye ama çıktık artık bı yola 😁

Merhaba cnm benim de yaş 32 5 yaşında bir kızım var 2. Olacak inş Rabbim hepimize kolaylık versin hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

X