6+3 te görünüyor. Ama 8 haftaya kadar yolu varKesenin içi ne zaman görülüyordu acaba bilen var mı doktora gittiğimde 4+6 dedi sadece kese göründü ,2 hafta sonra gel dedi ama sabırsızlanıyorum acaba 1 hafta erken gitsem görünür mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+3 te görünüyor. Ama 8 haftaya kadar yolu varKesenin içi ne zaman görülüyordu acaba bilen var mı doktora gittiğimde 4+6 dedi sadece kese göründü ,2 hafta sonra gel dedi ama sabırsızlanıyorum acaba 1 hafta erken gitsem görünür mü
Çok teşekkürler,o zaman biraz daha sabır6+3 te görünüyor. Ama 8 haftaya kadar yolu var
Son adet tarihi 2 hazirandı benim evet güzel çıktı 10 haftalık olana kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum bu kez bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahRica ederim. Benim bdt de 18 Mart 2022 gözüküyor. Eğer olumlu çıkarsa. Sizin yumurtlama tarihi belli miydi? değeriniz 3 haftalığa göre gayet güzel.
Kesenin içi ne zaman görülüyordu acaba bilen var mı doktora gittiğimde 4+6 dedi sadece kese göründü ,2 hafta sonra gel dedi ama sabırsızlanıyorum acaba 1 hafta erken gitsem görünür mü
Teşekkür ederim en iyisi beklemek sanırım ,inşallah ikisini de görür-duyariz vakti gelince hepimizBen de bugün (cumartesi) 4+6 iken gittim doktora keseyi gördük sadece, bana da 2 hafta sonraya randevu verdi hem kese içini hem de kalp atışı için. Sanırım kese içinş haftaya görürsünüz ama kalp atışını duyamazsınız.
Amin inşallah. Güzel günlerin keyfini çıkaralım, gün saymayalım bence. Bu hafta yeğenimin düğünü var sonra tatile çıkacağım kafa dağıtmaya. En azından günleri saymamış olacağım randevu için.Teşekkür ederim en iyisi beklemek sanırım ,inşallah ikisini de görür-duyariz vakti gelince hepimiz
Amin inşallah öyle olur. Benim sat 7 Haziran yumurtlama 25 haziranSon adet tarihi 2 hazirandı benim evet güzel çıktı 10 haftalık olana kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum bu kez bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Bende sizin gibiyken gittim kese gördü 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi bekliyorum 2 hafta olsa diyeKesenin içi ne zaman görülüyordu acaba bilen var mı doktora gittiğimde 4+6 dedi sadece kese göründü ,2 hafta sonra gel dedi ama sabırsızlanıyorum acaba 1 hafta erken gitsem görünür mü
Şişkinlik sancı yapıyor belime sırtıma ya.Kg da yok ki hani.Zaten iştahsızlık da başladı.Şişkinlik var. Bi de midem kazınıyor
Bende gaz sancısı var bazen anlayamıyorum ne sancısı olduğunu sonradan belli ediyor kendiniKızlar bel ağrısı ve asiiri şişkinlik falan yaşayan varmı?
Galiba aynı durum.Bi de havalar sıcak.Ayagi ve beli usutmemek gerekiyormus.O da gaz sancısı yapıyor.Bende gaz sancısı var bazen anlayamıyorum ne sancısı olduğunu sonradan belli ediyor kendini
Bu sıcakta çorap giyiyorum zatenGaliba aynı durum.Bi de havalar sıcak.Ayagi ve beli usutmemek gerekiyormus.O da gaz sancısı yapıyor.
Mecburen bende çorapla geziyorum.Zaten sıcak basıyor surekliBu sıcakta çorap giyiyorum zaten
Yok canım bnde hiç değişmedi ama daha Perşembe öğrendim kan testinde ama ondan bir hafta önce mantı hasliyodum . Haşlama suyunun kokusu resmen balık kokuyordu üç gün önce yaptım yine aynı eşim normal diyor kardeşime de öyle geldi koku. Kardeşimde 6.5 aylık hamile bu aradahanımlar benim henüz belli değil. Aşılamanın 10. günündeyim. İdrar testlerinde hayalet çizgi var ama iğnenin etkisi de olabilir. Sorum şu. Vücut kokunuzda bir değişim var mı? İki gündür değişik kokuyorum. Kötü bir koku değil ama değişik.
Kaç kg sın? Ben 59 kiloyum karnım 5 aylık hamile gibi.Şişkinlik sancı yapıyor belime sırtıma ya.Kg da yok ki hani.Zaten iştahsızlık da başladı.
İdrar kokusu bi garip geliyordu, bir de sık idrara çıkıyordumhanımlar benim henüz belli değil. Aşılamanın 10. günündeyim. İdrar testlerinde hayalet çizgi var ama iğnenin etkisi de olabilir. Sorum şu. Vücut kokunuzda bir değişim var mı? İki gündür değişik kokuyorum. Kötü bir koku değil ama değişik.
Bazı hanımlarda kokulara karşı hassasiyet başlıyor. Kasıkta hiç böyle dönerken filan kramp tarzı bir ağrı oluyor mu?Yok canım bnde hiç değişmedi ama daha Perşembe öğrendim kan testinde ama ondan bir hafta önce mantı hasliyodum . Haşlama suyunun kokusu resmen balık kokuyordu üç gün önce yaptım yine aynı eşim normal diyor kardeşime de öyle geldi koku. Kardeşimde 6.5 aylık hamile bu arada
Aynen idrar gibi ama kötü değil.Kaç kg sın? Ben 59 kiloyum karnım 5 aylık hamile gibi.
İdrar kokusu bi garip geliyordu, bir de sık idrara çıkıyordum