2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Rica ederim. Benim bdt de 18 Mart 2022 gözüküyor. Eğer olumlu çıkarsa. Sizin yumurtlama tarihi belli miydi? değeriniz 3 haftalığa göre gayet güzel. :anneadayı::KK200:
Son adet tarihi 2 hazirandı benim evet güzel çıktı 10 haftalık olana kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum bu kez bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah ❤️

Ben de bugün (cumartesi) 4+6 iken gittim doktora keseyi gördük sadece, bana da 2 hafta sonraya randevu verdi hem kese içini hem de kalp atışı için. Sanırım kese içinş haftaya görürsünüz ama kalp atışını duyamazsınız.
Kesenin içi ne zaman görülüyordu acaba bilen var mı doktora gittiğimde 4+6 dedi sadece kese göründü ,2 hafta sonra gel dedi ama sabırsızlanıyorum acaba 1 hafta erken gitsem görünür mü 😊

Ben de bugün (cumartesi) 4+6 iken gittim doktora keseyi gördük sadece, bana da 2 hafta sonraya randevu verdi hem kese içini hem de kalp atışı için. Sanırım kese içinş haftaya görürsünüz ama kalp atışını duyamazsınız.
Teşekkür ederim en iyisi beklemek sanırım ,inşallah ikisini de görür-duyariz vakti gelince hepimiz😍

Teşekkür ederim en iyisi beklemek sanırım ,inşallah ikisini de görür-duyariz vakti gelince hepimiz😍
Amin inşallah. Güzel günlerin keyfini çıkaralım, gün saymayalım bence. Bu hafta yeğenimin düğünü var sonra tatile çıkacağım kafa dağıtmaya. En azından günleri saymamış olacağım randevu için.

merhabalar, bir süredir yoktum banlanmıştım.

30 mayıs kan tahlili 14
2 temmuz kan tahlili 88
son adet tarihi 30 mayısta ama 19-20-21 haziran yumurtlama gördüm 22 çatlama. çatlamaya göre regl 2 gün var. baya erken öğrenmiştim gebelik haberini. yarın tekrar kan vereceğim umarım artış olurr

iştah hiç yokk, beyaz akıntı devam, mide bulantısı henüz yaşamadım, aşırı acıkıyorum ama canım bir şey yemek istemiyor ağzıma bir lokma atsam doyuyorum hemen

Kesenin içi ne zaman görülüyordu acaba bilen var mı doktora gittiğimde 4+6 dedi sadece kese göründü ,2 hafta sonra gel dedi ama sabırsızlanıyorum acaba 1 hafta erken gitsem görünür mü 😊
Bende sizin gibiyken gittim kese gördü 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi bekliyorum 2 hafta olsa diye 😃

hanımlar benim henüz belli değil. Aşılamanın 10. günündeyim. İdrar testlerinde hayalet çizgi var ama iğnenin etkisi de olabilir. Sorum şu. Vücut kokunuzda bir değişim var mı? İki gündür değişik kokuyorum. Kötü bir koku değil ama değişik.

hanımlar benim henüz belli değil. Aşılamanın 10. günündeyim. İdrar testlerinde hayalet çizgi var ama iğnenin etkisi de olabilir. Sorum şu. Vücut kokunuzda bir değişim var mı? İki gündür değişik kokuyorum. Kötü bir koku değil ama değişik.
Yok canım bnde hiç değişmedi ama daha Perşembe öğrendim kan testinde ama ondan bir hafta önce mantı hasliyodum . Haşlama suyunun kokusu resmen balık kokuyordu 🤮üç gün önce yaptım yine aynı 😬eşim normal diyor kardeşime de öyle geldi koku. Kardeşimde 6.5 aylık hamile bu arada

Şişkinlik sancı yapıyor belime sırtıma ya.Kg da yok ki hani.Zaten iştahsızlık da başladı.
Kaç kg sın? Ben 59 kiloyum karnım 5 aylık hamile gibi.
İdrar kokusu bi garip geliyordu, bir de sık idrara çıkıyordum

Yok canım bnde hiç değişmedi ama daha Perşembe öğrendim kan testinde ama ondan bir hafta önce mantı hasliyodum . Haşlama suyunun kokusu resmen balık kokuyordu 🤮üç gün önce yaptım yine aynı 😬eşim normal diyor kardeşime de öyle geldi koku. Kardeşimde 6.5 aylık hamile bu arada
Bazı hanımlarda kokulara karşı hassasiyet başlıyor. Kasıkta hiç böyle dönerken filan kramp tarzı bir ağrı oluyor mu?

X