2022 ikiz annesi olacaklar

Arkadaşlar merhaba iki seferdir 3 gün ara ile kırmızı kan geliyo ama sanki biryerim kaniyoda ordan geliyo gibi bakıyorum vajinaya görünmüyo bişey tek seferlik geldi kesildi aranızda böyle olan varmı 20+3 oldum korkuyorum anlayamiyorumda neden olduğunu doktorada gittim bişey çıkmadı
Allah Allah bu siralar kabiz oldun mu bazen popoda catlak böyle lekeye sebep olabiliyor

Kızlar selam, beni de aranıza kabul eder misiniz🙏 3 yıldır tüp bebek mücadelesinde çok şükür 4. Transferimde 2 bebeğim olacağını öğrendim. Bugün kalp atışlarını duyduk. İkisi de 136 atıyor. Biri 7+4, diğeri 7+5. Bedenim de çok zayıftır, nanemollayımdır. 1 haftadır mide bulantım çok yoğun. Ne yediğim belli değil. İnşallah iyi ve güçlü bir anne olurum🙏
hayirli olsun sağlıkla kucaginiza alin insallah. ilk haftalar sadece erik yedim diyebilirim 😪 bulanti ilaci biraz iyi geldi ama yine de ilk 3 ay kilo verdim beslenemedigim için. doktorum 4. ayda artik ye demeye basladi öncesini çok takmadı

Kizlar kafam karıştı bir komşu bugun geldi 15. Haftada falan bebek hareketi hissedilir dedi bende çok endişelendim yarin doktora bir gideceğim kuruyemis yiyesim hiç yok yemek zorundayım diye cocuk devam.sutune az bise muz 7 fındık 7 badem 2 tam ceviz atıp robotta çekip onu mama yapıp içiyorum ama hep içimde onlara iyi bakıyor muyum acaba diye bir soru var sizler nasılsınız neler yiyip.iciyorsunuz bazen 2 bucuk bazen 3 lt su içiyorum az mi nasil

Kizlar kafam karıştı bir komşu bugun geldi 15. Haftada falan bebek hareketi hissedilir dedi bende çok endişelendim yarin doktora bir gideceğim kuruyemis yiyesim hiç yok yemek zorundayım diye cocuk devam.sutune az bise muz 7 fındık 7 badem 2 tam ceviz atıp robotta çekip onu mama yapıp içiyorum ama hep içimde onlara iyi bakıyor muyum acaba diye bir soru var sizler nasılsınız neler yiyip.iciyorsunuz bazen 2 bucuk bazen 3 lt su içiyorum az mi nasil
Hay allahım komşu doktor mu 🤦🏼‍♀️ Herkesin lafına bakarsak yandık. Öyle bir şey yok kuzum 18-20.haftada falan anca hissedilir diyorlar uygulamalarda bile öyle yazıyor… İlk gebelikte daha geç hissedilirmiş karın gergin ve kaslı olduğu için. Çok sık doktora gidiyorsun zaten diye biliyorum. Senin biraz rahat olman lazım bak bu kadar stres yaparsan bebekler stres topu gibi doğacak anne karnında stresi hissediyorlarmış sonuçta hormonal bir şey ve bunlar doğum öncesi travma olarak geçiyor bebekler doğduktan sonra ağlamaya meyilli oluyor sebepsiz ağlamaların nedenlerinden biriymiş. Esas kötülüğü onlara bu şekilde yapıyorsun. Birsürü folik asitler vitaminler alıyoruz bu söylediklerin de gayet iyi daha ne yapacaksın afrikada o yoklukta bile çocuklar gelişip doğuyor. Kendine de bebişlerine de eziyet ediyorsun sen çok iyi bir annesin öyle düşün ve rahatla biraz lütfen 💙

Kızlar ikiz gebeliklerde kanama oluyormuş ya, valla beklemedeyim. Herkes kanama yaşadı mı burda merak ediyorum. Bir de mide bulantıları 4. Ayda biten var mı? O ayı da iple çekiyorum😂
Bende oldu canım 3 haftada azalarak bitti 10.haftada bitmişti yani çok şükür. Burada da herkesin oldu neredeyse kimisinin çok kimisinin az. Ama ille olacak diye bir şey yoktur inşallah senin olmaz 🤲🏻🤲🏻💙💙 Mide bulantısı benim çok az olduğu için pek bilgim yok ona arkadaşlar cevap versin 😇 kaç haftalık bu arada?

Bu kasık ağrısı bana 4.ayda geldi. Rahimde sol tarafta iki bebek de, karnimin sadece sol tarafı büyüdü. Sağ taraf dümdüz sönük, çok korkutucu görünüyor o şekilde...bu vajina tarafinda Labia minor deniliyor sanırım sol taraftan yine zonklamaya başlıyor her yanım 😭
Umarım sorun teşkil etmiyordur. Ikiz çok zor ya ne olacağı belli değil.

yaa idrar yolu enfeksiyonu olabilir ayni sekilde agri olmayan bir yerim yok gibi benim de magnezyumu her gün icmeye baslicam belki onla gecer gecmezse bi idrar tahlili vercem ben kontrole de epey var
Idrar yolu enfeksiyonu daha önce oldum. Yanma oluyor o zaman daha farklı birşey. Kontolü beklemeyip devlete gidip tahlil verin derim ben eğer korktuğun bir durumsa

Canım herkes aynı haftada hissedecek diye bir şey yok. 20. Haftayı buldu benim bunun için panik yapma

Kızlar ikiz gebeliklerde kanama oluyormuş ya, valla beklemedeyim. Herkes kanama yaşadı mı burda merak ediyorum. Bir de mide bulantıları 4. Ayda biten var mı? O ayı da iple çekiyorum😂
Okuduğum gruplarda yaşamayan çok az diyebilirim ama iyi tarafı okuduğum onca kişiden bebeğimi kaybetttim diyen olmadı çok şükür. Ben kanamadan önce neredeyse bir ay bunun kabusunu gördüm kabusu da yaşayınca şoke oldum. Mevlam yaşatmasın ama böyle bi durumla karşılaşırsan bu durumun olağan bişey olduğunu Allah’ın izniyle geçeceğini unutma ☺️

benim bir gün oldu adet gibiydi sonra gelmedi ecopirin kullanıyordum doktor onu kesti ya gelmesin kanaman insna kötü oluyor bebekler gittimi acaba diyorsun.. 8. haftama giriş yaptım şuanlık bulantım yok cnm sen kaçıncı haftadaısn

kızalr ben 6+1 de kalp atışını duydum bebeklerin doktor birisi kaybolabilir kaybolan ikiz sendromundan bahsetti kalp atışından sonra böyle birşey yaşayan varmı

ben bu güne kadar hiç kanama yaşamadım çok şükür, ikizlerde illaki kanama olacak diye bir şey yok. siz de bence içinizi ferah tutun

Umarım sorun teşkil etmiyordur. Ikiz çok zor ya ne olacağı belli değil.
Sanırım sorun teşkil ediyor. İçerden kanamalar devam ediyor. Ne zaman kasık ağrım başlasa içerde bir şeyler olduğunu hissediyorum. Bu akşam ilk kabul eden perinatologdan randevu aldim. Kendi doktoruma kalsa her şeyi akışına bırakacağım... Yüksek doz progesteron zaten uygulanıyor ama perinatolog daha net görecektir diye umut ediyorum. Burda herkes onlarin tekniklerinin farkli olduğundan bahsetmis.

Sanırım sorun teşkil ediyor. İçerden kanamalar devam ediyor. Ne zaman kasık ağrım başlasa içerde bir şeyler olduğunu hissediyorum. Bu akşam ilk kabul eden perinatologdan randevu aldim. Kendi doktoruma kalsa her şeyi akışına bırakacağım... Yüksek doz progesteron zaten uygulanıyor ama perinatolog daha net görecektir diye umut ediyorum. Burda herkes onlarin tekniklerinin farkli olduğundan bahsetmis.
Perinatologlar niye kabul etmiyor ? Akışına bırakan doktor çok sinir bozucu. Insan elinden geleni yapmalı sonrası tabiki birakicaz akışına. Nerdesin il olarak?

X