Anladım canım evet düşük veya kimyasal olunca insan daha bir kontrol altında olmak istiyor
benim de düşük olmuştu 7 ay sonra ben artık dayanamıyorum dedim doktoruma pko ve adet düzensizliği vardı doktorum tedavi olarak femara ve iğnelerle yumoşları büyüttü çatlatma iğnesi oldum sadece doğal gebelik sayılıyor sanırım o yüzden tüp bebek süreçleri daha meşakkatli oluyordur tabi normal endişelenmen… İnşallah gönlüne göre bir doktor bulursun benimki dışında da iyi doktorlar var sanırım
mesaj olayına gelirsek de herşeyi soruyorum cevap alamadığım hiç olmadı ki hamile değilken bile her sorduğuma cevap veriyordu. Çok kanamam olmuştu ilk gebelikte mesela pazar günü hastaneye çağırıp baktı. Bazen yoğunluktan geç cevap verebiliyor ama acil durum olunca ararsanız daha hızlı dönüş alıyorsunuz en kötü asistan açıyor hocama sorup döneyim diyor. Benim gözlemlerim bu şekilde
Rapor bana da çok iyi olmuştu özel sektördeyim bide 3 aya kadar öyle atlattım ama sonra müdürüm evden çalış rapor alma diyince tamam dedim sürekli yatmam gerekirse tekrar alıcam. Ücretsiz izin istediğimiz kadar alamıyoruz biz doğum izninden sonra max 6 ay