2022 ikiz annesi olacaklar

Gitmedim aradım iğneyi artırdı dinlen dedi artarsa haber ver dedi normaldede olabiliyormuş bebekler gidincedw kanama olurmuş 😞
Kaçıncı haftadasın? Benim de olmuştu ilk zamanlarda hangi ilaçları kullanıyorsun? Bulunduğun yerde şehir hastanesi var mı? Onlar baya ilgileniyor. Progestan iğne yanısıra proluton depot da yaptırsan bugün iğneyi yazdırma yaptırma imkanın var mı? Doktor olarak söylüyorum. Benim kendi doktorum hiçbir şey yapmamıştı iki gün başka doktorlara gittim. Proluton depot verdiler.

Kaçıncı haftadasın? Benim de olmuştu ilk zamanlarda hangi ilaçları kullanıyorsun? Bulunduğun yerde şehir hastanesi var mı? Onlar baya ilgileniyor. Progestan iğne yanısıra proluton depot da yaptırsan bugün iğneyi yazdırma yaptırma imkanın var mı? Doktor olarak söylüyorum. Benim kendi doktorum hiçbir şey yapmamıştı iki gün başka doktorlara gittim. Proluton depot verdiler.
Canım 7.haftadayım hiç kanamam olmamıştı daha önce ilkkez oldu devlet hastanesi var burda devam ederse gidicem merak ediyorum bebekler gittimi diye olmadı o iğneyi vurdururum

Canım 7.haftadayım hiç kanamam olmamıştı daha önce ilkkez oldu devlet hastanesi var burda devam ederse gidicem merak ediyorum bebekler gittimi diye olmadı o iğneyi vurdururum
8. Haftada olmuştu benim de o gece hastaneye gittim. Bebeklere bakıp iyi olduklarını söylediler kanama alanı tespit edip proluton verdiler. Yani demek istediğim önemsemeyen doktordan nefret ediyorum. Insan bir gel bakalım der. Benimki de demedi. Böyle olmamalı. Benzer bir durum olduğu için anlattım bunları. Endişe etme ama önlemi de elden bırakma.

7. haftadan beri 0,01 in altindaydi bende serbest t3le t4 de yükselmişti maalesef 16. haftada ilk kez 0,01in üstüne çıktı. bayginligim azaldi hissetmistim zaten duzelmekte olduğunu
Yillardir takipteyim, tiroid usg'deki ufak noduller de kalsifiye olmus. T3/T4 ust sinira cok yakin bekliyor..
Duzeldikce tasigardi azalir insallah bazen kalbim cikacak gibi oluyor hic sebep yokken...

Guzelim, usg ile kesenin sekli bozulmus mu, rahim agzi acilmis mi ve kanama nerede bu ucune muhakkak bakmali. Enfeksiyon var ise antibiyotik igne yapar, d-dimer cok yuksekse pihtilasmaya karsi izotonik serum takabilir. Ama ne olursa olsun cagirmali...
Muhakkak p.depot vurur. Sen bol su iceceksin, evde uzanacaksin, sakin kalacaksin.

bir yere cikacak olursam yanimda yastik taşıyorum yere egilemiyorum yataktan neredeyse desteksiz dogrulamicam :110: son üç ay olmasi gereken sikayetler 5. ayima girerken basladi

bir yere cikacak olursam yanimda yastik taşıyorum yere egilemiyorum yataktan neredeyse desteksiz dogrulamicam :110: son üç ay olmasi gereken sikayetler 5. ayima girerken basladi
Ben de aynı durumdayım işte buna ikiz gebelik deniyor herhalde:) benim vajinamda ağrı da var özellikle sol tarafta bugün sol kasığım da ağrıyor birşey mi var diye korkuyorum biraz 🤷‍♀️

Ben de aynı durumdayım işte buna ikiz gebelik deniyor herhalde:) benim vajinamda ağrı da var özellikle sol tarafta bugün sol kasığım da ağrıyor birşey mi var diye korkuyorum biraz 🤷‍♀️
yaa idrar yolu enfeksiyonu olabilir ayni sekilde agri olmayan bir yerim yok gibi benim de magnezyumu her gün icmeye baslicam belki onla gecer gecmezse bi idrar tahlili vercem ben kontrole de epey var

Arkadaşlar merhaba iki seferdir 3 gün ara ile kırmızı kan geliyo ama sanki biryerim kaniyoda ordan geliyo gibi bakıyorum vajinaya görünmüyo bişey tek seferlik geldi kesildi aranızda böyle olan varmı 20+3 oldum korkuyorum anlayamiyorumda neden olduğunu doktorada gittim bişey çıkmadı

Bu proluton depot progestan iğneden daha mı etkili oluyor?

Kızlar selam, beni de aranıza kabul eder misiniz🙏 3 yıldır tüp bebek mücadelesinde çok şükür 4. Transferimde 2 bebeğim olacağını öğrendim. Bugün kalp atışlarını duyduk. İkisi de 136 atıyor. Biri 7+4, diğeri 7+5. Bedenim de çok zayıftır, nanemollayımdır. 1 haftadır mide bulantım çok yoğun. Ne yediğim belli değil. İnşallah iyi ve güçlü bir anne olurum🙏

Bu kasık ağrısı bana 4.ayda geldi. Rahimde sol tarafta iki bebek de, karnimin sadece sol tarafı büyüdü. Sağ taraf dümdüz sönük, çok korkutucu görünüyor o şekilde...bu vajina tarafinda Labia minor deniliyor sanırım sol taraftan yine zonklamaya başlıyor her yanım 😭

Kızlar ben hem oksapar hem de prolutexiğne oluyorum göbekten. Şimdi proluton depot başlayacak ilave olarak doktorum ve 9 ay haftada 1 vurulacaksın dedi. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın, inşallah kanama yaşamayalım🙏

Kızlar selam, beni de aranıza kabul eder misiniz🙏 3 yıldır tüp bebek mücadelesinde çok şükür 4. Transferimde 2 bebeğim olacağını öğrendim. Bugün kalp atışlarını duyduk. İkisi de 136 atıyor. Biri 7+4, diğeri 7+5. Bedenim de çok zayıftır, nanemollayımdır. 1 haftadır mide bulantım çok yoğun. Ne yediğim belli değil. İnşallah iyi ve güçlü bir anne olurum🙏
Bulanti yoğunsa hiç illa yemek yiyeceğim diye zorlamayın kendinizi. İlk aylarda bir şekilde bizim depolarimizdan alacaklarını aliyorlarmis. Kendinizi halsiz dusmeyecek kadar hafif hafif besleyin yeter

X