- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.481
Sinovac olmayı düşünüyorum dr da sinovaac ol dedi ama korkuyorum çokBenim tüp değil ama ikiz sonuçta çok bi farkı yok canım 14.hafta biontech oldum kolum ağrıdı sadece haftaya da 2.dozu olcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinovac olmayı düşünüyorum dr da sinovaac ol dedi ama korkuyorum çokBenim tüp değil ama ikiz sonuçta çok bi farkı yok canım 14.hafta biontech oldum kolum ağrıdı sadece haftaya da 2.dozu olcam
Bana da biontech ol dedi öneriyorum ben dedi canım olmamak daha kötü gelmeye başladı daha riskli yani Hayırlısı olsun inşallah bilmediğimiz şeyden korkuyoruz doğal olarakSinovac olmayı düşünüyorum dr da sinovaac ol dedi ama korkuyorum çok
Haklisin bende cok korkuyorum inan kiBana da biontech ol dedi öneriyorum ben dedi canım olmamak daha kötü gelmeye başladı daha riskli yani Hayırlısı olsun inşallah bilmediğimiz şeyden korkuyoruz doğal olarak
Kizlar hem tup bebek hem ikiz gebelik bnm gibi olanlar aşı oldunuz mu vakalar çok arttı ve ben çok kararsız kaldım
Çok doğru diyorsun canım çok şükür inançlıyız nasipleri varsa gelecekler inşallah benim birtane 36 haftalık kaybım var ondan dolayı panik yapıyorum böylehayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın. hepimizin endişeleri var. benim özellikle 12. haftaya gelene kadar aklim basimda değildi kanamalardan dolayi. sonra yavas yavas alismaya guvenmeye riskleri aklima getirmemeye basladim ama hala tek bebek gibi değil tabii ki. inanciniz var ise Allaha güvenin ona bırakın. verenin de alanın da o oldugunu bilin
Ben tedaviye başlamadan birinci doz biontech olmuştum ikinciyide olucam çalışıoeum riske atmaj istemiyorumHaklisin bende cok korkuyorum inan ki
kese mi 4 mm bebekler mi? ilk 3 ayda birinin kaybolmasi Çok sık olan bisey aslinda erken ultrasonlar yapıldıkca ortaya cikmaya basladi. ilk gebeligimde 6. haftada bir kesem küçüldü diğerini saglikli doğurdum.Kızlar günaydın 7haftalık ikizlerde keseniz kaç mmdi benimkileei 4 mm ölçtü normal mi doktor sadece ilk 3 ayda biri kaybolabilir dedi birşey mi gördü öyle dedi bilemedim
Iste sen olmuşsun kuzum bennm bu ilk doğum olacak bebekler daha 14 haftalık sizce bekliyim mi bare 20 olsunlar miBen tedaviye başlamadan birinci doz biontech olmuştum ikinciyide olucam çalışıoeum riske atmaj istemiyorum
Canim benm daha 19 olmadi 14 iste küçükler dahaBen iki dozu da oldum canım çok şükür hiç bir sıkıntım yok. İlk dozu 19. Haftamda oldum
Bionteck koruyuculugu daha cokmus evet ama suan bunu kaldırabilecek misin ? Yan etkisi falan olursa ben korkuyorum sinovac daha yakın geliyor banaBana da biontech ol dedi öneriyorum ben dedi canım olmamak daha kötü gelmeye başladı daha riskli yani Hayırlısı olsun inşallah bilmediğimiz şeyden korkuyoruz doğal olarak
14.haftada oldum zaten ben ilk dozu canım kolum ağrıdı başka bir şey olmadı dedim ya… Sinovac da kol ağrısı yapıyor. Yan etki dediğin grip gibi olup 2 gün halsizlikle atlatanlar oluyor onu biliyorum ama eşime hiçbir şey olmadı mesela ki zaten normalde de gebelikte hasta olanlar var ilerde aşısızlıktan ağır hasta olacağıma 2 gün halsizlik olur en fazla. Haftaya da 2.dozu olucam.Bionteck koruyuculugu daha cokmus evet ama suan bunu kaldırabilecek misin ? Yan etkisi falan olursa ben korkuyorum sinovac daha yakın geliyor bana
Bnde randevu aldım yarın için korkarak gidicem gibi yaa14.haftada oldum zaten ben ilk dozu canım kolum ağrıdı başka bir şey olmadı dedim ya… Sinovac da kol ağrısı yapıyor. Yan etki dediğin grip gibi olup 2 gün halsizlikle atlatanlar oluyor onu biliyorum ama eşime hiçbir şey olmadı mesela ki zaten normalde de gebelikte hasta olanlar var ilerde aşısızlıktan ağır hasta olacağıma 2 gün halsizlik olur en fazla. Haftaya da 2.dozu olucam.
Hayırlısı olsun canım benim hepimiz korkuyoruz olsak dert olmasak dertBnde randevu aldım yarın için korkarak gidicem gibi yaa
Bebek miş canım eşim vıdeo çekmişti ordan baktım bebekler 4 mm miş en azından diğerine zarar vermemiş ben birbirlerine zarar verirler diyede korkuyorumkese mi 4 mm bebekler mi? ilk 3 ayda birinin kaybolmasi Çok sık olan bisey aslinda erken ultrasonlar yapıldıkca ortaya cikmaya basladi. ilk gebeligimde 6. haftada bir kesem küçüldü diğerini saglikli doğurdum.
Canım doktorlar 3 aydan sonra olabilirsin diyor istersen 4ü tamamla öyle ol tüm organları tamamlanmış oluyor sanıırm ozamanaIste sen olmuşsun kuzum bennm bu ilk doğum olacak bebekler daha 14 haftalık sizce bekliyim mi bare 20 olsunlar mi
Perinatolog- jinokolog ikilisi ile devam ediyorum, gercekten imkan var ise perinatolog ikizde çok onemli, onlarin kontrollerinde baktiklari daha fazla husus var, usg cihazi ciddi manada farkli; malum ikiz riskli-onlar da riskli gebelik uzmani... Adam bugun 11-14 ultrasonunda parmak saydi oyle dusununKızlar bu arada sadece kadın doğum doktoruna mı devam ediyorsunuz yoksa perinotoloğada gidiyormuusunuz
ya çok geçmiş olsun ben çok korkuyorum ikizden risklerinden Allahım sağlıklı bir şek,lde kucağımıza aldığımız günleri göstersin siz kaçıncı haftadasınız ben daha yeni 7 haftadayım bulantım yok şükür kanama falanda olmadı hiç hatta olmayınca ben teki tuttu galiba dedimPerinatolog- jinokolog ikilisi ile devam ediyorum, gercekten imkan var ise perinatolog ikizde çok onemli, onlarin kontrollerinde baktiklari daha fazla husus var, usg cihazi ciddi manada farkli; malum ikiz riskli-onlar da riskli gebelik uzmani... Adam bugun 11-14 ultrasonunda parmak saydi oyle dusunun
Kanama vs acil birseyde ulasacagim en yakin hastanede oldugu icin arada bir de tup bebek doktoruma da gidiyorum (o da perinatolog)
Mecburen bir de endokrinologum oldu ayda bir, gebelikte hipertiroid olmayi basardigim icin madalyami o takacakmis :))
11+3um bugun, hcg yukseldikce bulanti biraz artiyor, sizde belki de olmaz ne guzel :) Takvime baktim, bu gune kadar 4 kez kanamam olmus, bazen kanama alanlari oluyor ondan olabiliyormus. Mutlu- umutlu braz kaygili devam )ya çok geçmiş olsun ben çok korkuyorum ikizden risklerinden Allahım sağlıklı bir şek,lde kucağımıza aldığımız günleri göstersin siz kaçıncı haftadasınız ben daha yeni 7 haftadayım bulantım yok şükür kanama falanda olmadı hiç hatta olmayınca ben teki tuttu galiba dedim