2022 ikiz annesi olacaklar

Tek kalan hanımlar nasıl gidiyor
kuzum nasil tek bakıyorsun Allah askina 2 kisiyi yere seriyorlar uyumuyo ve kucakta duruyolar almazsak morarana kadar agliyorlar nasil tek kisi bakabilir hayret ediyorum 3 saattir ikisi de uyanik ve kucaktalar hoplayıp zipliyoruz uyusunlar diye. uyudu yerine bırakalım diyoruz 5 dk sonra yine ağlayıp kucaga cikiyo.

ben de 4 yil once sezaryen olmustum. dr usg de gosteriyordu bak kil kadar kalmis orasi diye ama bir sıkıntı yasamadan 37ye geldim sukur. kaşıntı icerden gelmiyorsa sorun yoktur insallah

İnşallah canım Doktorun tavsiyesiyle Kızımı en fazla 10 dk oğlumu da en fazla 5 dk memede tutuyorum ben küçük oldukları için. Bazen güzel emiyorlar ama bazen çok sinirleniyorlar memeden süt yavaş geldiği için bakalım hakkımızda hayırlısı

Canım ben de 3 saatte bir besliyorum bebekleri. Çok nadiren uyanmazlarsa ya da ben kalkamazsam falan gece bir defa 4 saati buluyor maalesef 10 gün oldu benimkiler doğalı genelde de 4 kişi baktık hep ama ben çok yorgunum yaaaa

Canm benm sorma perişanım bende inan ki hamileligim de de evde hep tek kalmıştım esim suriye de gorevdeydi şimdi de hep gorevde gene tek kaldım tuvalete gitmek bile benm için olay oldu şu günlerde ama cok kucaga almıyorum sadece gaz için alışmasın lar diye bir düzen oluşturdum 3 saatte 1 beslenme bakim saatleri mesela emzik te başladık şimdi ağlayınca veriyorum ama zor mu hemde çok

Gerçekten de öyle hersey feda olsun

Birinin masallahi var bebek iste... digeri biraz zor, beslenme sonrasi kusma, hickirik, bir turlu uykuya girememe vb.
Dr. bol bol kucaklanmasini, ten temasini ve kanguru bakimi onerdi. Sesimi, kokumu duymak erken geldikleri dunya hayatini kabul edilebilir kilarmis onlar icin.
Dr. Tavsiyesiyle kafayi yukselterek yatiyorlar.

kafa yükseltme dediginiz reflu yatagi mi? kızlarım artik durmuyor üstünde bi bakıyorum çırpına çırpına dibine inmisler

ben de 4 yil once sezaryen olmustum. dr usg de gosteriyordu bak kil kadar kalmis orasi diye ama bir sıkıntı yasamadan 37ye geldim sukur. kaşıntı icerden gelmiyorsa sorun yoktur insallah
Insallah cok sagolun, bugün bi de doktora soracagim belki benim de incelmiş olabilir dediğiniz gibi. Sizin de gozunuz aydin olsun cok guzel durmuşlar bebisler. Darısı bizlere insallah

Bebeginin yüzüne bol bol ayetel kürsü oku ismi azam duası oku bak nasıl bitircek insallah

Rabbim bebeklerinizin bahtini acik etsin inşallah.
Bebegimde böbrek genişlemesi var.
Suyum fazlaymış,
Sekerim vardi kontrol altina aldik ama hala ölcümlere devam.
Normalde gebelikte tansiyon düşermiş ama benim Tansiyonum yuksek arada da olsa en fazla 13küsürlerde 14 üstü olunca tehlikeliymis o yüzden devamli ölcüm yapiyorum.
Ama beni korkutan 25+4 ultrasonda bebeğimin böbreklerinde sağ 7.5mm sol 4.8mm.olan buyume varmis.
Erkeklerde olurmus ama kontrol altindayiz yine de.
Sizde de varmiydi ?

Vardi canim önemseme bile doğdu doktorumuz çok test yapti enfeksiyon varmış böbrekleri 1 hafta kuvezde kaldi çok önemli degl canini sıkma

Benm bebegimin biri de agliyordu besiginde sallamaya alıştırdım ağzına da emzik oh mis sende dene bak sonucta elbet tek kalacaksın canm benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…