• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Doğumu konuştun mu canım ücret ne kadar tutuyor benim kaybım olmasaydı ve bunlar ikiz olmasa devleti düşünürdüm sanırım özelde bir sıkıntı çıkaa bir gece fazladan kalsak çıkarcakları faturayı düşünemiyorım
Valla canim cok acil bir surecte rica minnet bu doktoru buldum. Normalde takip yapmiyor, benim riskli bir sürecin oldugu icin takip yapmayı kabul etmişti. Zaten Serklajimi yapan doktor kendisi. Dogum icin 32 den önce olursa koc hastanesi demisti. Orda sanirim öğrencisi de doktor
Ama fiyat hic sormadik.

Sadece ilk zamanlar memorial olursa her sey dahil 17 bin olur demisti. Kendimizi de ona gore ayarladık. Simdi 28. Haftadayim. Haftaya kontrolüm var. 29 bitiminde kontrol olacak muhtemelen artik bir yol haritası çizilir. Dogum ne zaman olur nerede olur konusuruz. Ucreti de konusuruz. Benim ozel saglik sigortam var. Doğumun 7000 tl sini kapsıyor. Ama 17 bin verdiği fiyat ozel saglik sigortası olmayan fiyat. Ozel saglik sigortası isin içine girerse fiyat zaten 25 bin falan olur herhalde. O yuzden hic sigortayi kullanmayi dusunmuyorum bile.

Bende özel bi hastanede 2.650 TL'ye anlaştık doğum ücreti..sizinkiler bayağı çokmuş Allah yardımcınız olsun

Kizlar selam, 34. Haftaya girdim yeni, 4 sene önce sezaryenle dogum yapmistim, bugün aksam sezaryen dikiş yerim kaşındı baya ve acımaya başladı. Ama yüzeysel bi acima derinden gelmiyor, yaşayan var mı bu durumu karnim da epey büyük cok mu baskı yaptı ki, korktum da. Daha doktora sormadım cok yeni başladı sizlerden bu durumu yaşayan var mı? Hemen çocukların kıyafetlerini filan makineye attim, daha hicbisey yikamamistim, kafamda bir sürü senaryo

Kizlar selam, 34. Haftaya girdim yeni, 4 sene önce sezaryenle dogum yapmistim, bugün aksam sezaryen dikiş yerim kaşındı baya ve acımaya başladı. Ama yüzeysel bi acima derinden gelmiyor, yaşayan var mı bu durumu karnim da epey büyük cok mu baskı yaptı ki, korktum da. Daha doktora sormadım cok yeni başladı sizlerden bu durumu yaşayan var mı? Hemen çocukların kıyafetlerini filan makineye attim, daha hicbisey yikamamistim, kafamda bir sürü senaryo
Benimde kaşınıyor 5 yıl öncesezeryan olmuştum.24.hagtanın içindeyim rahimin orası kesildiği için orası ince oluyormuş..🤷🤷

Hastanedeyiz cnm. Beslenmesinin tamamini agizdan almadan taburcu etmiyolar. O.g beslemesi yapiyoruz.midelerine hortum takili. Yavrum yediginin hepsini kustu.bu gidisle taburculugumuz cok zor
İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla kavuşacaksınız yavrularınıza 🍀🙏🏻 İkizler hep ayrı bir serüven ve endişe ama şunu da gördük ki ikizler çok çok güçlüler ✌️

Selam tecrübeli anneler 🌹 Doğum için gün sayanlar sağlıkla kucaklasın bebişlerini inşallah. Doğum yapan sevgili anneler hepinize geçmiş olsun. Seneye bu zamanlar bebişlerle gezmeye bile gidersiniz artık 🤲 Siz tecrübeli annelere sormak istediğim bişey var. Beşik veya yatak odası konusunda neler yaptınız ne aldınız? İkiz olunca daha detaylı düşünmek gerekiyor çünkü. Ben henüz 16 haftalığım. Doğumdan sonra tek başıma bakmak zorundayım. Eşim bir iki ay izin alıp yanımda kalacak o kadar. En azından yatak beşik konusunda zorlanmak istemiyorum. Ne kadar süre anne yanında yatıp ne zaman odalarına geçecekler acaba?

Siz de inşallah sağlıcaklar yavrularınıza kavuşursunuz. Biz direk kendi odalarını yaptık, Çilek Mobilya’dan Mocha Büyüyebilen Sallanan Beşik aldık. Aslında ebatlardan dolayı sallanan değil de sabit 1.85lik olan beşiği istemiştim ama ikizlerde sallanan olması sanki daha iyi olur gibi geldi.

Burada bazı arkadaşlar anne yanı, bazısı park yatak aldı. Sanırım biraz sizin yer müsaitliğinize göre karar vermekte fayda var. Yani yatak odası ile bebek odası çok uzak olacaksa belki anne yanı yatak iyi olabilir. Ama bebek odasında yayabileceğiniz bir extra yatak gibi birşey olacaksa büyüyebilen karyola iyi olabilir gibi.

O ya da bu kesinlikle diyemem ama ne olursa olsun son zamanlara bırakmayın alışverişinizi, hazırlıklarınızı. Ben 30’dan sonra zorlanmaya başlamıştım. Dışarı çıktığımızda öyle saatlerce ayakta duramaz haldeydim artık.

Herşey gönlünüze göre olsun 😇

Merhaba kızlar bende 6+3 günlük hamileyim
İnşallah çift yumurta ikizleri benimkilerde
Pazartesi kalp atışı için randevumuz var yani 6+5 te sizce duyarmıyım

Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım 🙏🏻 Bizim 5+3’te çift kese ve bir kalp atışı görülmüştü. 6+4’te ise çift kalp atışını duymuştuk. İkizlerde gelişim farklı olabiliyor diye kontrollere hep haftanın ileri günlerinde gitmeyi tercih ettim sonrasında da. Özellikle detay usg haftalarında. Tekrardan hayırlısı olsun 😻

Back