Siz de inşallah sağlıcaklar yavrularınıza kavuşursunuz. Biz direk kendi odalarını yaptık, Çilek Mobilya’dan Mocha Büyüyebilen Sallanan Beşik aldık. Aslında ebatlardan dolayı sallanan değil de sabit 1.85lik olan beşiği istemiştim ama ikizlerde sallanan olması sanki daha iyi olur gibi geldi.
Burada bazı arkadaşlar anne yanı, bazısı park yatak aldı. Sanırım biraz sizin yer müsaitliğinize göre karar vermekte fayda var. Yani yatak odası ile bebek odası çok uzak olacaksa belki anne yanı yatak iyi olabilir. Ama bebek odasında yayabileceğiniz bir extra yatak gibi birşey olacaksa büyüyebilen karyola iyi olabilir gibi.
O ya da bu kesinlikle diyemem ama ne olursa olsun son zamanlara bırakmayın alışverişinizi, hazırlıklarınızı. Ben 30’dan sonra zorlanmaya başlamıştım. Dışarı çıktığımızda öyle saatlerce ayakta duramaz haldeydim artık.
Herşey gönlünüze göre olsun
Fonksiyonel özellikler ön planda tutularak tasarlanan modülün, sallanma aparatı istenildiği zaman çift taraflı olarak sabitlenebilir. Ürün büyütüldüğü zaman korkuluk kısmı çalışma masası olarak, çekmeceli ve raflı bölümlerde komodin yada geniş depolama alanı olarak kullanılabilir.
cilek.com