• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Vardi canim önemseme bile doğdu doktorumuz çok test yapti enfeksiyon varmış böbrekleri 1 hafta kuvezde kaldi çok önemli degl canini sıkma
yanimda kedi olunca ve oraya buraya basinca abuk subuk gönderiliyor. : )
benimki gibi yuksekmiydi sizin de oranlariniz. Acikcasi normal doğum doktorum biraz korkuttu beni.

yanimda kedi olunca ve oraya buraya basinca abuk subuk gönderiliyor. : )
benimki gibi yuksekmiydi sizin de oranlariniz. Acikcasi normal doğum doktorum biraz korkuttu beni.
Canim ikiz erkek birinde çıktı benm doktor perinatolog baksın dedi ben görüyorum falan dedi perinatolog da benm için mühim bir durum değil dedi erkek çocuğu için normal bu durum dedi

Canim ikiz erkek birinde çıktı benm doktor perinatolog baksın dedi ben görüyorum falan dedi perinatolog da benm için mühim bir durum değil dedi erkek çocuğu için normal bu durum dedi
Tesekkur ederim cevaplar için,
perinatologlar daha bilgili tabi ki. Her ikisine de gidiyorum.
Ileriki haftalarda ne gösterir bakalim hayirlisi inşallah :KK200:

Eveet carsamba ilk buyuk kontrol; kafa, karin& bobrek, kalca ve kuyuk sokumu usgleri cekilecek, sonra kardiyoloji ve nefroloji kontrolumuz var. (Bakalim hastanede ne kadar dayanabilecekler, o gun icin mama hazirlayacagim yanimiza)
Cuma 2.ROP muayenemiz var...
Iste boyleyiz, ah bir de gunduz uyuyabilsem keske...

Eveet carsamba ilk buyuk kontrol; kafa, karin& bobrek, kalca ve kuyuk sokumu usgleri cekilecek, sonra kardiyoloji ve nefroloji kontrolumuz var. (Bakalim hastanede ne kadar dayanabilecekler, o gun icin mama hazirlayacagim yanimiza)
Cuma 2.ROP muayenemiz var...
Iste boyleyiz, ah bir de gunduz uyuyabilsem keske...
Ben gitmedim onlara dr kendi baktı ayağa dikti ellerinden tuttu ışığı kapattı gözüne bir ışık tuttu iyi süper dedi bende gitmedim :) 😀 gitmeyi de düşünmüyorum

Kızlar bebeklere Hipp combiotic mama veren var mı? Doktor bize Aptamil PDF geçiş manasını önermişti ama hem o mama kızların birinde kabızlık yaptı hem de kızlar 2,5 kiloyu geçene kadar anne sütü verebildik. Sonrasında arkadaşın tavsiyesiyle bazı öğünler Hipp Combiotic 1 vermeye başladık. Bebekler kilo alıyor ama bugün biraz fazla kustular ben de mamadan mı oldu diye çok korktum. Gerçi mamaya başlayalı 1 hafta oldu ama içime kurt düştü yine de. Acaba hata mı ediyorum mama konusunda?

Kızlar bebeklere Hipp combiotic mama veren var mı? Doktor bize Aptamil PDF geçiş manasını önermişti ama hem o mama kızların birinde kabızlık yaptı hem de kızlar 2,5 kiloyu geçene kadar anne sütü verebildik. Sonrasında arkadaşın tavsiyesiyle bazı öğünler Hipp Combiotic 1 vermeye başladık. Bebekler kilo alıyor ama bugün biraz fazla kustular ben de mamadan mı oldu diye çok korktum. Gerçi mamaya başlayalı 1 hafta oldu ama içime kurt düştü yine de. Acaba hata mı ediyorum mama konusunda?
Canım ben baştan beri kızıma onu kullanıyorum, oğluma da aptamil prematil. Benim de kızım 2 gündür baya kusuyor öncesinde hiç yoktu acaba mama yüzünden mi bilemedim 🤷🏻‍♀️

benim doktoruum hipp combiotic önerdi ben de aptamil 1 aptamil conformil ve sma optipro deneyip memnun kalmadim hipp combiotice gecince rahat ettim. kabizlik yok kusma normal seyrediyor

Canım ben baştan beri kızıma onu kullanıyorum, oğluma da aptamil prematil. Benim de kızım 2 gündür baya kusuyor öncesinde hiç yoktu acaba mama yüzünden mi bilemedim 🤷🏻‍♀️
Bende humana kullandım birine iyi geldi öbürünü kabiz etti aptwmil aldim ikisi hen kabiz hen kusma oldu sma comfort 1 aldim kabiz olan düzeldi öbürü bu kez kabiz oldu napacam bilmiyorum

Bir haftadır kusmayıp tek bugün çok kusunca direkt mamaya yormak istemedim ama insan yine de bi şüphe ediyor. İnşallah hepimizin bebekleri iyidir 🤲🏻

Back