- 3 Mart 2022
- 264
- 199
- 33
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.001
yanimda kedi olunca ve oraya buraya basinca abuk subuk gönderiliyor. : )Vardi canim önemseme bile doğdu doktorumuz çok test yapti enfeksiyon varmış böbrekleri 1 hafta kuvezde kaldi çok önemli degl canini sıkma
Canim ikiz erkek birinde çıktı benm doktor perinatolog baksın dedi ben görüyorum falan dedi perinatolog da benm için mühim bir durum değil dedi erkek çocuğu için normal bu durum dediyanimda kedi olunca ve oraya buraya basinca abuk subuk gönderiliyor. : )
benimki gibi yuksekmiydi sizin de oranlariniz. Acikcasi normal doğum doktorum biraz korkuttu beni.
Tesekkur ederim cevaplar için,Canim ikiz erkek birinde çıktı benm doktor perinatolog baksın dedi ben görüyorum falan dedi perinatolog da benm için mühim bir durum değil dedi erkek çocuğu için normal bu durum dedi
BERKAY-BEREN derim benSİZE BI SORU IKIZLERE İSİM
BERKAY-BERRA MI
BERKAY-BEREN Mİ
Ben beslenme saatleri var besliyorum 2 saat uyuyorlar bende 10 dk da 1 alarm kurup uyanıp bakıyorum bu şekilde geceleri uyuyorum canm bnmyanimda birisi olmasina ragmen ben günlük 4-5 saat anca uyuyorumdur. o da bölük porcuk
Ben gitmedim onlara dr kendi baktı ayağa dikti ellerinden tuttu ışığı kapattı gözüne bir ışık tuttu iyi süper dedi bende gitmedim :)Eveet carsamba ilk buyuk kontrol; kafa, karin& bobrek, kalca ve kuyuk sokumu usgleri cekilecek, sonra kardiyoloji ve nefroloji kontrolumuz var. (Bakalim hastanede ne kadar dayanabilecekler, o gun icin mama hazirlayacagim yanimiza)
Cuma 2.ROP muayenemiz var...
Iste boyleyiz, ah bir de gunduz uyuyabilsem keske...
Berkay beren ama son anda değişir kafandaki isim bnm oyle olmuştu canm :) aybars baybars dedim sonra Göktürk Göktug dedim en son babamın ismiyle eşimin çok sevdiği bir amcasının ismini koydum :)SİZE BI SORU IKIZLERE İSİM
BERKAY-BERRA MI
BERKAY-BEREN Mİ
bir sürü emzik denedim canim henuz tutturamadim birkac tane daha sipariş verdim insallah tutarlar.Benm bebegimin biri de agliyordu besiginde sallamaya alıştırdım ağzına da emzik oh mis sende dene bak sonucta elbet tek kalacaksın canm benm
Canım ben baştan beri kızıma onu kullanıyorum, oğluma da aptamil prematil. Benim de kızım 2 gündür baya kusuyor öncesinde hiç yoktu acaba mama yüzünden mi bilemedimKızlar bebeklere Hipp combiotic mama veren var mı? Doktor bize Aptamil PDF geçiş manasını önermişti ama hem o mama kızların birinde kabızlık yaptı hem de kızlar 2,5 kiloyu geçene kadar anne sütü verebildik. Sonrasında arkadaşın tavsiyesiyle bazı öğünler Hipp Combiotic 1 vermeye başladık. Bebekler kilo alıyor ama bugün biraz fazla kustular ben de mamadan mı oldu diye çok korktum. Gerçi mamaya başlayalı 1 hafta oldu ama içime kurt düştü yine de. Acaba hata mı ediyorum mama konusunda?
benim doktoruum hipp combiotic önerdi ben de aptamil 1 aptamil conformil ve sma optipro deneyip memnun kalmadim hipp combiotice gecince rahat ettim. kabizlik yok kusma normal seyrediyorKızlar bebeklere Hipp combiotic mama veren var mı? Doktor bize Aptamil PDF geçiş manasını önermişti ama hem o mama kızların birinde kabızlık yaptı hem de kızlar 2,5 kiloyu geçene kadar anne sütü verebildik. Sonrasında arkadaşın tavsiyesiyle bazı öğünler Hipp Combiotic 1 vermeye başladık. Bebekler kilo alıyor ama bugün biraz fazla kustular ben de mamadan mı oldu diye çok korktum. Gerçi mamaya başlayalı 1 hafta oldu ama içime kurt düştü yine de. Acaba hata mı ediyorum mama konusunda?
Avent yandan hava alanlar var ben ondan aldım denedin mi canm onu damaksiz silikonbir sürü emzik denedim canim henuz tutturamadim birkac tane daha sipariş verdim insallah tutarlar.
2 saat uyumalari süper kuzum insallah oyle devam ederler. 5 dk 10 dk dalip geri uyaniyor benim kizlar.Ben beslenme saatleri var besliyorum 2 saat uyuyorlar bende 10 dk da 1 alarm kurup uyanıp bakıyorum bu şekilde geceleri uyuyorum canm bnm
Avent yandan hava alanlar var ben ondan aldım denedin mi canm onu damaksiz silikon
evet ilk denedigim avent oglum onu 1 sene kullandi ama kizlar tam tutmuyor. yine diger emziklerin yaninda en cok o kaliyor agizlarinda. bakalim tutana kadar ugrasicamAvent yandan hava alanlar var ben ondan aldım denedin mi canm onu damaksiz silikon
Düzen saati olusturnadin mi can2 saat uyumalari süper kuzum insallah oyle devam ederler. 5 dk 10 dk dalip geri uyaniyor benim kizlar.
Bende humana kullandım birine iyi geldi öbürünü kabiz etti aptwmil aldim ikisi hen kabiz hen kusma oldu sma comfort 1 aldim kabiz olan düzeldi öbürü bu kez kabiz oldu napacam bilmiyorumCanım ben baştan beri kızıma onu kullanıyorum, oğluma da aptamil prematil. Benim de kızım 2 gündür baya kusuyor öncesinde hiç yoktu acaba mama yüzünden mi bilemedim
Bir haftadır kusmayıp tek bugün çok kusunca direkt mamaya yormak istemedim ama insan yine de bi şüphe ediyor. İnşallah hepimizin bebekleri iyidirCanım ben baştan beri kızıma onu kullanıyorum, oğluma da aptamil prematil. Benim de kızım 2 gündür baya kusuyor öncesinde hiç yoktu acaba mama yüzünden mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?