• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelik yardım!!!

Yani neden bu kadar olumsuz konuşuyorlar bilmiyorum ben sizin yerinizde olsam başka bi doktora giderim. Yani ne gerek var moral bozmaya. Benim doktorum arada 1 hafta varken bile kötü şeyler demedi. Takip edicez demişti hemen hemen her hafta gittim ama hiç olumsuz konuşmadı. En son gittiğimde artık 3 ya da 4 hafta sonra gelebilirsin dedi. büyüme durumları önemli demişti ki ikiside büyüyor. Önemli olanda bu.
Ben 10. Haftadayım belki ileri haftalar olunca olumsuz karşıladı ama üslubu kötüydü işte . Hemen iki haftaya bida gel aynı olursa perinatolojiye gidiceksin dedi

Yani neden bu kadar olumsuz konuşuyorlar bilmiyorum ben sizin yerinizde olsam başka bi doktora giderim. Yani ne gerek var moral bozmaya. Benim doktorum arada 1 hafta varken bile kötü şeyler demedi. Takip edicez demişti hemen hemen her hafta gittim ama hiç olumsuz konuşmadı. En son gittiğimde artık 3 ya da 4 hafta sonra gelebilirsin dedi. büyüme durumları önemli demişti ki ikiside büyüyor. Önemli olanda bu.
Ben 10. Haftadayım belki ileri haftalar olunca olumsuz karşıladı ama üslubu kötüydü işte . Hemen iki haftaya bida gel aynı olursa perinatolojiye gidiceksin dedi
İnşallah hiç bi sorun çıkmayacak siz endişelenmeyin. bana doktorumun söylediğini söylemek isterim bolca su iç ve hamileliğinin tadını çıkar sizde öyle yapın bence 🥰

Hanımlar merhaba,
Dün kontrolüm vardı 2 bebeğiminde kalp atışını duyduk. Gümbür gümbür hemde :) çok şükür Allah’ıma. Şu an daha 6 haftalık gebeliğim. bebişlerden biri 3 gün ileri diğeri 1 gün ileri gidiyor. 38 yaşındayım normal gebelik yaşadım. Bilgilerim bu şekilde :) benim sormak istediğim ikiz gebelik yaşayan anneler neler yaşadınız? Riskli gruba giriyoruz sanırım hangi bölümden randevulara devam ettiniz? kaçıncı haftada doğurdunuz? Hangi testleri yaptırdınız? Teşekkürler şimdidenİ

Hanımlar merhaba,
Dün kontrolüm vardı 2 bebeğiminde kalp atışını duyduk. Gümbür gümbür hemde :) çok şükür Allah’ıma. Şu an daha 6 haftalık gebeliğim. bebişlerden biri 3 gün ileri diğeri 1 gün ileri gidiyor. 38 yaşındayım normal gebelik yaşadım. Bilgilerim bu şekilde :) benim sormak istediğim ikiz gebelik yaşayan anneler neler yaşadınız? Riskli gruba giriyoruz sanırım hangi bölümden randevulara devam ettiniz? kaçıncı haftada doğurdunuz? Hangi testleri yaptırdınız? Teşekkürler şimdiden
ikiz gebeliğinde bebeklerin kalpleri nerelerde atıyordu ben 14. Haftaya girdm hem sağdan hem soldan kalp atısı duyuyorum (fetal doopler ile)

Back