Gayet güzel gözüküyor canım, ben de size iğnenin 14. Ve 17. Gün aynı saatlerdeki fotoğraflarını atıyorum.Aynen bi git tedbir senden olsunbenim yumurta 21.gun catladi sanırım geç oldu diye böyle hemen görünmüyor oğlumda 5.hafta da kese ve bebego görmüştüm bu biraz nazlı bebis olacak galiba adete 1 gun kala testimi paylaşıyorum
Yok kuzum bu testi yaptığım gün 140 çıkmıştı yani 13 ocak. adet günü verdim dün 203 çıktı elimde bir tane test kaldı onu da ptesi yaparm hatıra saklamak içinGayet güzel gözüküyor canım, ben de size iğnenin 14. Ve 17. Gün aynı saatlerdeki fotoğraflarını atıyorum.
Senin bu test ile mi 200 küsür çıkmıştı ona göre bi hesap yapıcam :)
Canım beni de eklermisinEklerim tabiki hosgeldiniz sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz Şehir neresiydi
Yaaa bende kızım olursa ismini Eylül koymak istiyorum yazını görünce tepkisiz kalamadım ama içime erkek doğuyorKızım olursa adını Eylül koymak istiyorum, etlülde tanıştım Eylül de evlendim. Evrene böyle bir mesaj verdim heralde diyorum bazen düşününce
Korkmayayım ben o zaman, zaten kanama yoksa endişe edecek bir şey yok diyorlar genelde.
Ekledim canim hosgeldin sağlıkla ilerlesin gebeliğin özel değilse yaşını da alabilir miyim listeye ekliyimCanım beni de eklermisin
Sat 13.12 tam emin değilim ama keseden belli olacak sanırım
2, çocuk konya
Çin takvimi yaptınız mı kızlar bi sitede kiz çıktı benim bi site de erkekYaaa bende kızım olursa ismini Eylül koymak istiyorum yazını görünce tepkisiz kalamadım ama içime erkek doğuyor
Hahaha ben yaptım canım erkek çıktı ama çok kız istiyorumÇin takvimi yaptınız mı kızlar bi sitede kiz çıktı benim bi site de erkek
Rabbım gönlündekini ömrüne yazsin canimHahaha ben yaptım canım erkek çıktı ama çok kız istiyorumSağlıklı olsunlarda Senin gönlün ne istiyor?
22 canım teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaEkledim canim hosgeldin sağlıkla ilerlesin gebeliğin özel değilse yaşını da alabilir miyim listeye ekliyim
Amin canım benim oğluşunu Allah bağışlasınRabbım gönlündekini ömrüne yazsin canimbenim bitane oğlum var 3 yaşında bir tane de kizcem olsa süper olurdu ama tabiki hayirlisi sağlıklısi bu dilimin söylediği kalbimin söylediği kiz için çıldırıyorum nolur Allahim Amin ❤
Amin canim insallah ❤Amin canım benim oğluşunu Allah bağışlasınYaa kıyamam canım inşallah rabbim gönlündekini nasip etsin sanadaa bu defa kızçen olsun
Yükselişler de çok güzel bu arada canım benimYok kuzum bu testi yaptığım gün 140 çıkmıştı yani 13 ocak. adet günü verdim dün 203 çıktı elimde bir tane test kaldı onu da ptesi yaparm hatıra saklamak için
Benim hiçbir cinsiyet kıstasım yok sağlıklı olsun yeter ama eşimle hep konuşurduk Eylül Eylül diye, söylemek istedim :)Yaaa bende kızım olursa ismini Eylül koymak istiyorum yazını görünce tepkisiz kalamadım ama içime erkek doğuyor
Aramız da çok bisey yok canim 35.gundeyim bende çatlama iğnesini 31 ocakta mi oldunYükselişler de çok güzel bu arada canım benim
Benim hiçbir cinsiyet kıstasım yok sağlıklı olsun yeter ama eşimle hep konuşurduk Eylül Eylül diye, söylemek istedim :)
Sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz
İnşallah canım tabiki önemli olan sağlıklı olmaları oda gönlümüzden geçen hayırlısı olsun inşallahYükselişler de çok güzel bu arada canım benim
Benim hiçbir cinsiyet kıstasım yok sağlıklı olsun yeter ama eşimle hep konuşurduk Eylül Eylül diye, söylemek istedim :)
Sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz
27 aralıkta oldum canım, saat 14:00 civarında.Aramız da çok bisey yok canim 35.gundeyim bende çatlama iğnesini 31 ocakta mi oldun
Anladim canim o zaman senin değerin daha yüksek çıkar27 aralıkta oldum canım, saat 14:00 civarında.
Morallerimizi yüksek tutup bu sefer her şeyin yolunda olduğunu düşünüp evrene gönderiyoruz pozitifiAnladim canim o zaman senin değerin daha yüksek çıkar
Morallerimizi yüksek tutup bu sefer her şeyin yolunda olduğunu düşünüp evrene gönderiyoruz pozitifi
Kızlar sizde göğüs hassasiyeti dolgunluğu falan var mı? Ben de yok çünkü de
Uçları çok az acıyor o kadar.
Belirtiler bir gün yoğun oluyor bazen bir saat sonra sanki o ağrılar o bulantılar hic olmamis gibi geçiyor sonra daha kötü bir şekilde geliyor merak etmeyinSlm kızlar benim 1 haftadır gögüs hassasiyeti vardı bugün geçti mormalmidir ilki kimyasal olunca korkuyorum