- 8 Mart 2019
- 271
- 701
- 34
Doğumu bedava yapmayacak neticede daha önce de gitmişsin . Strese girip hiç bebişi de kendini de yorma .Di mi? Geri çevirme lüksü de yok zaten?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğumu bedava yapmayacak neticede daha önce de gitmişsin . Strese girip hiç bebişi de kendini de yorma .Di mi? Geri çevirme lüksü de yok zaten?
bende birazcık, minicik gaz olsun, öyle şiddetli ağrı yapıyor ki, aha doğuruyorum diyorum her seferinde.benim midem mi agriyor karnim mi agriyor karnim mi kasiliyor hepsi birden mi anlayamadigim bir aksam geciriyorum. karnimda sert ve toplaniyor surekli. herhalde yalanci sanci bu dedikleri ama saatlerdir gecmek de bilmedi
canım Azeri bir doktorun diplomasında sorun olacağını hiç sanmıyorum bu arada. zaten anlarsın konuşmasından, ekibinden vs ama bana çok güvenilir bir sistemden çıkıyorlar gibi geliyor.Tüp bebek doktorum direkt sezaryen demişti, bir de hem çok uzak hem de hiçbir sigortam geçmiyor özel muayenehane olduğu için o yüzden devam etmedim. Bu yarın gideceğim doktorla tesadüfen 7.haftada mide bulantısı için muayene olduğumda randevu almıştım çok sevmiştim, riskli haftaları geçince 2 kez falan ona muayene oldum ama mesajlara çok geç dönünce tedirgin oldum, bir de azeri bir doktor, tüp bebek doktorum onların diploması bile şaibelidir dedi korkuttu beni. Sonra başka bir doktor buldum tesadüfen tüp bebek doktorumla aynı hastanede çalışmış, 21.haftadan beri ona gidiyordum ama üslubu sert, soru sormaya çekiniyorum :/ doğum yılbaşında görünüyor o tarihlerde burda mısınız dedim bilmiyorum dedi, 3 hafta sonra çağırdı 36.haftada oluyorum diğer kontrolde. Ee sen yoksan ben tanımadığım doktorla ne yapacağım, nasıl doktor bulacağım :/ vajinal doğum istiyorum devamlı alttan muayene olmam gerekecek bilmediğim doktorla nasıl olacak mesela. İşte böyle o yüzden azeri doktora gideceğim yarın, çok tatlıydı her şeyi anlatıyordu muayeneleri uzundu vs. Doğal doğumu da destekliyor iyi bir ekibi var, hastane evime çok yakın. Umarım sıkıntı çıkmaz.
İnşallah canım inşallah herşey gönlünce olsun bak bizim doğum tarihimiz yarindi şimdi heyecandan uyuyamicaktim bugun 10 günlük oldu bile bana da şaka gibi geliyoUmarım sıkıntı yaşamam yarın ya, senin adına çok sevindim
Ay bugün resmen doğumhane kapısında bekliyor gibi hissediyorum, çok heyecanlıyım Canım inşallah senin de sağlıkla, kolaylıkla güzel haberlerini bekliyoruz
Ayyy azkalmis cok kolay dogumun gecsin inslh saglikla al kucagina bebisi
Tskr ederim cnm benim sende sag saglim kavus evladina
Ayyy çok heyecanlı Su gibi geçsin inşallah ikiniz için de canım
Ayy haydi hayırlısı olsunn canım benim hepimiz içinEvet normal istiyorum ama doğum başlaması adına Hiçbirşey yapmıyorum oturmaktan başka sanki sona kalacak gibi bekliyorum heyecanla en geç haftaya çarşamba 4 Aralık olur diye düşünüyorum.
Oyyyy hayorlı uğurlu sağlikli olsun inşallah hoşgelmiş sefa getirmiş kuzucumCanlarım teşekkür ederim. Şükür kavuştum evladıma güzel mesajlar, dilekler için hepinize teşekkür ederim
Bebişimiz 3900 gram doğdu. aç, sabırsız ve sinirli bi beyefendi emzirmeye çalışıyorum ama süt gelmedi daha o da süt gelmedikçe sinirleniyor saat nasıl bu saat oldu bilmiyorum. Ancak yazabildim kızkardeşlerim.
Muhteşem bir duygu Rabbim hepinize tam zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah doğumda da sizlere dua ettim
Oyyyy minik bir tospik gelmiş maşallah Sağlıkla büyüsün annesiii, sana da çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlarsın canımm Birkaçımızın bebişleri de o ağırlıkta bekleniyor aşağı yukarı. Demek aç, sinirli ve gergin olacaklar ilk etapta yerler onların sinirini ama Mama almış mıydınız yanınıza canım? Ben bu konuda kararsızdım da herhalde bir tane alıp valize atsak fena olmayacak. İhtiyaç olursa alınır diyordum da gece falan olsa doğum sabaha kadar açılmaz bir yer. Nöbetçi eczane aranacak falan belki de gereksiz stres. Hastaneden de ne verilir hangi mama verilir verilir mi verilmez mi bilemedim. En iyisi tedarikli olmak sanırım. İyi oldu bunu demenCanlarım teşekkür ederim. Şükür kavuştum evladıma güzel mesajlar, dilekler için hepinize teşekkür ederim
Bebişimiz 3900 gram doğdu. aç, sabırsız ve sinirli bi beyefendi emzirmeye çalışıyorum ama süt gelmedi daha o da süt gelmedikçe sinirleniyor saat nasıl bu saat oldu bilmiyorum. Ancak yazabildim kızkardeşlerim.
Muhteşem bir duygu Rabbim hepinize tam zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah doğumda da sizlere dua ettim
Gecmis olsun kuzum gozunuz aydin saglikla buyusun minik saglikli uzun omru olsunCanlarım teşekkür ederim. Şükür kavuştum evladıma güzel mesajlar, dilekler için hepinize teşekkür ederim
Maşallah sağlıkla büyüt canım, kilosu-boyu ultrason ölçümleri ile uyumlu muydu ben merak ediyorum yanılma paylarını sütün de en kısa zamanda gelir tosbiği beslersin yerim ya hevesleniyorum vallaCanlarım teşekkür ederim. Şükür kavuştum evladıma güzel mesajlar, dilekler için hepinize teşekkür ederim
benim sabrim mi az dayanikliligim mi bilmem cok canimi sikiyor sen de oyle oluyormusun? saatlerdir midemde inci bir sizi sanki tuvaletim varmis gibi his gidiyorum yok, gaz varmis gibi hafif agri zar zor gaz ciksa az rahatliyorum. bir tuhaf, ne agrilari anlayamiyorim bunlarbende birazcık, minicik gaz olsun, öyle şiddetli ağrı yapıyor ki, aha doğuruyorum diyorum her seferinde.
biraz fazla yemek yiyince bile oluyor. karnımızda yer kalmadı bence, her şey aşırı fazla geliyor
cok sevindim mutluluk getirsin ailenize, omru uzun saglikli ve mutlu olsun insallahCanlarım teşekkür ederim. Şükür kavuştum evladıma güzel mesajlar, dilekler için hepinize teşekkür ederim
Ya bu gaz olayı benim de canımı çok sıkıyor son zamanlarda. Bilmiyorum kefir yoğurt tüketimini artırdığım için mi oluyor ama hep gaz var gibi ve sancı da yapıyor. Karnımda da gurul gurul ses geliyor zaten devamlı hissediyorum. Dahası doğum sırasında da bu olaydan çok çekiniyorum Allahım ya o gün de böyle olursam, sonuçta ıkınırken tümden ıkınacağız yani. Hatta doktorlar bile tarif ederken büyük tuvaletini yapar gibi diye tarif ediyorlar. E ya gaz varsa içimde, daha kötüsü ya gerçekten büyük tuvaletimi yaparsam Lavman yapan da pek kalmamış sanırım artık öncesinde kendim mi talep etsem diye düşünmüyor değilimbenim sabrim mi az dayanikliligim mi bilmem cok canimi sikiyor sen de oyle oluyormusun? saatlerdir midemde inci bir sizi sanki tuvaletim varmis gibi his gidiyorum yok, gaz varmis gibi hafif agri zar zor gaz ciksa az rahatliyorum. bir tuhaf, ne agrilari anlayamiyorim bunlar
Haklısın valla teşekkür ederim çiçeğim ölçüm haftalarını bile soramıyordum bu doktora, yarın her şeyi sorayım da içim rahatlasın.Doğumu bedava yapmayacak neticede daha önce de gitmişsin . Strese girip hiç bebişi de kendini de yorma .
Ya öyleymiş, eğitim sistemleri zaten bizden muhakkak iyidir diye düşünüyorum ama tüp bebek olunca doktorum titizlendi, kendisini bırakacağımı öğrenince de gıcık oldu muhtemelencanım Azeri bir doktorun diplomasında sorun olacağını hiç sanmıyorum bu arada. zaten anlarsın konuşmasından, ekibinden vs ama bana çok güvenilir bir sistemden çıkıyorlar gibi geliyor.
İçime sinmişti, en azından soru sormaya çekinmiyordum çok teşekkür ederim burdan da yazarım yarınKumraladamavituna1 kötü düşünme içine sinmiyorsa zaten devam etmek en kötüsü tedirgin ve stresli oluyor insan... İnşallah içine sinen bir doktordur yarın ki doktor
Merhaba canim gecmis olsun çok sevindim senin adına. Gümüş kapağı ne zaman ve nasıl kullanmiştın? Bir de hangi korseden kullanıyorsun ?Kızlar selam @derya32 gözünüz aydın olsun saglikla büyütün insallah
O ozlemem siz de bugun bekliyordunuz sanirim saglikla gelsin, kolaylikla atlatin süreci
baska kaçırdığım varsa kusura bakmasin
Doğum sonrası güncelleme yapayım dedim. Bugün 1 haftalik olduk. Gümüş kapak bende çok işe yaradı hiç yara ya da hassasiyet yok. Kolostrom bitti gibi beyaz süte dönüyor artık bu bile duygulandirdi doğuma girerken oksurugum vardı benim doğum sonrası 4. Gün yeniden başladı gibi. Ara ara tek tuk öksürüyorum sadece dikislerin başı ve sonu aciyordu. Bugün doktora sordum oralarda daha çok dikiş varmış o yüzden çekilme gibi acı hissedebilirsin demişti. Korse takmaya çekinmistim. Tak hiçbir şey olmaz dedi. Eve gelip taktım keşke baştan cesaret etseymisim. Hareketleri tamamen normale döndürdü acı falan da kalmadi
Aklima gelenler bunlar kalanlara en güzelinden kolayından sağlıklı doğumlar diliyorum