Ben dün başladım 100 mg kapsül sabah 1, akşam 1 şeklinde kullanıyor
Sağol canım bende dün başladımda ağrılarımı hafifletti 200mg benimkide tek içiyorumBen dün başladım 100 mg kapsül sabah 1, akşam 1 şeklinde kullanıyorum
Doktorunuza danışmadan doz artırmayın bence, ben biraz titizim bu konularda.Sağolun kızlar banada 200mglık günde 1 dedide ağrılarımı hafifletti dedim acaba 2 mi kullansam şiddetlenirse 2 içerim bende
6+4 kalp atışı başlamış çok şükür6 haftalık. Kalp atışı için pazartesi gideceğim. Umarım duyarızsiz hangi aşamadasınız?
Keseyi görmeden saglık ocagında kan testi yaptırdı bana doktorum.keseyi görmeye gittimizde sonuclaro gösterdikKeseyi gören anneler kan tahlili istedimi doktorunuz benimki herhangibisey demedi aklıma takildi
Ben HappyMom kullanıyorumKızlar gebelik takip için en güzel uygulamalar sizce hangileri
Kalp atışına gittiğim gün isteyeceğini söyledi bana.Keseyi gören anneler kan tahlili istedimi doktorunuz benimki herhangibisey demedi aklıma takildi
Hamilelik+, Elika, happymom. Hepsini yükledimKızlar gebelik takip için en güzel uygulamalar sizce hangileri
Bndede bi 4 tane var 5.ciyi arıyorumHamilelik+, Elika, happymom. Hepsini yükledim
Ben elikayı yükledim güzel geldi banaKızlar gebelik takip için en güzel uygulamalar sizce hangileri
Eklerim tabiki hosgeldiniz sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz Şehir neresiydimaviss_34 beni de ekler misiniz. Yas 39, 1.cocuk, sat 13.12 :)
sehir adanaEklerim tabiki hosgeldiniz sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz Şehir neresiydi
Hamilelik+ ve gün gün gebelik yükledim ben. İkincisinde hafta hafta bebekten mektuplar var çok hoşuma gittiKızlar gebelik takip için en güzel uygulamalar sizce hangileri
Bende happy mom var ama yanına bitane daha indirmek istiyorumHamilelik+ ve gün gün gebelik yükledim ben. İkincisinde hafta hafta bebekten mektuplar var çok hoşuma gitti
Elika da güzelBende happy mom var ama yanına bitane daha indirmek istiyorum