- 6 Ağustos 2022
- 2.155
- 2.018
Sorma onlar aldı başını gitti zatenAynen özellikle zıbınlar hep lekeleniyor bazılarından çıkmıyorda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma onlar aldı başını gitti zatenAynen özellikle zıbınlar hep lekeleniyor bazılarından çıkmıyorda
Muz en kötülerden hemde çıkmıyorBizimde aynı beyaz zıbınlar falan ne biçim oldu çamaşır suyu almıştım çocuk için doğal onda bekletmek lazımda ona bile zaman bulamam çok yoruluyorum ben. Muz bile leke yapıyormuş şaşırdım
Lansinoh elektrikli olandan alırsanız daha kullanışlı olur. Diğeri gerçekten kol yoruyor.Kızlar merhaba gebeliğimin 31. Haftasındayım. Beni hatırlarsınız. Yavaş yavaş son dönem hazırlıklarına başladık. Göğüs ucu çatlak kremi ve göğüs pompası alacağım. Özellikle çatlak kremi için önerinizi istiyorum. İnternette lanisohun hem 10ml hem 40ml ilk ürünü var. Gramaj olarak özellikle kullananlardan hangisini önerdiklerini öğrenebilir miyim? Eğer 10luk yetecekse kalanı çöpe gidecek bir ürüne para vermek ve 40lık almak istemiyorum. Kaç hafta kaç ay kullanıyoruz. Yazarsanız sevinirim.
Bir de süt pompası elektrikli mi manuel mi önerirsiniz? Kullanıp memnun kaldıklarınızı yazarsanız çok sevinirim.
Baby me çamaşır tozu var sıcak suda bekletirsek aslında lekeler çıkıyor ama dediğin gibi bende çoğu zaman yapmıyorumBizimde aynı beyaz zıbınlar falan ne biçim oldu çamaşır suyu almıştım çocuk için doğal onda bekletmek lazımda ona bile zaman bulamam çok yoruluyorum ben. Muz bile leke yapıyormuş şaşırdım
Öff evet yaMuz en kötülerden hemde çıkmıyor
Bende elite home markasının almıştım toz bişey bir iki kere yaptım o kadar aman zıbın nasıl olsaBaby me çamaşır tozu var sıcak suda bekletirsek aslında lekeler çıkıyor ama dediğin gibi bende çoğu zaman yapmıyorum
Hayırlı olsun canım damatlığını da görün inşallah Bende takip ediyorum ve bu tabloyu görmüştüm kafam daha çok karıştı Bazı mamaların 2 numarası iyi başka bir mamanın 3 numarası daha iyi kafa karıştırıcı En son aptamilde karar kıldım ama hala araştırıyorum sagol canımİyi bende canım oğluşu sünnet ettirdik onunla uğraşıyoruz çok huzursuz mama konusuna katılıyorum alırken temiz içerikli olanı araştırıp almaya çalışıyorum bir mühendis var takip ettiğin o içerijlerine göre listelemiş ona göre aldım hep şimdi 2 numara verdiğimizden onu attım
Merhaba canım çok sevindim baya ilerlemişsiniz sağlıkla kavuşun inşallah Ben 2 adet 40 ml lansinoh krem bitirmiştim ortalama 2 ay boyunca kullandım bu süre herkeste değişebilir 2 aydan sonra ara ara yine yara olur gibi oluyordu yine sürüyordum. Manuel pompa bence gereksiz ben elektrikli almıştım eczaneden nimo markaydı iş gördü. Acil ihtiyacım olmasaydı hands free pompalardan alırdım bence onlar çok kullanışlı ama hiç kullanmadım.Kızlar merhaba gebeliğimin 31. Haftasındayım. Beni hatırlarsınız. Yavaş yavaş son dönem hazırlıklarına başladık. Göğüs ucu çatlak kremi ve göğüs pompası alacağım. Özellikle çatlak kremi için önerinizi istiyorum. İnternette lanisohun hem 10ml hem 40ml ilk ürünü var. Gramaj olarak özellikle kullananlardan hangisini önerdiklerini öğrenebilir miyim? Eğer 10luk yetecekse kalanı çöpe gidecek bir ürüne para vermek ve 40lık almak istemiyorum. Kaç hafta kaç ay kullanıyoruz. Yazarsanız sevinirim.
Bir de süt pompası elektrikli mi manuel mi önerirsiniz? Kullanıp memnun kaldıklarınızı yazarsanız çok sevinirim.