- 13 Kasım 2020
- 33
- 17
Evet ilk bebegim olucak insallah hosbuldumKuzum Yaş Kaçıncı çocuk birde Şehir yazarsan listeye ekliyim hosgeldin sağlıkla ilerlesin insallah❤
Ohh ohh maşallah güzel katlıyor değerin canim böyle devam etsin önümüzdeki hafta keseleri goruruz insallah
Kuzum küçük çaplı bi hesaplama yap 3 bini bulduysa gidebilirsin
Hosgeldin canim sağlıkla ilerlesin ❤ o halde ilk bebeğin olacak dimi
Hosgeldiniz sağlıkla ilerlesin gebeliginizMerhaba ben de eylül annesi olacağım inşallahsat 15 aralık yaş 33 ilk çocuk beni de ekler misiniz
Gönder gelsin bebis atalım bakalim biseylercinsiyet tahmincisi hanımlar bana bi tahmin lütfen
bir de başı neresi poposu neresi ben anlayamadım:)Gönder gelsin bebis atalım bakalim biseyler
İnşallah iyi bir doktor denk gelir hikmet beyi duymuştumbenim ilk cocuk olduğu için deneyimlediğim doktor yok ama hikmet karabacağa gidiyodum bir de baskentteki ufuk cerana gideceğim hangisinden memnun kalırsam artık
Onu bende anlayamadım kuzum ama içimden kiz geçtibir de başı neresi poposu neresi ben anlayamadım:)
Ooy yerim ben onuu geniş olan alt taraf popo canım başı küçük olan üst tarafbir de başı neresi poposu neresi ben anlayamadım:)
Yaş 30Kuzum Yaş Kaçıncı çocuk birde Şehir yazarsan listeye ekliyim hosgeldin sağlıkla ilerlesin insallah❤
Ohh ohh maşallah güzel katlıyor değerin canim böyle devam etsin önümüzdeki hafta keseleri goruruz insallah
Kuzum küçük çaplı bi hesaplama yap 3 bini bulduysa gidebilirsin
Hosgeldin canim sağlıkla ilerlesin ❤ o halde ilk bebeğin olacak dimi
Teşekkür ederim hepimizin inşallahHosgeldiniz sağlıkla ilerlesin gebeliginizŞehir İstanbul sanırım
Ben de aynı tas aynı hamam hayatıma devam ediyorum canım, belirtilere çok takılmamak lazım sanırım ve eğer böyle düşünüp durursak 9 ay geçmez. Aslında kendime sürekli bunu telkin etmeye çalışıyorum ama işte beyin durmuyor. Hakkımızda hayırlısı olsunben kasik agrisi gecen hafta çok yasamistim bu hafta azaldı, doktorun asistanını aradım kanama olmadıkça normal oldugunu söyledi. bi de bende de baska hiçbir şey yok hayatıma da aynen devam ediyorum, sadece azıcık arada aglama istegi geliyor sebepsizyalnız degilsin
ayy bi de tabi yorulunca hemen bel agrisi kalca agrisi hatta tutulması. ama bunlar bu hafta başladı bende. yani 7.haftaya kadar her şey esiri iyi ve farksız gidiyordu
Ben de Konyalıyım ama Kocaeli’deyim.konyadan biri daha :) ben de konyadayım, doktorda gittin mi:)
Günaydın benim de açık kahve lekelenme olmuştu, kırmızıya dönmediği sürece tehlikeli değil ama önlem olarak progestana başlattı doktorum.Günaydın arkadaşlar. Kahverengi icinde biraz pembe de olan akıntı geliyor. Bilginiz var mi..
Happymom u indirdim ben de siz söyledikten sonra. Etti 3Bende happy mom var ama yanına bitane daha indirmek istiyorum
Evet ben ilk gebelikte onu kullanıyorum gece 12 yu beklerdim hep günlük değişimleri okumak içinHappymom u indirdim ben de siz söyledikten sonra. Etti 3Baya bakındım. Hamilelik+, gün gün gebelik, happy mom en iyileri gibi duruyor
Benim de dün gece çok fena karnım ağrıdı. Ağrısına uyandım. Çok şükür lekelenme falan olmadı ama korktum biraz yanlış bişi mi oldu diye. Bi de hiç bi sıkıntı olmadığı için dün ilişki oldu sanırım bi süre ona da ara vericem. Ne zormuş böyle de beklemek insan her şeyden korkar oluyorben kasik agrisi gecen hafta çok yasamistim bu hafta azaldı, doktorun asistanını aradım kanama olmadıkça normal oldugunu söyledi. bi de bende de baska hiçbir şey yok hayatıma da aynen devam ediyorum, sadece azıcık arada aglama istegi geliyor sebepsizyalnız degilsin
ayy bi de tabi yorulunca hemen bel agrisi kalca agrisi hatta tutulması. ama bunlar bu hafta başladı bende. yani 7.haftaya kadar her şey esiri iyi ve farksız gidiyordu
Yaaa ağlıycam şimdi Maşaallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşaallah biz de görebiliriz bi an öncebir de başı neresi poposu neresi ben anlayamadım:)
Evet ben ilk gebelikte onu kullanıyorum gece 12 yu beklerdim hep günlük değişimleri okumak için