Tüp bebek doktorum direkt sezaryen demişti, bir de hem çok uzak hem de hiçbir sigortam geçmiyor özel muayenehane olduğu için o yüzden devam etmedim. Bu yarın gideceğim doktorla tesadüfen 7.haftada mide bulantısı için muayene olduğumda randevu almıştım çok sevmiştim, riskli haftaları geçince 2 kez falan ona muayene oldum ama mesajlara çok geç dönünce tedirgin oldum, bir de azeri bir doktor, tüp bebek doktorum onların diploması bile şaibelidir dedi
korkuttu beni. Sonra başka bir doktor buldum tesadüfen tüp bebek doktorumla aynı hastanede çalışmış, 21.haftadan beri ona gidiyordum ama üslubu sert, soru sormaya çekiniyorum :/ doğum yılbaşında görünüyor o tarihlerde burda mısınız dedim bilmiyorum dedi, 3 hafta sonra çağırdı 36.haftada oluyorum diğer kontrolde. Ee sen yoksan ben tanımadığım doktorla ne yapacağım, nasıl doktor bulacağım :/ vajinal doğum istiyorum devamlı alttan muayene olmam gerekecek bilmediğim doktorla nasıl olacak mesela. İşte böyle
o yüzden azeri doktora gideceğim yarın, çok tatlıydı her şeyi anlatıyordu muayeneleri uzundu vs. Doğal doğumu da destekliyor iyi bir ekibi var, hastane evime çok yakın. Umarım sıkıntı çıkmaz.