2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Simdi seninki başka canım bende de öyle bişey olsa bende kabul ederdim yani
Şükür kanama falan bisey yaşamadım Allahtan 2 kere bakıldı ilkinde gözükmemisti zaten değerim o zaman 313 çıkmıştı ikincide gözüktü kese şükür 5+4te biraz daha büyük olunca karından gözükecek herhalde
İlk zamanlar bağırsak hareketi gibi hatta karistiriyosun bagirsaklar mi hareket etti bebek diye zaten 6.aydan sonra tekme tokat Allah ne verdiyse daliyolar benim oğlan çok hareketliydi hele geceleri uyutmaz di
Ayyy masallahhh bak beni çook heveslendirdin hemen o ana ışınlanmak istiyorum çok değişik bisey resmen mucizenin kanıtı

Bak benimkinde altta Gs yazan yerde kese boyutu yazıyor, Ga olan da haftası ama benim boş daha bebis gozukmedigi için daha herhalde. Crl de seninkinde ölctügü bebisin boyutu. O an onu olctugu için kese boyutu yazmıyor herhalde seninkinde

Eklentiler

• 20220207_004336.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 88
17 haftaliktim yine bir sabah bulantidan istifra ediyorum lavaboda ayağa kalktım Allahım bişey pat dedi bı şok oldum bu neydi demeye kalmadan tekrar bir darbe geldi anladim ki benim oğlan bile artık istifralarimdan rahatsız beni uyarıyor benim gebeligimde bulantı 9 ay bitmiyor

Şimdide de çok hareketli mi peki o oğlan insallah bunda bir an önce kesilir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…