2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227

Allah korusun bebislerinizi streste çok etkiliyor biliyorum zor bi durum ama diğeri için kendinizi çok çok üzmemeye calisin
İnsallah yarın güzel haberler alırsın canım güzel haberlerini bekliyorum insallahh

Selamlar hanımlar
Sat 1 Ocak normalde. Ekim annesiyim sanıyordum ama doktorum riskli gebelik vs kesin sezaryen yaparız 38. Haftada diyince muhtemelen eylül son haftasına denk gelecek keseyi yeni gördük 2 haftaya kalp atışını duymaya gideceğim inşallah

Allah korusun bebislerinizi streste çok etkiliyor biliyorum zor bi durum ama diğeri için kendinizi çok çok üzmemeye calisin
İnsallah yarın güzel haberler alırsın canım güzel haberlerini bekliyorum insallahh
Insallah inan moralimi yuksek tutmaya calissam da icim ferahlamiyor hayirlisiyla Yarin sabah bir olsaydi rabbim hepimizinkileri korusun

Sana sabah olmaz şimdi duygularını az da olsa anlayabiliyorum. Insallah güzel haberler alacaksın inşallah dualarım seninle
Allah razi olsun
Evet saatler gecmiyor dun kalbi duydum doktordan ciktim hala dinleme istegi kaldi icimde insallah guzel gecer hayirlisiyla

Allah razi olsun
Evet saatler gecmiyor dun kalbi duydum doktordan ciktim hala dinleme istegi kaldi icimde insallah guzel gecer hayirlisiyla
Ah keşke videoya çekseydin ama aklına gelmemistir ki ne güzel gelmiştir o pıtpıtlar. Yarın inşallah çekersin olur mu aklında olsun inşallah da sağ salim dünyaya gelsin minik bebisin

Canım bnde ev işi yapınca aynı şekilde ağrı oluyor birdene ağır kaldırıp kendini yormadiysan bişey olmamıştır insaah

Bulantiyla başım dertte günüm gecem zehir oldu bana hiç geçmiyor hiç kesilmiyor şuan bile istifra etmemek için kendimi zor tutuyorum çünkü artık çıkarmak istemiyorum zorlaniyorum

Arkadaslar normalde adetim 8 inden sekizine sizinde adete yakin kasiklarinizda bicak gibi saplama agri oluyormu 8+5 iz acayip agri giriyor

İlaçlar işe yaramıyor mu peki
Metpamid aldım işte hep bekledim fayda eder diye etmedi şimdi prilama baslicam eşim yarın alsın ilk gebelikte prilam iyi gelmişti inşallah bunda da gelir çok istahsizim yaa normalde tabak tabak iştahla yemek bitiren ben şimdi bir lokma ağzımda zehir oluyor cigne cigne bitmiyor

İnşallah attlatırız da ne zor zamanlardı diye anı kalır bunlar

Bende bağırsak enfeksiyonu oldum ishal kusma tabi çok mide bulantısıda vardı, metpamidi doktor serum içinde vermisti 2 gün serumda kullandım ama bana mısın demedi. Normalde hamilelikten önce midem bulandiginda kullandığımda iyi gelirdi. Prilami çok duydum insallahh faydası olur çok iyi anlıyorum şuan benim kesildi bulantilar ama insanın artık midesi acıyor istifra etmekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…