Yaaüzüldüm canım insallah digeri seninledir , bende dün 7+5 de ikiz olduklarını öğrendim malesef biri 6+6 da kalmış varlığıyla kalbinin durdugunu öğrenmem bir oldu Allah digerlerini bize bağışlasın
Allah korusun bebislerinizi streste çok etkiliyor biliyorum zor bi durum ama diğeri için kendinizi çok çok üzmemeye calisinKeseleri ayriymis birinin kalbini duydum sukurler olsun sadece endisem onun icin
Insallah cok tesekkur ederim acildeki doktor cok detay vermedi maalesef yarin kendi doktorumla rdvum var insallah o iyidir
Sadece yat kalkma dedi riskli bir gebelik oldugu icin
Sok ustune sok oluyor demi canim degisikaynisini yasamisiz peki seninde bellin cok agriyormu artik digeri icin korkar oldum
Insallah dedigin gibi olur canim cok tesekkur ederim rabbim kalanin minik kalbinin hep atmasini nasip eder insallah
InsallahAllah korusun bebislerinizi streste çok etkiliyor biliyorum zor bi durum ama diğeri için kendinizi çok çok üzmemeye calisin
İnsallah yarın güzel haberler alırsın canım güzel haberlerini bekliyorum insallahh
Sana sabah olmaz şimdi duygularını az da olsa anlayabiliyorum. Insallah güzel haberler alacaksın inşallah dualarım seninleInsallahinan moralimi yuksek tutmaya calissam da icim ferahlamiyor hayirlisiyla Yarin sabah bir olsaydi rabbim hepimizinkileri korusun
Allah razi olsunSana sabah olmaz şimdi duygularını az da olsa anlayabiliyorum. Insallah güzel haberler alacaksın inşallah dualarım seninle
Ah keşke videoya çekseydin ama aklına gelmemistir ki ne güzel gelmiştir o pıtpıtlar.Allah razi olsun
Evet saatler gecmiyordun kalbi duydum doktordan ciktim hala dinleme istegi kaldi icimde insallah guzel gecer hayirlisiyla
Canım bnde ev işi yapınca aynı şekilde ağrı oluyor birdene ağır kaldırıp kendini yormadiysan bişey olmamıştır insaahKizlar bir sorum var. Bugün biraz kendimi yordum ev işi yaptım ayakta kaldım uzun süre şimdi sağ kalçam kalçamın üst kısmına doğru agriyor ama belim değil normal mi tedirgin oldum. Kalkarken zorlanıyorum biraz
İlaçlar işe yaramıyor mu pekiBulantiyla başım dertte günüm gecem zehir oldu bana hiç geçmiyor hiç kesilmiyorşuan bile istifra etmemek için kendimi zor tutuyorum çünkü artık çıkarmak istemiyorum zorlaniyorum
Her adet dönemi adet sancısı çekersin canimArkadaslar normalde adetim 8 inden sekizine sizinde adete yakin kasiklarinizda bicak gibi saplama agri oluyormu 8+5 iz acayip agri giriyor
Ayaga kalkamiyorum yaHer adet dönemi adet sancısı çekersin canim
Metpamid aldım işte hep bekledim fayda eder diye etmedi şimdi prilama baslicam eşim yarın alsın ilk gebelikte prilam iyi gelmişti inşallah bunda da gelir çok istahsizim yaa normalde tabak tabak iştahla yemek bitiren ben şimdi bir lokma ağzımda zehir oluyor cigne cigne bitmiyorİlaçlar işe yaramıyor mu peki
İnşallah attlatırız da ne zor zamanlardı diye anı kalır bunlarBizde aynıyız ki daha dün emzik bakıyordukbi kalp atışını duysak rahatlicakmisiz gibi geliyor bize, önce keseyi göreyim diyordum yetmedi, şimdi de kalp atışını duyayım diyorum. Biraz ilerlersek ayda bir gidicez o zaman hiç dayanamayız herhalde
Ben birde üst üste çok hasta oldum bi bağırsak enfeksiyonu 8 9 gün o mahvetti zaten, üstüne bi sıcak bi soğuğa girdim çok yürüdüm akşamına kulaklarım burunlarım tıkandı hemen 2 gündür de böyleyim.o yüzden de çok endişeleniyorum aslında bisey olacak diye. İnşallah sağ salim atlatırız bu dönemleri de kucağımıza almak nasip olur
Ayaga kalkamiyorum ya
Bende bağırsak enfeksiyonu oldum ishal kusma tabi çok mide bulantısıda vardı, metpamidi doktor serum içinde vermisti 2 gün serumda kullandım ama bana mısın demedi. Normalde hamilelikten önce midem bulandiginda kullandığımda iyi gelirdi. Prilami çok duydum insallahh faydası olur çok iyi anlıyorum şuan benim kesildi bulantilar ama insanın artık midesi acıyor istifra etmekten çok zorMetpamid aldım işte hep bekledim fayda eder diye etmedi şimdi prilama baslicam eşim yarın alsın ilk gebelikte prilam iyi gelmişti inşallah bunda da gelir çok istahsizim yaa normalde tabak tabak iştahla yemek bitiren ben şimdi bir lokma ağzımda zehir oluyor cigne cigne bitmiyor
Tesekkur ederim tatlim 3. Gebelikte olsa insan tedirgin oluyor
Ayy inşallah yaaİnşallah attlatırız da ne zor zamanlardı diye anı kalır bunlar
Buyumustur benimki 2 hafta icinde kese ve bebek kocaman gorunduEki Görüntüle 3002038 burda 6+0 di şuan 7+5 iz çok merak ediyorum büyüdü mu acaba ne durumda randevum daha Şubat sonu