2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Evet canım geliyor bazen üstümü başımı ıpıslak yapıyor

Evet gümüş kapak takmayınca geliyo bebeğimin üstü ıslandı gece:KK43: takıyorum o yüzden
Ben de gelmeye başlayınca sağıyorum o memeyi boşa gitmesin diye ama ne zamana kadar devam eder acaba böyle? Daha çok gece oluyo zaten birikince.
Gümüş kapak da takmıştım ondan taşıp yine ıpıslak olmuştu 🥲

Kızlar ya normalde bebeğimi yatmadan her gün banyo yaptırıyordum. Birkaç gündür 9da falan uykuya dalıyor yaptıramadım. Eşimi beklediğim için ve gece güzel uyusun diye akşamları tercih ediyorum. Emmek için uyandığı anda banyosunu yaptırsam sizce yanlış mı yapmış olurum. Uyku sersemi bir bebek banyo yaptırılır mı🤔

Kızlar ya normalde bebeğimi yatmadan her gün banyo yaptırıyordum. Birkaç gündür 9da falan uykuya dalıyor yaptıramadım. Eşimi beklediğim için ve gece güzel uyusun diye akşamları tercih ediyorum. Emmek için uyandığı anda banyosunu yaptırsam sizce yanlış mı yapmış olurum. Uyku sersemi bir bebek banyo yaptırılır mı🤔
Yani bence yaptirma bugünlük canım, hosuna gitmez uykulu uykulu suya girmek. Neden her gün banyo yaptırıyorsun ,gaz için mi

Kızlar bebisim sürekli ıkınıyor bu normal mi acaba
Benim bebeğim de 1-2 hafta hep böyle ıkınıyordu hatta uykudayken bile, kakasını yaptığı halde yine ıkınıyordu ama geçti gitti o dönemler. Sanırım bebekler kendini keşfediyorlar ara sıra böyle huylar geliyor gidiyor 🥰

Benim bebeğim de 1-2 hafta hep böyle ıkınıyordu hatta uykudayken bile, kakasını yaptığı halde yine ıkınıyordu ama geçti gitti o dönemler. Sanırım bebekler kendini keşfediyorlar ara sıra böyle huylar geliyor gidiyor 🥰
Benimki de aynı şekilde uykuda, kaka yaptıktan sonra falan hep ıkınıyor, o sese uyanıyorum geceleri. Demek ki normal bir durum . Teşekkür ederim 🤗

Normalde her gün yaptirmayin vücudunun florası bozulur demislerdi de ondan sordum canim. Ama tabjki seninki özel durum mecburen yaptiracaksin
Ay herkesin de görüşü farklı insan ne yapacağını bilemiyor. Her gün banyo rutini yapmak bebeği rahatlatır falan diye öneren de çok. Ne yapacağımızı şaşırdık🤔😅😅 şampuan kullanmıyorum duru su. Ama her gün yaptırmak zorluyor zaten gün aşırı yaptırayım bari

Ay herkesin de görüşü farklı insan ne yapacağını bilemiyor. Her gün banyo rutini yapmak bebeği rahatlatır falan diye öneren de çok. Ne yapacağımızı şaşırdık🤔😅😅 şampuan kullanmıyorum duru su. Ama her gün yaptırmak zorluyor zaten gün aşırı yaptırayım bari
Bunu söyleyen gebe okulundaki ebelerdi. Kastettikleri şampuanlı yıkama. sadece su ile yıkıyormuşsun sorun olmaz canım

Canım ben o süreci atlattım. Emziriyordum ve kalanı sağıyordum 20 40 60 fala arttı öyle. Onları şırınga ile emzirme sonrası veriyordum. Her emzirmede bir önceki sağdığımı veriyordum yani. Sonra sadece emzirdiğim yetmeye başladı sağdıklarımı istemedi. Şimdi bıraktım sağım işini.
Ayy inşallah darısı bize. Mamayı bırakırız önce sonra da sağma işini. Sütümüz yetsin şifa olsun minnoşlara ☺️

Sağım yapmayınca bi memeden emzirirken diğerinden süt geliyo mu sizin de?
Benim de geliyor canım. Silikon göğüs kalkanı vardı bende. Süt içine birikiyor hiç ıslanmadı üstüm. Göğüs ucu kıyafete ya da göğüs pedlerine değince o kadar acıyor ki ben ilk günden beri kullanıyorum kalkanları

Kızlar bebisim sürekli ıkınıyor bu normal mi acaba
Bağırsakları gelişmeye başlıyor. Ikınmayı öğreniyorlar. Benimki de gece boyunca ıkınıyor ıkınıyor emzirmek için memeyi ağzına alır almaz alttan bırakıyor ne var ne yok 😅 çocuk emerken rahatlıyor 😂

Bağırsakları gelişmeye başlıyor. Ikınmayı öğreniyorlar. Benimki de gece boyunca ıkınıyor ıkınıyor emzirmek için memeyi ağzına alır almaz alttan bırakıyor ne var ne yok 😅 çocuk emerken rahatlıyor 😂
Benim kız da genelde böyle yapıyor hatta diyorum yap annenin kucağında rahatla kızım diye🤭

Selam kızlar çok uzun zaman oldu farkındayım gelemedim buralara oğluşumun birazcık sıkıntıları vardı gazı çok fena yaptı rahatsız etti onu, evde bir takım kendi ailemde değil ama yakınlarımda sıkıntılar vardı açıkçası onlar ile ilgilendik. Büyük oğlum geldi gitti vakit geçirdik derken telefonu hiç elime alamıyordum şu an bile nasıl aldım hayret sizleri çok özledim umarım herkes iyidir bebekler iyidir gelmeye çalışacağım 2 aylık olduk Allah'ın izniyle biz iyiyiz. ataklar mataklar geçiyor ara ara onun dışında iyiyiz

X