- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.321
Baya düşmüş kilosu ama normaldir kilosu şuan3570 doğdu ilk hafta 2900 kadar düştü pazartesi 2. Ay aşılari var bakalım bisey derler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya düşmüş kilosu ama normaldir kilosu şuan3570 doğdu ilk hafta 2900 kadar düştü pazartesi 2. Ay aşılari var bakalım bisey derler
Evet gümüş kapak takmayınca geliyo bebeğimin üstü ıslandı gece takıyorum o yüzdenSağım yapmayınca bi memeden emzirirken diğerinden süt geliyo mu sizin de?
Evet canım geliyor bazen üstümü başımı ıpıslak yapıyor
Ben de gelmeye başlayınca sağıyorum o memeyi boşa gitmesin diye ama ne zamana kadar devam eder acaba böyle? Daha çok gece oluyo zaten birikince.Evet gümüş kapak takmayınca geliyo bebeğimin üstü ıslandı gece takıyorum o yüzden
Yani bence yaptirma bugünlük canım, hosuna gitmez uykulu uykulu suya girmek. Neden her gün banyo yaptırıyorsun ,gaz için miKızlar ya normalde bebeğimi yatmadan her gün banyo yaptırıyordum. Birkaç gündür 9da falan uykuya dalıyor yaptıramadım. Eşimi beklediğim için ve gece güzel uyusun diye akşamları tercih ediyorum. Emmek için uyandığı anda banyosunu yaptırsam sizce yanlış mı yapmış olurum. Uyku sersemi bir bebek banyo yaptırılır mı
Benim bebeğim de 1-2 hafta hep böyle ıkınıyordu hatta uykudayken bile, kakasını yaptığı halde yine ıkınıyordu ama geçti gitti o dönemler. Sanırım bebekler kendini keşfediyorlar ara sıra böyle huylar geliyor gidiyorKızlar bebisim sürekli ıkınıyor bu normal mi acaba
Benimki de aynı şekilde uykuda, kaka yaptıktan sonra falan hep ıkınıyor, o sese uyanıyorum geceleri. Demek ki normal bir durum . Teşekkür ederimBenim bebeğim de 1-2 hafta hep böyle ıkınıyordu hatta uykudayken bile, kakasını yaptığı halde yine ıkınıyordu ama geçti gitti o dönemler. Sanırım bebekler kendini keşfediyorlar ara sıra böyle huylar geliyor gidiyor
Benimki de çok ıkınıyor normalKızlar bebisim sürekli ıkınıyor bu normal mi acaba
İsilik tarzı şeyleri oldu doktor sık sık banyo yaptır dedi.Yani bence yaptirma bugünlük canım, hosuna gitmez uykulu uykulu suya girmek. Neden her gün banyo yaptırıyorsun ,gaz için mi
Normalde her gün yaptirmayin vücudunun florası bozulur demislerdi de ondan sordum canim. Ama tabjki seninki özel durum mecburen yaptiracaksinBenimki de çok ıkınıyor normal
İsilik tarzı şeyleri oldu doktor sık sık banyo yaptır dedi.
Ay herkesin de görüşü farklı insan ne yapacağını bilemiyor. Her gün banyo rutini yapmak bebeği rahatlatır falan diye öneren de çok. Ne yapacağımızı şaşırdık şampuan kullanmıyorum duru su. Ama her gün yaptırmak zorluyor zaten gün aşırı yaptırayım bariNormalde her gün yaptirmayin vücudunun florası bozulur demislerdi de ondan sordum canim. Ama tabjki seninki özel durum mecburen yaptiracaksin
Evet mamayi direk 60ccden başladık sütüm hiç yaramadı zaten çok da geldiği söylenemez artık hep gitti görünüş olarak da normal duruyo inşallah öyledirBaya düşmüş kilosu ama normaldir kilosu şuan
Gerçekten öyle aldıktan sonra da attılar lohusa halimle o kadar üzüldüm ki alışmıştım her gün orayı okumaya ayni duyguları yaşadığımız insanlarla birlikte olmak iyi gelmiştiBeni de kaç kez talep yolladım reddettiler. Komik…
Öylede böylede kilo alacaklar ilk aylarda olabiliyor sağlıklı olsunlardaEvet mamayi direk 60ccden başladık sütüm hiç yaramadı zaten çok da geldiği söylenemez artık hep gitti görünüş olarak da normal duruyo inşallah öyledir
Bunu söyleyen gebe okulundaki ebelerdi. Kastettikleri şampuanlı yıkama. sadece su ile yıkıyormuşsun sorun olmaz canımAy herkesin de görüşü farklı insan ne yapacağını bilemiyor. Her gün banyo rutini yapmak bebeği rahatlatır falan diye öneren de çok. Ne yapacağımızı şaşırdık şampuan kullanmıyorum duru su. Ama her gün yaptırmak zorluyor zaten gün aşırı yaptırayım bari
Ayy inşallah darısı bize. Mamayı bırakırız önce sonra da sağma işini. Sütümüz yetsin şifa olsun minnoşlaraCanım ben o süreci atlattım. Emziriyordum ve kalanı sağıyordum 20 40 60 fala arttı öyle. Onları şırınga ile emzirme sonrası veriyordum. Her emzirmede bir önceki sağdığımı veriyordum yani. Sonra sadece emzirdiğim yetmeye başladı sağdıklarımı istemedi. Şimdi bıraktım sağım işini.
Benim de geliyor canım. Silikon göğüs kalkanı vardı bende. Süt içine birikiyor hiç ıslanmadı üstüm. Göğüs ucu kıyafete ya da göğüs pedlerine değince o kadar acıyor ki ben ilk günden beri kullanıyorum kalkanlarıSağım yapmayınca bi memeden emzirirken diğerinden süt geliyo mu sizin de?
Bağırsakları gelişmeye başlıyor. Ikınmayı öğreniyorlar. Benimki de gece boyunca ıkınıyor ıkınıyor emzirmek için memeyi ağzına alır almaz alttan bırakıyor ne var ne yok çocuk emerken rahatlıyorKızlar bebisim sürekli ıkınıyor bu normal mi acaba
Benim kız da genelde böyle yapıyor hatta diyorum yap annenin kucağında rahatla kızım diyeBağırsakları gelişmeye başlıyor. Ikınmayı öğreniyorlar. Benimki de gece boyunca ıkınıyor ıkınıyor emzirmek için memeyi ağzına alır almaz alttan bırakıyor ne var ne yok çocuk emerken rahatlıyor