2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ayy inşallah yaa 😍 en azından şu göbüsümüzün büyüdüğü zamanlara gelsek 😍😍
Ahh çok heves ediyorsun göbeğim büyüsün diye büyüdüğünü gördükçe bir neşe bir umut sonra birden bel ağrıları gece sağa sola dönerken bile uykudan uyanma çorap giyemem ayak tırnağı kesememe vajinayi görememe 😂😂😂 bunlarla tanışınca göbeğin çıkması çok ta güzel bişi değilmiş diyorsun bende bu grubun olan moralini bozuyorum yaa 🤣🤣

Eki Görüntüle 3002038 burda 6+0 di şuan 7+5 iz çok merak ediyorum büyüdü mu acaba ne durumda randevum daha Şubat sonu 🤧
Ya nasil atiyorsunuz resmi ben yapamiyorum
Eki Görüntüle 3002038 burda 6+0 di şuan 7+5 iz çok merak ediyorum büyüdü mu acaba ne durumda randevum daha Şubat sonu 🤧

Bu fotoda kalp atışını duymustum bugün bulantı için acile gittim alttan bebeğe bakalım dediler kabul etmedim
Iyi yapmissin baktirma alttan bende baktirmam en buyuk korkum o

Ahh çok heves ediyorsun göbeğim büyüsün diye büyüdüğünü gördükçe bir neşe bir umut sonra birden bel ağrıları gece sağa sola dönerken bile uykudan uyanma çorap giyemem ayak tırnağı kesememe vajinayi görememe 😂😂😂 bunlarla tanışınca göbeğin çıkması çok ta güzel bişi değilmiş diyorsun bende bu grubun olan moralini bozuyorum yaa 🤣🤣
Ayy öyle deme yaa ben skolyoz ameliyatı oldum omuriligimde 22 tane civarı platin var. Son zamanlarim çok zorlu geçecek sırt agrilari bel agrilariyla
Ama beni o hareketlerini hissetme kısmı çok heyecanlandiriyor nasıl bi his acaba diye 😍

Ayy öyle deme yaa ben skolyoz ameliyatı oldum omuriligimde 22 tane civarı platin var. Son zamanlarim çok zorlu geçecek sırt agrilari bel agrilariyla
Ama beni o hareketlerini hissetme kısmı çok heyecanlandiriyor nasıl bi his acaba diye 😍
Bak hareket için tek kötü kelime edemiyecegim çünkü ilk bebeği görüş anı hariç dünyanın en güzel ikinci şeyi olabilir 😍😍🥰🥰🥰

Ay minik bebise baakk masallahh😍 kagidin yanında kese boyutu kaç yazıyor 😍
IMG_20220207_003450.jpg
nerde yazıyo canım ben bilmiyorum hayrına bana da soyle

Yaaa ilk gebelik olunca bunu çok merak ediyorum işte nasıl bi his diye insallah yaşamakta nasip olur 😍😍
İlk zamanlar bağırsak hareketi gibi hatta karistiriyosun bagirsaklar mi hareket etti bebek diye zaten 6.aydan sonra tekme tokat Allah ne verdiyse daliyolar 🤣🤣benim oğlan çok hareketliydi hele geceleri uyutmaz di

Crl yazan var sağ altta o bebisin boyu 3.32 mm onu ölçmüş bak kağıtta da zaten.
Ga yazan da kaç gün olduğu 6 hafta 0 gün yaziyor😍
Kese boyutu yazmıyor şuan sanki ama
Haftayı biliyorumda kese boyutunu bilmiyordum ya zaten 6 haftadan daha büyük gibime geliyor oğlumda 6.hafta da anca keseyi görebilmistim bunda hem kese hem bebek gördüm doktorumun taziyesi vardı hiç ilgilenmedi malesef biraz daha geçsin gidersem detaylı haftasını ogrenirim

X