- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.928
- 27
Ahh çok heves ediyorsun göbeğim büyüsün diye büyüdüğünü gördükçe bir neşe bir umut sonra birden bel ağrıları gece sağa sola dönerken bile uykudan uyanma çorap giyemem ayak tırnağı kesememe vajinayi görememeAyy inşallah yaaen azından şu göbüsümüzün büyüdüğü zamanlara gelsek
Ay minik bebise baakk masallahhEki Görüntüle 3002038 burda 6+0 di şuan 7+5 iz çok merak ediyorum büyüdü mu acaba ne durumda randevum daha Şubat sonu
Bu fotoda kalp atışını duymustum bugün bulantı için acile gittim alttan bebeğe bakalım dediler kabul etmedimBuyumustur benimki 2 hafta icinde kese ve bebek kocaman gorundu
Ya nasil atiyorsunuz resmi ben yapamiyorumEki Görüntüle 3002038 burda 6+0 di şuan 7+5 iz çok merak ediyorum büyüdü mu acaba ne durumda randevum daha Şubat sonu
Eki Görüntüle 3002038 burda 6+0 di şuan 7+5 iz çok merak ediyorum büyüdü mu acaba ne durumda randevum daha Şubat sonu
Iyi yapmissin baktirma alttan bende baktirmam en buyuk korkum oBu fotoda kalp atışını duymustum bugün bulantı için acile gittim alttan bebeğe bakalım dediler kabul etmedim
Ayy öyle deme yaa ben skolyoz ameliyatı oldum omuriligimde 22 tane civarı platin var. Son zamanlarim çok zorlu geçecek sırt agrilari bel agrilariylaAhh çok heves ediyorsun göbeğim büyüsün diye büyüdüğünü gördükçe bir neşe bir umut sonra birden bel ağrıları gece sağa sola dönerken bile uykudan uyanma çorap giyemem ayak tırnağı kesememe vajinayi görememebunlarla tanışınca göbeğin çıkması çok ta güzel bişi değilmiş diyorsun bende bu grubun olan moralini bozuyorum yaa
Canım bu mesaj yazdığımiz yerde cevaplanin karşısında dosya ekle var oraya tıkla galeriden istediğin fotoyu seç yükleYa nasil atiyorsunuz resmi ben yapamiyorum
Iyi yapmissin baktirma alttan bende baktirmam en buyuk korkum o
Bak hareket için tek kötü kelime edemiyecegim çünkü ilk bebeği görüş anı hariç dünyanın en güzel ikinci şeyi olabilirAyy öyle deme yaa ben skolyoz ameliyatı oldum omuriligimde 22 tane civarı platin var. Son zamanlarim çok zorlu geçecek sırt agrilari bel agrilariyla
Ama beni o hareketlerini hissetme kısmı çok heyecanlandiriyor nasıl bi his acaba diye
Benim telde sorun var galiba tiklanmiyor tesekkur ederim canimCanım bu mesaj yazdığımiz yerde cevaplanin karşısında dosya ekle var oraya tıkla galeriden istediğin fotoyu seç yükle
Benim rahmim ters kese gözükmüyor diye alttan bakıyor doktor, ama bana da sordu 2 kere bakalım mı diyeBu fotoda kalp atışını duymustum bugün bulantı için acile gittim alttan bebeğe bakalım dediler kabul etmedim
Ay minik bebise baakk masallahhkagidin yanında kese boyutu kaç yazıyor
Uygulamadan mi giriyosunBenim telde sorun var galiba tiklanmiyor tesekkur ederim canim
Yaaa ilk gebelik olunca bunu çok merak ediyorum işte nasıl bi his diye insallah yaşamakta nasip olurBak hareket için tek kötü kelime edemiyecegim çünkü ilk bebeği görüş anı hariç dünyanın en güzel ikinci şeyi olabilir
Simdi seninki başka canım bende de öyle bişey olsa bende kabul ederdim yaniBenim rahmim ters kese gözükmüyor diye alttan bakıyor doktor, ama bana da sordu 2 kere bakalım mı diye
Benim telde sorun var galiba tiklanmiyor tesekkur ederim canim
Evet uygulamadanUygulamadan mi giriyosun
İlk zamanlar bağırsak hareketi gibi hatta karistiriyosun bagirsaklar mi hareket etti bebek diye zaten 6.aydan sonra tekme tokat Allah ne verdiyse daliyolarYaaa ilk gebelik olunca bunu çok merak ediyorum işte nasıl bi his diye insallah yaşamakta nasip olur
Googlden girersen olur uygulamadan foto yüklenmiyorEvet uygulamadan
Crl yazan var sağ altta o bebisin boyu 3.32 mm onu ölçmüş bak kağıtta da zaten.Eki Görüntüle 3002044 nerde yazıyo canım ben bilmiyorum hayrına bana da soyle
Evet uygulamadan
Haftayı biliyorumda kese boyutunu bilmiyordum ya zaten 6 haftadan daha büyük gibime geliyor oğlumda 6.hafta da anca keseyi görebilmistim bunda hem kese hem bebek gördüm doktorumun taziyesi vardı hiç ilgilenmedi malesef biraz daha geçsin gidersem detaylı haftasını ogrenirimCrl yazan var sağ altta o bebisin boyu 3.32 mm onu ölçmüş bak kağıtta da zaten.
Ga yazan da kaç gün olduğu 6 hafta 0 gün yaziyor
Kese boyutu yazmıyor şuan sanki ama
Yaptim canim benimde bebis yukledimGooglden girersen olur uygulamadan foto yüklenmiyor