2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Şimdide de çok hareketli mi peki o oğlan insallah bunda bir an önce kesilir yaa
Ahh teyzesi yeni zorla uyuttum 17 aylik amaa yere bakan yürek yakanlardan hergun mutfak dolabim elbise cekmecem içindeki eşyalar yerlerde topluyorum yine aynısı artık benim enerjim bitiyor ama.malesef onun ki bitmiyo

Ah keşke videoya çekseydin ama aklına gelmemistir ki ne güzel gelmiştir o pıtpıtlar. Yarın inşallah çekersin olur mu aklında olsun inşallah da sağ salim dünyaya gelsin minik bebisin
Ay cok iyi fikir yarin insallah cekerim insallah duyarim o minik kalbini ve atmaya devam eder
Bu benim ikinci dusugum oldu o yuzden kalan yavrum icin cok endiseliyim
Rizki varsa olur biliyorum ama kalbime soz geciremiyorim

Ahh teyzesi yeni zorla uyuttum 17 aylik amaa yere bakan yürek yakanlardan hergun mutfak dolabim elbise cekmecem içindeki eşyalar yerlerde topluyorum yine aynısı artık benim enerjim bitiyor ama.malesef onun ki bitmiyo
Oyyy yerim onu maşallah şimdiki çocukların hepsi aynı ama çok hareketliler, hepsinde de benzer hareketler sağlıklı bi şekilde büyüsün inşallah yakisikli

Aynen bende fark ettim bakalim 18 şubata randevu aldım o zaman daha büyümüş olur her şey belli olur

Ay cok iyi fikir yarin insallah cekerim insallah duyarim o minik kalbini ve atmaya devam eder
Bu benim ikinci dusugum oldu o yuzden kalan yavrum icin cok endiseliyim
Rizki varsa olur biliyorum ama kalbime soz geciremiyorim
İnsallah atmaya devam eder sag salim de kucagina almak nasip olur insallahhhendiselerini anlayabiliyorum ben hiç yasamamisken aynı endiselere girebiliyorum çünkü. Videoya çek her özledikçe bakarsın bi dahaki ultrasona kadar

Oyyy yerim onu maşallah şimdiki çocukların hepsi aynı ama çok hareketliler, hepsinde de benzer hareketler sağlıklı bi şekilde büyüsün inşallah yakisikli
Amin amin inşallah sen bı dogumdan sonra bebeğini gör Simdiye kadar yaşadığın bütün mutlulukları sevinçleri unut çünkü daha önce hiç ama hiç böyle bir his yaşamamış olacaksın sanırım o ilk görüş için bir düzine çocuk yapabilirim

Aynen bende fark ettim bakalim 18 şubata randevu aldım o zaman daha büyümüş olur her şey belli olur
Ama yine de seninde masallahın var. Çünkü bunu 6+0da gördüysen ben 5+4te o gördüğün keseyi gördüm daha geç döllenme de değil catlatma ignesiyle oldu çünkü senin bi kaç gün önden gidiyor bence

Ayyy hamilelik haberini alınca nasıl seviniyoruz sonra 9 ay bisey olacak mı Bi sıkıntı var mı diye düşünüyoruz doğurunca ve yüzünü görünce insan nasıl rahatlıyordur yaaa

Böyle dusunmekle cok haklisin canim doktorlar o kdr ilgisizki bazen . Cok sukur doktorumdan cok memnunum . Daha erken yani degistireblirsin doktorunu

Günaydın kızlar 3 gündür yatıyorum bugun kendimi iyi hissettim biraz.
Çok bulantı ve halsizlik var biran önce gelmek istyorm 14 15.haftalara
Dr kontrolüne bile gidemedim daha arabaya binemem asla gibi geliyor
Hiç birsey gormek duymak kokusunu almak istemiyorum 4 kilo vermişim

Dilos6342 sen Naptn canm

Insallah
Evet goguslerim neden agrimiyor bulantim varmi yokmu bunlari dusunmekten hasta olcam artik
Of bugun insallah guzel gecer Cekecem insallah

Benim kahverengi lekelenmem vardi on gun once dr tek bebek görmüştü, bir hafta oncede minicik bi pıhtı gördüm meger o gün durmuş kalbi Rabbim elimizde avucumuzda kalana sağlık sıhhat versin. Bir de cumartesi ultrasona girdikten sonra cok belim agirdi, karnımin içi de acıdı. Cok korktuminsallah iyidirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…