2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ah keşke videoya çekseydin ama aklına gelmemistir ki ne güzel gelmiştir o pıtpıtlar. 🥲 Yarın inşallah çekersin olur mu aklında olsun inşallah da sağ salim dünyaya gelsin minik bebisin😍🤲
Ay cok iyi fikir yarin insallah cekerim insallah duyarim o minik kalbini ve atmaya devam eder 🥲
Bu benim ikinci dusugum oldu o yuzden kalan yavrum icin cok endiseliyim
Rizki varsa olur biliyorum ama kalbime soz geciremiyorim 🥲❤️

Ahh teyzesi yeni zorla uyuttum 17 aylik amaa yere bakan yürek yakanlardan hergun mutfak dolabim elbise cekmecem içindeki eşyalar yerlerde topluyorum yine aynısı artık benim enerjim bitiyor ama.malesef onun ki bitmiyo
Oyyy yerim onu maşallah şimdiki çocukların hepsi aynı ama çok hareketliler, hepsinde de benzer hareketler sağlıklı bi şekilde büyüsün inşallah yakisikli😍😍

Maşallah seninkinin ya 😍😅
Pembis Hayaller Pembis Hayaller ile aranizda fark var değerlerde hafta farkı yani. Bak seninkinde 8 hafta 1 günlük bebisin bas popo mesafesi de 16 mm yazıyor
Pembis Hayaller Pembis Hayaller bebisinin bas popo mesafesi de 3.32 mm 😍
Aynen bende fark ettim bakalim 18 şubata randevu aldım o zaman daha büyümüş olur her şey belli olur

Ay cok iyi fikir yarin insallah cekerim insallah duyarim o minik kalbini ve atmaya devam eder 🥲
Bu benim ikinci dusugum oldu o yuzden kalan yavrum icin cok endiseliyim
Rizki varsa olur biliyorum ama kalbime soz geciremiyorim 🥲❤️
İnsallah atmaya devam eder sag salim de kucagina almak nasip olur insallahhh😍endiselerini anlayabiliyorum ben hiç yasamamisken aynı endiselere girebiliyorum çünkü. Videoya çek her özledikçe bakarsın bi dahaki ultrasona kadar😍

Oyyy yerim onu maşallah şimdiki çocukların hepsi aynı ama çok hareketliler, hepsinde de benzer hareketler sağlıklı bi şekilde büyüsün inşallah yakisikli😍😍
Amin amin inşallah sen bı dogumdan sonra bebeğini gör 🥲🥲🥲Simdiye kadar yaşadığın bütün mutlulukları sevinçleri unut çünkü daha önce hiç ama hiç böyle bir his yaşamamış olacaksın 🥰sanırım o ilk görüş için bir düzine çocuk yapabilirim 🤣🤣

Aynen bende fark ettim bakalim 18 şubata randevu aldım o zaman daha büyümüş olur her şey belli olur
Ama yine de seninde masallahın var. Çünkü bunu 6+0da gördüysen ben 5+4te o gördüğün keseyi gördüm daha geç döllenme de değil catlatma ignesiyle oldu çünkü senin bi kaç gün önden gidiyor bence 😍

Amin amin inşallah sen bı dogumdan sonra bebeğini gör 🥲🥲🥲Simdiye kadar yaşadığın bütün mutlulukları sevinçleri unut çünkü daha önce hiç ama hiç böyle bir his yaşamamış olacaksın 🥰sanırım o ilk görüş için bir düzine çocuk yapabilirim 🤣🤣
Ayyy hamilelik haberini alınca nasıl seviniyoruz sonra 9 ay bisey olacak mı Bi sıkıntı var mı diye düşünüyoruz doğurunca ve yüzünü görünce insan nasıl rahatlıyordur yaaa😍😍😍

Şahane bir doktormuş.🙏🏻 Benimki kanaman ağırlaşırsa haberleşiriz dedi, gel göreyim falan da demedi pazartesi için bile. Ondan sormak istedim. Hepsi mi bu kadar rahat, benimkine mi özel bir durum diye.

Yarın sorduğumda yok gerek yok gelme derse , değiştireceğim doktoru . Daha 15 gün var randevuma. ( Muayenesinden bir gün sonra oldu kanamam çünkü )
Yani böyle kurbanlık koyun muamelesi en son isteyeceğim şey. 🥺
Böyle dusunmekle cok haklisin canim doktorlar o kdr ilgisizki bazen . Cok sukur doktorumdan cok memnunum . Daha erken yani degistireblirsin doktorunu

Günaydın kızlar 🤗🤗 3 gündür yatıyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️ bugun kendimi iyi hissettim biraz.
Çok bulantı ve halsizlik var 😔 biran önce gelmek istyorm 14 15.haftalara 😔🙄
Dr kontrolüne bile gidemedim daha arabaya binemem asla gibi geliyor 🙄🤣
Hiç birsey gormek duymak kokusunu almak istemiyorum 4 kilo vermişim 🤦‍♀️😬

Dilos6342 Dilos6342 sen Naptn canm 🤗

Insallah ♥️
Evet goguslerim neden agrimiyor bulantim varmi yokmu bunlari dusunmekten hasta olcam artik
Of bugun insallah guzel gecer 🥲♥️Cekecem insallah

İnsallah atmaya devam eder sag salim de kucagina almak nasip olur insallahhh😍endiselerini anlayabiliyorum ben hiç yasamamisken aynı endiselere girebiliyorum çünkü. Videoya çek her özledikçe bakarsın bi dahaki ultrasona kadar😍

Keseleri ayriymis birinin kalbini duydum sukurler olsun sadece endisem onun icin 🥲
Insallah cok tesekkur ederim acildeki doktor cok detay vermedi maalesef yarin kendi doktorumla rdvum var insallah o iyidir
Sadece yat kalkma dedi riskli bir gebelik oldugu icin 🥲

Sok ustune sok oluyor demi canim degisik 🥲 aynisini yasamisiz peki seninde bellin cok agriyormu artik digeri icin korkar oldum

Insallah dedigin gibi olur canim cok tesekkur ederim rabbim kalanin minik kalbinin hep atmasini nasip eder insallah 🥲💜
Benim kahverengi lekelenmem vardi on gun once dr tek bebek görmüştü, bir hafta oncede minicik bi pıhtı gördüm meger o gün durmuş kalbi😔 Rabbim elimizde avucumuzda kalana sağlık sıhhat versin. Bir de cumartesi ultrasona girdikten sonra cok belim agirdi, karnımin içi de acıdı. Cok korktum😣insallah iyidirler🤲

X