Ohhh maşallah sağlıkla büyüsün minnoşAyy az önce doktordan geldim. 6+1 iz ve kalp atışını küçükte olsa duyabildik çok güzeldi pıt pıtlarve bana haftasonu kese var bebek yok denmişti morallerimiz sıfırdı yeniden mucize oldu
Ahh geçmiş olsun canım benim, doktora gitsen prilam falan varmış belki onu verir iyi gelir sana. Beyaz leblebi de çok iyi geliyor diyorlar bulantiya.Günaydın kızlar3 gündür yatıyorum bugun kendimi iyi hissettim biraz.
Çok bulantı ve halsizlik varbiran önce gelmek istyorm 14 15.haftalara
Dr kontrolüne bile gidemedim daha arabaya binemem asla gibi geliyor
Hiç birsey gormek duymak kokusunu almak istemiyorum 4 kilo vermişim
Dilos6342 sen Naptn canm
Guzel haberler bekliyoruz senden canimGünaydın güzel anneler muhteşem haberler alacağımız mutlu bir gün ve hafta olsun inşallah bugün bende gidiyorum sonunda doktora
Ağır birşey kaldirmadim ilk defa yordum kendimi biraz ama şuan yok geçti dinlenince. Teşekkür ederimCanım bnde ev işi yapınca aynı şekilde ağrı oluyor birdene ağır kaldırıp kendini yormadiysan bişey olmamıştır insaah
Güzel haberlerle gelin , bende Perşembe gidecegim hemen Perşembe olsun istiyorumGünaydın güzel anneler muhteşem haberler alacağımız mutlu bir gün ve hafta olsun inşallah bugün bende gidiyorum sonunda doktora
Canım gittin mi doktora?Günaydın güzel anneler muhteşem haberler alacağımız mutlu bir gün ve hafta olsun inşallah bugün bende gidiyorum sonunda doktora
GünaydınnnnGünaydın kızlar3 gündür yatıyorum bugun kendimi iyi hissettim biraz.
Çok bulantı ve halsizlik varbiran önce gelmek istyorm 14 15.haftalara
Dr kontrolüne bile gidemedim daha arabaya binemem asla gibi geliyor
Hiç birsey gormek duymak kokusunu almak istemiyorum 4 kilo vermişim
Dilos6342 sen Naptn canm
Geldim canim sıra bekliyorumCanım gittin mi doktora?
Canım dışarıdan okuyorsan lütfen haber et çok merak ettik seni aniden gidince umarım iyisindirInsallah
Evet goguslerim neden agrimiyor bulantim varmi yokmu bunlari dusunmekten hasta olcam artik
Of bugun insallah guzel gecerCekecem insallah
İçini ferah tut vesvese etme. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah bu tür kanamalar ilk 3 ay normal karşılanıyor. Kanaman ve ağrın çok şiddetlenirse bekleme. Şimdilik sakin kalmaya çalış kendini fazla yormaKızlar 6+4 üm . Bugün ilk kez kahverengi renkte akıntım oldu . 2 saate de randevum var . Çok endişelendim . Belim de çok ağrıyor . Dinleyebileceğim bir yer de yok okuldayım . Napacağımı bilemedim
2 saate gideceksen doktora bisey olmaz allahin izniyle doktor da progestan verir, yine de çok hızlı hareket etmemeye çalış bisey olmaz Allahin izniyleKızlar 6+4 üm . Bugün ilk kez kahverengi renkte akıntım oldu . 2 saate de randevum var . Çok endişelendim . Belim de çok ağrıyor . Dinleyebileceğim bir yer de yok okuldayım . Napacağımı bilemedim
İçini ferah tut canım bisey olmaz allahin izniyle bende 7+5 im lekelenme oldu bu ara bende de doktora gittim baktı hersey yolunda görünüyor olabiliyor demekki bazen böyle şeylerKızlar 6+4 üm . Bugün ilk kez kahverengi renkte akıntım oldu . 2 saate de randevum var . Çok endişelendim . Belim de çok ağrıyor . Dinleyebileceğim bir yer de yok okuldayım . Napacağımı bilemedim
Gitmedm de ne blym cok kotuyum ya kafamı kaldıracak halim yoktu. Su bile gormek ıstemyorm kaldıki leblebiAhh geçmiş olsun canım benim, doktora gitsen prilam falan varmış belki onu verir iyi gelir sana. Beyaz leblebi de çok iyi geliyor diyorlar bulantiya.
Bende napayim tam enfeksiyonu atlattım diyordum cuma günü çok disarda kaldım bi sıcak bi soğuk, ağzım burnum tıkandı akşamına hemen
Yaa sorarım bir doktoruma canm sağol yaGünaydınnnnprillam verdi doktorum bulantı için o cok iyi gelir bna yatmadan 2tane içip yatıyorum ertesi gün iyi oluyorum.
Aynıyız canim benim de tam 7 haftalikmjs çok şükür kalp atisi duyulduBende gittim bugün kızlar 7 haftalık tam kalp atışı duyuldu çok güzel di