2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ayy az önce doktordan geldim. 6+1 iz ve kalp atışını küçükte olsa duyabildik çok güzeldi pıt pıtlar ve bana haftasonu kese var bebek yok denmişti morallerimiz sıfırdı yeniden mucize oldu
Ohhh maşallah sağlıkla büyüsün minnoş

Ahh geçmiş olsun canım benim, doktora gitsen prilam falan varmış belki onu verir iyi gelir sana. Beyaz leblebi de çok iyi geliyor diyorlar bulantiya.
Bende napayim tam enfeksiyonu atlattım diyordum cuma günü çok disarda kaldım bi sıcak bi soğuk, ağzım burnum tıkandı akşamına hemen

Günaydınnnnprillam verdi doktorum bulantı için o cok iyi gelir bna yatmadan 2tane içip yatıyorum ertesi gün iyi oluyorum.

Insallah
Evet goguslerim neden agrimiyor bulantim varmi yokmu bunlari dusunmekten hasta olcam artik
Of bugun insallah guzel gecer Cekecem insallah
Canım dışarıdan okuyorsan lütfen haber et çok merak ettik seni aniden gidince umarım iyisindir

Kızlar 6+4 üm . Bugün ilk kez kahverengi renkte akıntım oldu . 2 saate de randevum var . Çok endişelendim . Belim de çok ağrıyor . Dinleyebileceğim bir yer de yok okuldayım . Napacağımı bilemedim

Kızlar 6+4 üm . Bugün ilk kez kahverengi renkte akıntım oldu . 2 saate de randevum var . Çok endişelendim . Belim de çok ağrıyor . Dinleyebileceğim bir yer de yok okuldayım . Napacağımı bilemedim
İçini ferah tut vesvese etme. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah bu tür kanamalar ilk 3 ay normal karşılanıyor. Kanaman ve ağrın çok şiddetlenirse bekleme. Şimdilik sakin kalmaya çalış kendini fazla yorma

2 saate gideceksen doktora bisey olmaz allahin izniyle doktor da progestan verir, yine de çok hızlı hareket etmemeye çalış bisey olmaz Allahin izniyle

İçini ferah tut canım bisey olmaz allahin izniyle bende 7+5 im lekelenme oldu bu ara bende de doktora gittim baktı hersey yolunda görünüyor olabiliyor demekki bazen böyle şeyler

Gitmedm de ne blym cok kotuyum ya kafamı kaldıracak halim yoktu. Su bile gormek ıstemyorm kaldıki leblebi zorlarım kendımı Braz ya. Bakalm ıyı gelir inşallah

Gecms olsun canm ya sıcak su torbası kullan bari bu ara ayaklarına ılık limonlu su iyi gelir açar seni biraz

Günaydınnnnprillam verdi doktorum bulantı için o cok iyi gelir bna yatmadan 2tane içip yatıyorum ertesi gün iyi oluyorum.
Yaa sorarım bir doktoruma canm sağol ya perişanım valla Braz kendimi iyi hissedince iş guc yemek yapabılıyorum onun dışında butun gun yatıyorum. Birde oğlum var 3.5yasında oda sürekli oyun istiyor. Ailem uzakta. Duygusal olarakta çöktüm butun gun ağlıyorum hormonlar tavan tabii oda etkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…