2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Calpol var mı evde 1 çay kaşığı verebilirsin 38i geçerse. Burnunu sürekli temizle bir de buhar makinan yoksa banyoda suyu en sıcak ayarda aç çocukla orda dur buhar olsun iyice o da balgamı sümüğü yumuşatır
Çok teşekkür ederim ❤️ calpol yok ama ateşi bir 38.8 çıkıyor bir 37.4 çıkıyor galiba makine bozuk.
Sabah erkenden götür bence canım. Calpol verdin mi
As önce doktordan çıktık. Kaloriferden dolayı boğazı kurumuş ve burnu tıkanmış. Doktor Antibiyotik verdi. Gözüne de damla verdi. Ciğere inmesin dedi. Odasını nemlendirip, burnunu temizlemem gerekiyor. Tahmin etmiştim hep.

Çok teşekkür ederim ❤️ calpol yok ama ateşi bir 38.8 çıkıyor bir 37.4 çıkıyor galiba makine bozuk.

As önce doktordan çıktık. Kaloriferden dolayı boğazı kurumuş ve burnu tıkanmış. Doktor Antibiyotik verdi. Gözüne de damla verdi. Ciğere inmesin dedi. Odasını nemlendirip, burnunu temizlemem gerekiyor. Tahmin etmiştim hep.
Evde muhakkak calpol yada benzeri ateş düşürücü bulundurmalısın. Bir de ben çubuk şeklinde olan koltukaltı ateş ölçerlerden de almıştım. Ateşi 37,5 dan yüksek olursa iki şekilde ölçmek için. Geçmiş olsun

Doktor bizede o ilacı verdi. Daha çok minik olduğu için kullanma taraftarı değilim. Birkaç gün reflü tavan yaptı genzine kaçıyordu o zaman kullandık sonra bıraktım. Genelde kullananlar kusmayı bitirdi demişlerdi forumda araştırdım çok kusuyorsa kullanin. Dr bana iki emzirme arası 3 saat olaun en az o zaman rahatlar dedi
iki emzirme arası 3 saat bıraksam daha fena acıkıp deli gibi hızlı emiyor. sonra da fışkırarak kusuyor nerdeyse :KK43: 2 buçuk saat tutuyorum max. bugün aşırı kustuğu için verdim. bizim doktor da çok kustuğu zaman kullan dedi. bu akşam ilk kez verdim 1 çay kaşığı. gerçekten o emzirmemde hiç kusmadı ama sonrakinde az da olsa yine kustu. günde kaç kere vermemiz lazım acaba biliyor musun

Doğduğu günden beri sürekli kusuyor kilo kaybı olmadığı için ilaç da kullanmıyoruz doktor kilo alımı iyi olduğu sürece ilaç kullanmak gereksiz bir süre sonra kendiliğinden geçecek dedi bekliyorum geçmesini
bugün o kadar çok kustu ki kusmaktan uyuyamadı. o yüzden artık çaresiz kaldım verdim :/ geceleyin de sanırım boğazına mide asidi filan geliyor yavrum ekşi suratla uyanıyor ya. bitkisel ilaç diyorlar ama bilemedim devam etsem mi... iyi geldi gibi bu akşam verdiğim

X