- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.928
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8+5 oldukAy maşallah minnosa sen kaç haftaliksin
Şükür kanama falan bisey yaşamadım Allahtan 2 kere bakıldı ilkinde gözükmemisti zaten değerim o zaman 313 çıkmıştı ikincide gözüktü kese şükür 5+4te biraz daha büyük olunca karından gözükecek herhaldeSimdi seninki başka canım bende de öyle bişey olsa bende kabul ederdim yani
Ayyy masallahhh bak beni çook heveslendirdin hemen o ana ışınlanmak istiyorum çok değişik bisey resmen mucizenin kanıtıİlk zamanlar bağırsak hareketi gibi hatta karistiriyosun bagirsaklar mi hareket etti bebek diye zaten 6.aydan sonra tekme tokat Allah ne verdiyse daliyolar benim oğlan çok hareketliydi hele geceleri uyutmaz di
Yok gerçekten benimki 6 hafta olamaz fotolara baksana hemen hemen aynı buyuklukteler ben nasıl 6 oluyorum8+5 olduk
Bak benimkinde altta Gs yazan yerde kese boyutu yazıyor, Ga olan da haftası ama benim boş daha bebis gozukmedigi için daha herhalde. Crl de seninkinde ölctügü bebisin boyutu. O an onu olctugu için kese boyutu yazmıyor herhalde seninkindeHaftayı biliyorumda kese boyutunu bilmiyordum ya zaten 6 haftadan daha büyük gibime geliyor oğlumda 6.hafta da anca keseyi görebilmistim bunda hem kese hem bebek gördüm doktorumun taziyesi vardı hiç ilgilenmedi malesef biraz daha geçsin gidersem detaylı haftasını ogrenirim
Doktora gore benimki o zaman gitgimde 7+4tu ama 8 di ozman 3 gun geriden geliyormusYok gerçekten benimki 6 hafta olamaz fotolara baksana hemen hemen aynı buyuklukteler ben nasıl 6 oluyorum
17 haftaliktim yine bir sabah bulantidan istifra ediyorum lavaboda ayağa kalktım Allahım bişey pat dedi bı şok oldum bu neydi demeye kalmadan tekrar bir darbe geldi anladim ki benim oğlan bile artık istifralarimdan rahatsız beni uyarıyor benim gebeligimde bulantı 9 ay bitmiyorŞükür kanama falan bisey yaşamadım Allahtan 2 kere bakıldı ilkinde gözükmemisti zaten değerim o zaman 313 çıkmıştı ikincide gözüktü kese şükür 5+4te biraz daha büyük olunca karından gözükecek herhalde
Ayyy masallahhh bak beni çook heveslendirdin hemen o ana ışınlanmak istiyorum çok değişik bisey resmen mucizenin kanıtı
Son adet tarihin nedirYok gerçekten benimki 6 hafta olamaz fotolara baksana hemen hemen aynı buyuklukteler ben nasıl 6 oluyorum
Kesenin içindeki bebek değil miBak benimkinde altta Gs yazan yerde kese boyutu yazıyor, Ga olan da haftası ama benim boş daha bebis gozukmedigi için daha herhalde. Crl de seninkinde ölctügü bebisin boyutu. O an onu olctugu için kese boyutu yazmıyor herhalde seninkinde
İşte çok düzensiz kanama vardı malesef ki sat bilmiyorum bı bilsem anlicam kaç haftalikSon adet tarihin nedir
Yok gerçekten benimki 6 hafta olamaz fotolara baksana hemen hemen aynı buyuklukteler ben nasıl 6 oluyorum
Ultrason kağıdında yanda değerler yazıyor onu da çekip atabilir misinSon adet tarihin nedir
Kagitin hepsi o attigim canım başka yerde yazı yokkiYan taraftaki değerleri atsan aslında gözükür ben hemen sizinkini karsilastirayim
Him anladim benimde gec dollenme olmus demisti oyuzde kucuk cikiyorİşte çok düzensiz kanama vardı malesef ki sat bilmiyorum bı bilsem anlicam kaç haftalik
Bebiş canim onu ölçmüş sende zaten crl yazan bebisin boyutu senin 3.32 mm yazan kese boyutunu ölçmediği için senin yazmıyorKesenin içindeki bebek değil mi
Yok canım alıntı yapmıştım gözükmemisKagitin hepsi o attigim canım başka yerde yazı yokki
Yok kız senin usg ni diyorum o görünen nokta bebiş degilmiBebiş canim onu ölçmüş sende zaten crl yazan bebisin boyutu senin 3.32 mm yazan kese boyutunu ölçmediği için senin yazmıyor
Bende daha bebis gözükmedigi için kese boyutu yazıyor sadece
Şimdide de çok hareketli mi peki o oğlan insallah bunda bir an önce kesilir yaa17 haftaliktim yine bir sabah bulantidan istifra ediyorum lavaboda ayağa kalktım Allahım bişey pat dedi bı şok oldum bu neydi demeye kalmadan tekrar bir darbe geldi anladim ki benim oğlan bile artık istifralarimdan rahatsız beni uyarıyor benim gebeligimde bulantı 9 ay bitmiyor
Ultrason kağıdında yanda değerler yazıyor onu da çekip atabilir misin
Yokk o yolk kesesiymis icindeki doktora sordum biseyler oluşmaya başlamış dedi bebis icinYok kız senin usg ni diyorum o görünen nokta bebiş degilmi