2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Yaa 😭 üzüldüm canım insallah digeri seninledir🤲, bende dün 7+5 de ikiz olduklarını öğrendim malesef biri 6+6 da kalmış 😔 varlığıyla kalbinin durdugunu öğrenmem bir oldu😔 Allah digerlerini bize bağışlasın 🤲

Keseleri ayriymis birinin kalbini duydum sukurler olsun sadece endisem onun icin 🥲
Insallah cok tesekkur ederim acildeki doktor cok detay vermedi maalesef yarin kendi doktorumla rdvum var insallah o iyidir
Sadece yat kalkma dedi riskli bir gebelik oldugu icin 🥲

Sok ustune sok oluyor demi canim degisik 🥲 aynisini yasamisiz peki seninde bellin cok agriyormu artik digeri icin korkar oldum

Insallah dedigin gibi olur canim cok tesekkur ederim rabbim kalanin minik kalbinin hep atmasini nasip eder insallah 🥲💜
Allah korusun bebislerinizi streste çok etkiliyor biliyorum zor bi durum ama diğeri için kendinizi çok çok üzmemeye calisin🙏
İnsallah yarın güzel haberler alırsın canım güzel haberlerini bekliyorum insallahh🤲🤲

Selamlar hanımlar
Sat 1 Ocak normalde. Ekim annesiyim sanıyordum ama doktorum riskli gebelik vs kesin sezaryen yaparız 38. Haftada diyince muhtemelen eylül son haftasına denk gelecek 🙈 keseyi yeni gördük 2 haftaya kalp atışını duymaya gideceğim inşallah 💖

Allah korusun bebislerinizi streste çok etkiliyor biliyorum zor bi durum ama diğeri için kendinizi çok çok üzmemeye calisin🙏
İnsallah yarın güzel haberler alırsın canım güzel haberlerini bekliyorum insallahh🤲🤲
Insallah ❤️😍inan moralimi yuksek tutmaya calissam da icim ferahlamiyor hayirlisiyla Yarin sabah bir olsaydi rabbim hepimizinkileri korusun 💙🥲

Allah razi olsun ♥️
Evet saatler gecmiyor 🥲 dun kalbi duydum doktordan ciktim hala dinleme istegi kaldi icimde insallah guzel gecer hayirlisiyla 🥰
Ah keşke videoya çekseydin ama aklına gelmemistir ki ne güzel gelmiştir o pıtpıtlar. 🥲 Yarın inşallah çekersin olur mu aklında olsun inşallah da sağ salim dünyaya gelsin minik bebisin😍🤲

Kizlar bir sorum var. Bugün biraz kendimi yordum ev işi yaptım ayakta kaldım uzun süre şimdi sağ kalçam kalçamın üst kısmına doğru agriyor ama belim değil normal mi tedirgin oldum. Kalkarken zorlanıyorum biraz :KK43:
Canım bnde ev işi yapınca aynı şekilde ağrı oluyor birdene ağır kaldırıp kendini yormadiysan bişey olmamıştır insaah

Bulantiyla başım dertte günüm gecem zehir oldu bana hiç geçmiyor hiç kesilmiyor 😭 şuan bile istifra etmemek için kendimi zor tutuyorum çünkü artık çıkarmak istemiyorum zorlaniyorum

Arkadaslar normalde adetim 8 inden sekizine sizinde adete yakin kasiklarinizda bicak gibi saplama agri oluyormu 8+5 iz acayip agri giriyor

İlaçlar işe yaramıyor mu peki😔
Metpamid aldım işte hep bekledim fayda eder diye etmedi şimdi prilama baslicam eşim yarın alsın ilk gebelikte prilam iyi gelmişti inşallah bunda da gelir çok istahsizim yaa normalde tabak tabak iştahla yemek bitiren ben şimdi bir lokma ağzımda zehir oluyor cigne cigne bitmiyor

Bizde aynıyız ki daha dün emzik bakıyorduk 😍 bi kalp atışını duysak rahatlicakmisiz gibi geliyor bize, önce keseyi göreyim diyordum yetmedi, şimdi de kalp atışını duyayım diyorum. Biraz ilerlersek ayda bir gidicez o zaman hiç dayanamayız herhalde 😅
Ben birde üst üste çok hasta oldum bi bağırsak enfeksiyonu 8 9 gün o mahvetti zaten, üstüne bi sıcak bi soğuğa girdim çok yürüdüm akşamına kulaklarım burunlarım tıkandı hemen 2 gündür de böyleyim. 🤦🏻‍♀️ o yüzden de çok endişeleniyorum aslında bisey olacak diye. İnşallah sağ salim atlatırız bu dönemleri de kucağımıza almak nasip olur 😍😍🤲
İnşallah attlatırız da ne zor zamanlardı diye anı kalır bunlar ☺️🥰

Ayaga kalkamiyorum ya
Screenshot_2022-02-07-00-24-53-217_com.android.chrome.jpg

Metpamid aldım işte hep bekledim fayda eder diye etmedi şimdi prilama baslicam eşim yarın alsın ilk gebelikte prilam iyi gelmişti inşallah bunda da gelir çok istahsizim yaa normalde tabak tabak iştahla yemek bitiren ben şimdi bir lokma ağzımda zehir oluyor cigne cigne bitmiyor
Bende bağırsak enfeksiyonu oldum ishal kusma tabi çok mide bulantısıda vardı, metpamidi doktor serum içinde vermisti 2 gün serumda kullandım ama bana mısın demedi. Normalde hamilelikten önce midem bulandiginda kullandığımda iyi gelirdi. Prilami çok duydum insallahh faydası olur çok iyi anlıyorum şuan benim kesildi bulantilar ama insanın artık midesi acıyor istifra etmekten çok zor 😔

X