Benimde kanamam oldu aksam . Doktor progestan almami soyledi eşim almaya gitti simdi doktor alttan kullan dedi ama kiz nasil kullaniliyor oYok canım çok şükür gittim gördüm bebisi gayet iyi masaallah.Icerde kanama yok dedi lekelenme olduğu için progestan verdi yine her ihtimale karşı
Ellerini güzelce yıka hiçbiryere dokunmadan kaç adet önerdiyse 1parmak boyu içeriye it hemencecik gidiyor zaten.1saat kdr uzanman lazımBenimde kanamam oldu aksam . Doktor progestan almami soyledi eşim almaya gitti simdi doktor alttan kullan dedi ama kiz nasil kullaniliyor o
Attim.simdi canim tesekkur ederimEllerini güzelce yıka hiçbiryere dokunmadan kaç adet önerdiyse 1parmak boyu içeriye it hemencecik gidiyor zaten.1saat kdr uzanman lazım
Ekledim canim hayirli olsun hosgeldinbeni de ekler misin ilk çocuk sat 5 aralık yaş 29maviss_34
Şifa olsunAttim.simdi canim tesekkur ederim
AminnnŞifa olsun
evet evet oluyor ben de onu sormak için kullanan var mı demiştim zaten, normal bi durummuş, ilacın kalıntısıymış
Çok geçmiş olsun, haftasonu bana da aynısı oldu. Doktor görmek istedi mi peki? Muayeneye için çağırdı mı? Yoksa randevu gününüzde mi gideceksiniz?Benimde kanamam oldu aksam . Doktor progestan almami soyledi eşim almaya gitti simdi doktor alttan kullan dedi ama kiz nasil kullaniliyor o
Tesekkur ederim sagolun . Evet aradi doktor once ped koyun dedi yarim saat sonra bi kontrol edelim dedi kanama varmi yokmu diye . Sonra yarim saat sonra aradi beni isterseniz simdi hastaneye gecelim bakalim dedi ben uzak oldugum icin yarin gelirim dedim o zaman ben size ilacin ismini yazayim simdi alin kullanin yarin da recetesini yazarim dedi .Çok geçmiş olsun, haftasonu bana da aynısı oldu. Doktor görmek istedi mi peki? Muayeneye için çağırdı mı? Yoksa randevu gününüzde mi gideceksiniz?
Ben daha almadim canim yarin alcam esim yok yakinlarda nobetci eczanede yok gidemedim.Yarin ogrencem nasil kullanilcaniBenimde kanamam oldu aksam . Doktor progestan almami soyledi eşim almaya gitti simdi doktor alttan kullan dedi ama kiz nasil kullaniliyor o
Son 3-4 gündür bendede akşamları hep bir baş ağrısı var yaa midem iyi bu seferde başım ağrıyorBen özellikle koku hassasiyetine karşı ağlıyorum, kraker bile yumurta kokar oldu mesela.. Durdurmaya değil de akışta kalmaya çalışıyorum, sonuçta o duygu da benim, sonra bunun hormonlardan kaynaklandığı bilincini hatırlayıp, başımın ağrımasindan korkup ağlamayı kesiyorum
Evet ya valla ne zaman bitcek bende merak ediyorum wc ye gitmeye korkar oldum . Sildiğim zaman geliyor yani doktorum ped tak dedi ama onlada duramiyorumBen daha almadim canim yarin alcam esim yok yakinlarda nobetci eczanede yok gidemedim.Yarin ogrencem nasil kullanilcaniAy bu kanamalar lekelenmeler ne zaman bitecek ya hep diken üstündeyim icerde bisey görünmüyor ama tedirgin oluyo gene insan.
Belirtiler azalması demek bişiy olmuş demek değil bence anormal bi kanama ya da ağrı yoksa içini rahat tut canım. Benim yarın 5 bitti yarın tam 6 haftalığız inşSagolasin canım Allah razı olsun. Aynen bulantida hiç içilmiyor ishal olunca ben bulantim da aşırı fazlaydı özellikle sabahları ama 2 gündür bütün belirtilerim kesildi, bi korkmuyor değilim
Sen 5. Haftanda misin canım
Maşallah aramızda 2 gün ya da 3 gün var o zaman benimde yarın 6+2Belirtiler azalması demek bişiy olmuş demek değil bence anormal bi kanama ya da ağrı yoksa içini rahat tut canım. Benim yarın 5 bitti yarın tam 6 haftalığız inş
Evet 2 gün varMaşallah aramızda 2 gün ya da 3 gün var o zaman benimde yarın 6+2
İnsan bi düşünüyor yine de doguruncaya kadar rahatlayamıcaz sanırımbugün resmen ay bi doğursaydim dedim süreç o kadar uzun geldi ki
Rabbım korusun bebişlerimizi şu süreci de hayırlısıyla atlatsakEvet ya valla ne zaman bitcek bende merak ediyorum wc ye gitmeye korkar oldum . Sildiğim zaman geliyor yani doktorum ped tak dedi ama onlada duramiyorumeşim alip geldi korka korka attim valla kolaymis 2 saat olcak kalkmadim hala . Yarin da doktor cagirdi iğne vurmasi gerekiyormuş bizim kan uyusmazligimiz var eşimle . Bi kac test yapmisti simdi yarin igne icin cagirdi bakalim kanamayi birazda ona bagladi doktorum
Bizde aynıyız ki daha dün emzik bakıyordukEvet 2 gün varBende öyle hele şu randevü günü gelmek bilmiyor valla sanki kendimizi eşimle 5 hafta değilde 5 aydır bekliyor gibi hissediyoruz valla inş sağlıklıdır da hevesimiz boşa gitmez ondan çok korkuyoruz çok fazla hayal kuruyoruz heveslendik biberon bile baktık yani Allahım boşa çıkarmasın umutlarımızı
Keseleri ayriymis birinin kalbini duydum sukurler olsun sadece endisem onun icinAh kıyamam ya böyle durumlarda ne yapılıyor hiç bilmiyorum keseleri ayrı mı? İnşallah bebisin sağlıklı bi şekilde ilerler inşallah
Acildeki doktor bisey dedi mi peki?
Sok ustune sok oluyor demi canim degisikYaaüzüldüm canım insallah digeri seninledir , bende dün 7+5 de ikiz olduklarını öğrendim malesef biri 6+6 da kalmış varlığıyla kalbinin durdugunu öğrenmem bir oldu Allah digerlerini bize bağışlasın
Insallah dedigin gibi olur canim cok tesekkur ederim rabbim kalanin minik kalbinin hep atmasini nasip eder insallahCanım üzülme inşallah diğer bebeğine Rabbim sağlık sıhhat versin. Kalbi duran kese zamanla kendine kendine kayboluyormuş diğeri sağlıklı bi şekilde ilerliyomus inşallah.
Şahane bir doktormuş.Tesekkur ederim sagolun . Evet aradi doktor once ped koyun dedi yarim saat sonra bi kontrol edelim dedi kanama varmi yokmu diye . Sonra yarim saat sonra aradi beni isterseniz simdi hastaneye gecelim bakalim dedi ben uzak oldugum icin yarin gelirim dedim o zaman ben size ilacin ismini yazayim simdi alin kullanin yarin da recetesini yazarim dedi .