Hepimiz çok güçlüyüzKızlar çok uzun bir süre sonra herkese merhaba.
8 aylık bir bebek ve işle beraber 3,5 aylıktan bu yana uzanan tez yazma ve sunum serüvenimde sona geldim ve bitirdim çok şükür. Nasıl bir dönemden geçtim hiç bilmiyorum her şey çok yoğundu, kendimle gurur duyuyorum
Bebek bakmak hiç de sanıldığı kadar toz pembe değilmiş..
Crknkz sen hamile misssiiin
Bir de babalar gününde ne hediye almayı planlıyorsunuz? Ben maddi hediyelerde hiç haz etmem manevi bir hediye fikri olan var mı?
Merhaba. Ben regl oldum ama yine de şişmanım. İnanılmaz bir iştah açıklığı var bende. Hamileyken bile bu kadar değildi. Midem büyüdü herhalde. Sizlerde nasıl durum? İştah durumunuz normal mi?Herkese merhabalarÇok uzun zamandır giremedim okuyamadım yazdıklarınızı hem iş hem çocuk olunca telefonu almaya fırsat olmuyormuş. Hala adet olmayan var mı aranızda? göbeğim asla inmiyor çok canımı sıkmaya başladı bu durum. 2 ay sonra düğünümüz var 57 kilo çıktım zaten 67.700 ile gitmiştim doğuma verdiklerimi de geri almışım Burda sıkı diyet yada spor yapan var mı yapıyorsa yardım alıyor mu 2 ayda 5 kilo vermem lazım
İştah bende de var, göbekte var, emzirdiğimden mi bilmiyorum canım yemek istiyor.Merhaba. Ben regl oldum ama yine de şişmanım. İnanılmaz bir iştah açıklığı var bende. Hamileyken bile bu kadar değildi. Midem büyüdü herhalde. Sizlerde nasıl durum? İştah durumunuz normal mi?
İnşallahHepimiz çok güçlüyüzdogumla beraber sabırda yüklendi bizlere çok şükür
Evet canım 5 haftalık Allahın izniyle sonunu görürüm inşallah
Evet 2 bebiş bakalm nasıl olucak heyecanla bekliyorum kalbini duysaydım zaman geçmiyorİnşallah2.bebiş olcak sanırım peş peşe olunca beraber büyüyorlar.
2024 Şubat anneleri grubunu da takibe alEvet 2 bebiş bakalm nasıl olucak heyecanla bekliyorum kalbini duysaydım zaman geçmiyor
Aldım herseyi yeniden yaşamak biraz garip geldi2024 Şubat anneleri grubunu da takibe al
Aaa işte ben, valla benKızım 9 aylık 7.500 gr çok iştahsız ek gıdayı istemiyor meyveli yoğurt meyve püresi sebze süresi çorba ne yaptıysam istemedi. Sadece anne sütü emmek istiyor bazen ona yemek yedirirken sinirlerime hakim olamayıp bağırıp çağırıyorum sonra da vicdan azabından oturup ağlıyorum çok çaresiz kaldım ne yapacağımı bilemiyorum
Hipp in kavanoz ve kaşık mamaları var onları dene merak ediyorum bana da yaz.Kızım 9 aylık 7.500 gr çok iştahsız ek gıdayı istemiyor meyveli yoğurt meyve püresi sebze süresi çorba ne yaptıysam istemedi. Sadece anne sütü emmek istiyor bazen ona yemek yedirirken sinirlerime hakim olamayıp bağırıp çağırıyorum sonra da vicdan azabından oturup ağlıyorum çok çaresiz kaldım ne yapacağımı bilemiyorum
Hipp değil de daha önce hero baby ve bebelac denemiştim ama maalesefHipp in kavanoz ve kaşık mamaları var onları dene merak ediyorum bana da yaz.
Bende aynı iştah açıklığı durumdan muzdaribim ama regl olunca en azından şişkinliğim gider diyordum üzümdüm şimdiMerhaba. Ben regl oldum ama yine de şişmanım. İnanılmaz bir iştah açıklığı var bende. Hamileyken bile bu kadar değildi. Midem büyüdü herhalde. Sizlerde nasıl durum? İştah durumunuz normal mi?
Benimde iştahım maşallah ağzım boş kalsın istemiyorum özellikle evdeykenİştah bende de var, göbekte var, emzirdiğimden mi bilmiyorum canım yemek istiyor.
Bende hediye arıyorum sanırım wwf evlat edinme bağışı yapıcam saz kedisi için :) gerçi eşim hoşlanmayabilir ama aklıma pek bişi gelmiyor erkeklere pek hediye alternatifi de yok sıkıldım aynı şeyleri almaktanKızlar çok uzun bir süre sonra herkese merhaba.
8 aylık bir bebek ve işle beraber 3,5 aylıktan bu yana uzanan tez yazma ve sunum serüvenimde sona geldim ve bitirdim çok şükür. Nasıl bir dönemden geçtim hiç bilmiyorum her şey çok yoğundu, kendimle gurur duyuyorum
Bebek bakmak hiç de sanıldığı kadar toz pembe değilmiş..
Crknkz sen hamile misssiiin
Bir de babalar gününde ne hediye almayı planlıyorsunuz? Ben maddi hediyelerde hiç haz etmem manevi bir hediye fikri olan var mı?
diş çıkarıor olabilir miKızım 9 aylık 7.500 gr çok iştahsız ek gıdayı istemiyor meyveli yoğurt meyve püresi sebze süresi çorba ne yaptıysam istemedi. Sadece anne sütü emmek istiyor bazen ona yemek yedirirken sinirlerime hakim olamayıp bağırıp çağırıyorum sonra da vicdan azabından oturup ağlıyorum çok çaresiz kaldım ne yapacağımı bilemiyorum
biz doktor önerisiyle bunu kullanıyoruz.Kızlar kan ilacı olarak memnun kaldığınız ilaç varmı onerceginiz bebeğimin kan değeri düşük çıktı acil cevaplarınizi bekliyorum
Biz çıkarttık.. anne baba birlikte olmalı dediler, birlikte gittik, iki gün sonra da geldi pasaportu hemen.Kızlar bebişine pasaport çıkartan var mı ya illa anne baba şart mı babamız yanımızda değil tek ben çıkartamıyormuşum galiba