- 14 Haziran 2023
- 932
- 713
Benim yemek pek üç öğün olmuyor sabah kahvaltı ara öğün meyve sonrakinde bisküvili yoğurt genelde en sonda yemek çorba falan zaten akşam oluyorİyi akşamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yemek pek üç öğün olmuyor sabah kahvaltı ara öğün meyve sonrakinde bisküvili yoğurt genelde en sonda yemek çorba falan zaten akşam oluyorİyi akşamlar
Aa masallah hepsini bitiriyor muuİyi akşamlar
Mangodan normal mont aldım ben ama antalyada yasıyoruzKızlar kozmonot tulum alan var mı yoksa gereksiz mi sizce
Mango da bebek ürünleri var mı, bilmiyordumMangodan normal mont aldım ben ama antalyada yasıyoruz
Orda yağmur bitmez kar gelmez yeterli bence montMangodan normal mont aldım ben ama antalyada yasıyoruz
Çocuğumuzu en iyi biz gözlemliyoruz nasıl mutlu huzurlu oluyorsaBenim yemek pek üç öğün olmuyor sabah kahvaltı ara öğün meyve sonrakinde bisküvili yoğurt genelde en sonda yemek çorba falan zaten akşam oluyor
Yarısı yarın öğlen yemeğiAa masallah hepsini bitiriyor muu
Evet var güzel şeylerde oluyorMango da bebek ürünleri var mı, bilmiyordum
Oohh miisYarısı yarın öğlen yemeği
Terliyor seninki bence. Ben 22derecede 1.5 tog icine sadece ince pijama giydirdim az önce kontrol ettim ne soguk ne de sicak gayet iyiydi.Kızlar kafama takıldı ya yatak odası 22 23 derece arası zıbın üzerine 2.5 tog giydiriyorum ama gece baktığımda çocuğun sırtı göğsü soğuk oluyor üstünü örtüyordum üşüyor herhalde diye 2 gündür içine patikli tulum giydirdim geldim baktım şimdi soğuk yine çocuk üstünü örttüm ısınmış. Anlamadım ben çocuk acaba terliyor da mı vücudu böyle soğuyor
Canım geçmiş olsun inşallah kuzucuk kısa sürede patlatır dişini benim bebeğim dişleri erken çıktı hepsi nerdeyse aynı ayda zor geceler geçti çığlık kıyametti ve sıpru düzgün yiyemediği ek gıdaya geçmedigi için süzgece koyup verdim hep öyle geveledi faydasınu gördüm bide agız mendillerini sütünle yada normal suyla ıslat buzlupa koy sonra onunla dişetlerine gezdir agzına alsn oda iyi gelir yangıyı hafifletiyorBenim oğlum 8.5 aylık. Diş çıkarıyor. 2 gündür sürekli ateşi çıkıyor. Dun akşam Dr götürdüm. 2 tane şey yazdı. Ve 3 gun boyunca günde 2 kere ateşi için fitil kullan dedi. İlk Dişi. Patladı patlicak çok kabarmış ve mos mor olmuş küçücük bir delikte var. 2 gündür gece gündüz ağlıyor. Gece ateşi yoktu ama yinede çok huzursuz çığlık atarak ağlıyor. Ne zaman patlar tahminen. Ve patladiktan sonra mı rahatlicak. Diş göründükten sonramı rahatlicak. Patladiktan ne kadar sonra Diş görünecek. Asla foto cekdirmiyor elletmiyor kendim bile doğru dürüst göremiyorum. İstediğimde Asla ağzını açmıyor.. bu gün yeşil soğan verdim ama hemn ısırdı azinida yuttu galiba yanında oturdum ama yinede oksurdu. Acaba şu meyve suzgeçine yeşil soğanın beyaz kısmını doldursam. Oyle versem aynı etkiyi verirmi. Lutfen gören olursa cevap verin. Çocugum çok zorlanıyor
Baslarda sadece labne ve lor. Artik tulum çeçil ezine ne varsa evde verdim. Verdim dedigim her gün 1 tatli kasigi kadar yumurta sarisinin icine ezip omlet yapiyorum.Hangi peyniri veriyorsun benimkine tuzsuz peynir aldım pek yemek istemiyor. Yumurtaya pankeke labne sürüyorum öyle böyle onu yiyor ancak