- 8 Aralık 2019
- 2.544
- 2.925
- 32
Aaa belki bu daha iyidir hic bilmiyorum ki soğanı kendiniz sürtseniz dişineCanım ben Türkiye de değilim. Tetagil burda yoktur. Bunu aldım diş jeli. Parmak kasiyici ile sürüyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa belki bu daha iyidir hic bilmiyorum ki soğanı kendiniz sürtseniz dişineCanım ben Türkiye de değilim. Tetagil burda yoktur. Bunu aldım diş jeli. Parmak kasiyici ile sürüyorum...
Yine harikaGünaydın kızlar
Bende sünnetten çok korkuyorum ya anne ya da baba yanında olamıyor muymuşGünaydın kızlar oğluşumu sünnet için hastaneye getirdik götürdüler biraz önce uyutarak yapacaklar içim bir değişik oldu
İnşallah kolayca geçer yaSağolun kızlar geldi ama nasıl ağlıyor anlatamam. Garibim ya çok acıyor heralde. Bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Doktora göre değişiyor ya mesela benim yaptırdığım hastanede bi doktor alıyordu biri almıyorduBende sünnetten çok korkuyorum ya anne ya da baba yanında olamıyor muymuş
Ben gttım dişçiye dolgu yaptırmıştım, iğnede yapmıştı ve emzırmeye devam etmıstımKızlar emzirirken dişçiye giden tedavi olan oldu mu??
Bizim saglikocagi 1yasinda dedi doktorumuza sorduk asi yok cunku heryerde dedi 1yasinda olmasi sorun olur mu dedik yok sorun degil dediBen gttım dişçiye dolgu yaptırmıştım, iğnede yapmıştı ve emzırmeye devam etmıstım
Hanımlar 9.ay aşısına gttınız mı, ben çok kararsız kaldım
Peki ilk sütü sağdın mı ya da belli bir saat bekleyip sonra mı emzirdin? İğne yapıyorlar o bebeğe zarar veriyormuş gerçi doktora gidip sormadım da gitmem gerekiyor artık emzirdiğiö için hep öteledimBen gttım dişçiye dolgu yaptırmıştım, iğnede yapmıştı ve emzırmeye devam etmıstım
Bizde 9 ayda aşı yoktu çağırmadılarBen gttım dişçiye dolgu yaptırmıştım, iğnede yapmıştı ve emzırmeye devam etmıstım
Ben yaptırdım canım görünürde bişey olmadı yan etki de yapmadı ateş vs hicbiseyBen gttım dişçiye dolgu yaptırmıştım, iğnede yapmıştı ve emzırmeye devam etmıstım
İnşallah eve geldik pansuman yapmışlardı hemen çıktı düzgün bağlanmamış gibiydi çok ağladı zaten açıkta görünce korktum resmen kim bilir nasıl yanıyordur canı garibimin kremle calpol verdi sarı kantaron yağıda önerdi dütmeye başladık bakalım gece nasıl geçecekGüzel bir bakımla 3-4 güne toparlar hiç merak etmeyin, doktor krem verdiyse bol bol sürün ve bezini sık sık değiştirmeye çalışın çok bekletmeden
Bizim hastanede öyle birşey yoktu uyuttular biraz işlem sırasında ameliyathanede oldu . Daha küçükken yaptırsam daha iyi olurmuş onu anladımBende sünnetten çok korkuyorum ya anne ya da baba yanında olamıyor muymuş