- 24 Ocak 2021
- 5.659
- 4.878
- 30
Teşekkür ederim zaten sorun pasaportta değilmiş vize gelmiyorBiz çıkarttık.. anne baba birlikte olmalı dediler, birlikte gittik, iki gün sonra da geldi pasaportu hemen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim zaten sorun pasaportta değilmiş vize gelmiyorBiz çıkarttık.. anne baba birlikte olmalı dediler, birlikte gittik, iki gün sonra da geldi pasaportu hemen.
Ben yaptırdım yumurtaya alerjisi var mı dedi yok dedim o zaman yapalım hafif atlatır dedi yaptırdımGüzel anneler 9.ayda kızamık aşısını yaptıran varmı doktorumuz zorunlu degil 1 yaşında yapılıyor ded saglık ocagındaki ebede yapalım dedi yaptıracakmısınız
Bizim doktorumuz önermedi 1 yaşındaki aşının etkisini azaltıyor çok saçma bir uygulama yakında kalkacak zaten dedi. Her doktor farklı söylüyor.Güzel anneler 9.ayda kızamık aşısını yaptıran varmı doktorumuz zorunlu degil 1 yaşında yapılıyor ded saglık ocagındaki ebede yapalım dedi yaptıracakmısınız
Kararsızım doktor da gerek yok dedi insan ikilemde kalıyorBen yaptırdım yumurtaya alerjisi var mı dedi yok dedim o zaman yapalım hafif atlatır dedi yaptırdım
İkilemde kalıyor insan ama doktor gerek yok dedi yaptırmam galibaBizim doktorumuz önermedi 1 yaşındaki aşının etkisini azaltıyor çok saçma bir uygulama yakında kalkacak zaten dedi. Her doktor farklı söylüyor.
Ben zaten sağlık ocağına aşıdan aşıya gidiyorum ölçü bilgilerini mesaj atıyorum gerek yok kafa bulandırmaya doktor ne derse o benim içindeİkilemde kalıyor insan ama doktor gerek yok dedi yaptırmam galiba
Biz geçen hafta yaptırdık doktorumuzun önerisiyle mevcut kızamık salgını sebebiyle. Öncesinde de yumurta beyazı denedik herhangi bir alerji durumu olmadı.Güzel anneler 9.ayda kızamık aşısını yaptıran varmı doktorumuz zorunlu degil 1 yaşında yapılıyor ded saglık ocagındaki ebede yapalım dedi yaptıracakmısınız
Demir 23, demir bağlama 522 çıktı, sizinki nasılNasıl sonuçları sizin bebeğin
Bu önemli bir konu, bu sene kızamık vakalarında artış var, her ilde aynı değildir tabi ama özellikle İstanbul kötü durumda.. Mutlaka yaptırın derim. Aşısız kızamık hastalığı geçirmek gerçekten tehlikeli.Güzel anneler 9.ayda kızamık aşısını yaptıran varmı doktorumuz zorunlu degil 1 yaşında yapılıyor ded saglık ocagındaki ebede yapalım dedi yaptıracakmısınız
Geçen hafta yaptırdım. Kızamık çoğaldı riske atmak istemedimGüzel anneler 9.ayda kızamık aşısını yaptıran varmı doktorumuz zorunlu degil 1 yaşında yapılıyor ded saglık ocagındaki ebede yapalım dedi yaptıracakmısınız
bende yaptırdım.Güzel anneler 9.ayda kızamık aşısını yaptıran varmı doktorumuz zorunlu degil 1 yaşında yapılıyor ded saglık ocagındaki ebede yapalım dedi yaptıracakmısınız
Geçmiş olsun iki sene geçmiş üzerinden ama kasik fıtığı olduğunu nerden anlarız belirtiler ne acabaMerhabalar gebeliğimin 6.ayında kasık fıtığı oluştuğunu öğrendim var mı başına gelen hanımlar doktor gebelikte olabilir sonra gerileyedebilir dedi ancak ayakta durma,ıkınma,öksürme gibi talimatlarda bulundu nasıl gececek bu üç ay bilmiyorum.Rabbim sağlıkla kavuşturSun hepimizi inşallah.Demir ilacı kullanırken kabız olmamak imkansız gibi birşey canım çok sıkıldı.Forumlarda aradım ama pek başına gelen göremedim
Selammm, alistirma bardagi mi peki? Yoksa pipetli mi?Kızlar bu arada bebesi su içmeyen varsa ve munchkin suluk almayı düşünen varsa tavsiye ederim. Artık içiyor su çok mutluyum
Muhtemelen sen bunlari okurken , bebiş çoktan emeklemeye başlamıştır. Çünkü her şeyi birden yapma eğilimleri var.Emeklemesi için birşeyler yaptınızmı nelern faydası oldu yaptıysanız? T temmuzekim katinaizmir nerdeyse 9 aylık olduk naparsam yapayım emekleme yok tutunup kalkma yok yatarken kalkıp oturma yok kendim kanepeye filan koyarsam öyle dikiliyor biraz tedirgin ediyor bu beni doktorumuz cüsseniz biraz agır korkma daha erken dedi ama insanın aklına takılıyor cüsseyle alakası varmıdır gerçekten
Evet olmuyor, anne baba şartı var ya da eşin vekâlet verebilir . Eğer yurtdışında falansa, konsolosluktan ya da geldiğinde bir randevu ayarlarsınız eğer , bir kaç gün içinde basıp yolluyorlar. Randevu denk getirmek mühim.Kızlar bebişine pasaport çıkartan var mı ya illa anne baba şart mı babamız yanımızda değil tek ben çıkartamıyormuşum galiba
Ben yaptırdım 2 ay önce. Kronolojik 9 ay oluncaGüzel anneler 9.ayda kızamık aşısını yaptıran varmı doktorumuz zorunlu degil 1 yaşında yapılıyor ded saglık ocagındaki ebede yapalım dedi yaptıracakmısınız
9 yazacağıma 8 yazmışım.11 aylık olduk biz de ama düzeltilmiş 8