Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Karnımdaki çatlaklar felaket bi hal almaya başladı son on gündür ciddi kaşınıyor kaşıdıkça kanamaya başlamış kan toplamış çatlaklar ne iyi gelir sürsem çatlak yağı ile yarar mı. Kaşıntıyı alsın rahat etsin diye cildim
Sarı kantaron sür organik kuzum bana göre yaralara ondan iyi gelen bir şey yok ama her gün sür. Hem bebeğe de zararı olmaz. Lierac kullanıyorum ben mesela ama çok hızlı emiliyor ve yine kuruyor cilt. O yüzden bence sarı kantaron kullan kalan haftalarda. Doğumdan sonra da sürersin. Sezaryen olman gerekirse onun yaralarına da çok iyi geliyormuş dikişler eriyince süreriz yine 🙏🙏

Sana ne yazdı doktor canım banada
Madecasal yazmış

Canestan
Madefix
Garmastan

Tabi lansinoh
Bunlar kullanılabilir
Bildiklerim

Benimde hassiyet var ama geciyo kalkanla beraber kullanıyorum sagdigim için acı da var gecicek insallaj
Nipplecare diye bir marka içinde sarı kantaron var çabuk iyileştirdi beni Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1

Hahaha evet bebeler de terbiye olcak😅😅
Aynen baktın çok sarardı mama ver hemen o gün arttır mama düşürüyor sarılığı gizli gizli ver bişey olmaz
Ahah evet eşime demeden vermem lazım . Mama verdik ya ondan mı arttı sarılığı diyor 😀😀 delirtecek bu adam beni . Bugün kızdım sesim yükseldi biraz beboya babası horozlandı hemen sen benim kızıma mı bağırdın demin diyor dkdkd

Sarı kantaron sür organik kuzum bana göre yaralara ondan iyi gelen bir şey yok ama her gün sür. Hem bebeğe de zararı olmaz. Lierac kullanıyorum ben mesela ama çok hızlı emiliyor ve yine kuruyor cilt. O yüzden bence sarı kantaron kullan kalan haftalarda. Doğumdan sonra da sürersin. Sezaryen olman gerekirse onun yaralarına da çok iyi geliyormuş dikişler eriyince süreriz yine 🙏🙏
Kantaron var ama kırmızı rengi. Sarı kantaron ne oluyor tam olarak. Benimki de doğal kantaron dün sürdüm bugün tekrar böyle kaşınınca aksine o mu böyle yaptı diye düşündüm kan toplamış artık ya🥺

Ahah evet eşime demeden vermem lazım . Mama verdik ya ondan mı arttı sarılığı diyor 😀😀 delirtecek bu adam beni . Bugün kızdım sesim yükseldi biraz beboya babası horozlandı hemen sen benim kızıma mı bağırdın demin diyor dkdkd
Sana bir şey daha diyecem ama anneler linçler mi beni ben 4 kre falan çay kaşığı ile şekerli su verdim eşimden gizli yaptım onuda karşıydı çünkü sarılığı o düşürmüş de olabilir

Kantaron var ama kırmızı rengi. Sarı kantaron ne oluyor tam olarak. Benimki de doğal kantaron dün sürdüm bugün tekrar böyle kaşınınca aksine o mu böyle yaptı diye düşündüm kan toplamış artık ya🥺
Evet sarı kantaron yağı kırmızı 😊 Onun yapacağını hiç sanmam renginden dolayı kan toplamış gibi gelmiş olmasın sana? Koluna, bacağına az bir sür istersen alerji yapıp yapmadığını test etmek için ama bence o yapmamıştır. Ben yaralara çok iyi geldiğini düşünüyorum sarı kantaron yağının 🙏

Evet sarı kantaron yağı kırmızı 😊 Onun yapacağını hiç sanmam renginden dolayı kan toplamış gibi gelmiş olmasın sana? Koluna, bacağına az bir sür istersen alerji yapıp yapmadığını test etmek için ama bence o yapmamıştır. Ben yaralara çok iyi geldiğini düşünüyorum sarı kantaron yağının 🙏
Daha önce kullandım alerji yapmıyor. Biliyorum annem çok kullanır doğal ilaç çok iyi. Galiba ben fazla kaşıdım tahriş ettim ondan öyle oldu o zaman sürmeye devam edeyim

Sana bir şey daha diyecem ama anneler linçler mi beni ben 4 kre falan çay kaşığı ile şekerli su verdim eşimden gizli yaptım onuda karşıydı çünkü sarılığı o düşürmüş de olabilir
Evet onunda veriyolar ama çok az ama doktorlar kızar mamaya bişey demiyolar

Daha önce kullandım alerji yapmıyor. Biliyorum annem çok kullanır doğal ilaç çok iyi. Galiba ben fazla kaşıdım tahriş ettim ondan öyle oldu o zaman sürmeye devam edeyim
Kaşımamaya çalış canım kaşındıkça sür yağları nemlendirmeye çalış kuruluk yapar kaşıntı. Çatlaklar sonradan da pek iyileşmiyor sanırım o yüzden çoğaltmamaya çalış 😕

Evet onunda veriyolar ama çok az ama doktorlar kızar mamaya bişey demiyolar
Eski yöntem ama sarılıktan çok korktum ben netten yükselince vereceği hasarları okuyunca çaresizlikten onu verdim zaten çay kaşığı ucuyla verdim şekeri düşerse billuribin değeri yükseliyormış o yüzden şekerli suyu öneriyorlar

Eski yöntem ama sarılıktan çok korktum ben netten yükselince vereceği hasarları okuyunca çaresizlikten onu verdim zaten çay kaşığı ucuyla verdim şekeri düşerse billuribin değeri yükseliyormış o yüzden şekerli suyu öneriyorlar
Evet canım biliyorum denemediğim yöntem kalmamıştı ilk oğlumda hatta kayısı hoşafı bile veriyorlarmış ama vermedim onu suyuna altın koyup öyle yikiyoduk sarı giydirioduk sonra doktr sarı sakin giydirme dedi yükseldiğini anlamazsın diye kızdı o yüzden sarı tulbent felanda kullanmayın kizlar hepsi batıl inanç😅😅

Kaşımamaya çalış canım kaşındıkça sür yağları nemlendirmeye çalış kuruluk yapar kaşıntı. Çatlaklar sonradan da pek iyileşmiyor sanırım o yüzden çoğaltmamaya çalış 😕
Bu aklıma hiç gelmedi kurudukça kaşınması. Cilt evet kurudukça kaşınır da göbeğimde kuruluk göremeyince düşünemedim dikkat edeyim 🙏🥰

Bu aklıma hiç gelmedi kurudukça kaşınması. Cilt evet kurudukça kaşınır da göbeğimde kuruluk göremeyince düşünemedim dikkat edeyim 🙏🥰
Benim de aynı çatlaklar çok fena. Kaşındıkça yağlayıp yağlayıp masaj yapar gibi kaşıyorum en azından yara olmasın diye. Akşamları azıtıyor resmen valla çatlaklar tüüüüm göbeğimi de kapladı bazen kıyafet değince bile acıyor 🥲🥲

36+0 doktor kontrolümüzden geliyoruz 🧡
Sancı çıkmadı çok şükür
Hala 40. Haftada sezeryan diyor doktorum
Hala demir vermiyor. Doğumdan sonra vericem dedi (ben gizli gizli içiyorum tabi)
Magnezyumu da sağolsun bu sefer verdi. tansiyonuna iyi gelir diye.
Tansiyonumu orda ölçtü ve büyük 148 çıktı. Şaşırdı, takip et dedi. Tansiyonum hala yüksek. Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1 tüp bebekte östrojen kullandığımız için son aylarda yükseliyor dedi. Sen de tansiyonuna ara ara baktır canım.

Merhaba kızlar. 37+0 çalışamaz raporunu aldım ve muayene oldum. Bebeğin pozisyonu iyi dedi doktor. Ama dedi suyun azalmış dedi. Bu beni biraz endişelendirdi dedi. Pazartesıyı beklemeyelım cuma gunu kontrole gelirsin dedi. 2.700 gr dedi. Bebeğin senin minyon duruyor dedi. Endişelendim, üzüldüm açıkcası🥹 havuc suyu iç armut ye dedi😕 suda içiyorum aslında ama başına böyle bir durum gelen oldumu
Bence normal kilosu ya. Uygulamalarda hep böyle gösteriyor, bu haftalardaki kilolarını. Niye minyon diyor bu doktorlar bu kilolara anlamadım.
Bebek kilosu konusunda ben de şey söyleyeyim, benim bebonun kafası vs önde biliyosunuz, doktor kilonun önde çıkma sebebi bundan kaynaklıdır bu kadar kilosu olduğunu düşünmüyorum dedi. Yani hassas terazi yok neticede, anladığım kadarıyla kafanın çapı, yok bacak boyu vs onların hepsinin ortalamasını alıp ortalama bi ölçüm çıkarıyor makine.
Ben bugün sordum, kafadan mı kiloyu ölçüyorsunuz diye, bel çevresinden dedi. sanırım +-400 gram oynayabiliyor doğumda. Dediğin gibi ortalama birşey veriyor.
Karnımdaki çatlaklar felaket bi hal almaya başladı son on gündür ciddi kaşınıyor kaşıdıkça kanamaya başlamış kan toplamış çatlaklar ne iyi gelir sürsem çatlak yağı ile yarar mı. Kaşıntıyı alsın rahat etsin diye cildim
Canım ben Nivea q10 + PALMER bi de şu kremi kullanıyorum tereyağı gibi, hiç kaşıntım olmadı, çatlak da yok. Ama çatlak genetik bence, çatlayacağım varsa çatlayacağım ki benim vücudum aslında çok yatkındır.

Benim de aynı çatlaklar çok fena. Kaşındıkça yağlayıp yağlayıp masaj yapar gibi kaşıyorum en azından yara olmasın diye. Akşamları azıtıyor resmen valla çatlaklar tüüüüm göbeğimi de kapladı bazen kıyafet değince bile acıyor 🥲🥲
Bende yağ ile kaşıyacağım başka çare yok 🥹

X